עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
העניין שלא כל כך התעסקתי עם חתירות, ותמיד כשאני רוצה להתחיל אז לא הולך לי ואני מנסה כמה סוגים ובסוף לא מסתדר.עם איזה חתירה אתה לא מסתדר ולמה?
לדוגמה עשיתי מסור וכאב לי אחר כך הגב תחתון, פנדליי גם הולך בינוני..השאלה היא למה אתה לא מסתדר? לכל דבר יש סיבה וכן פתרון.
מהן החתירות?
מתח מספיקהיי.
אני יודע שצריך בשביל הגב לשלב בתוכנית מתח וחתירה כבדה, הבעיה היא שאני לא כל כך מסתדר עם חתירה.
איזה חתירה הייתם ממליצים לי לעשות?
אין טעם בחתירה לאימון גב?מתח מספיק
אם אתה מתעקש על עוד תרגיל אז תעשה חתירה בפולי תחתון או מסור
החתירה שאתה ממליץ עליה היא מסור? אין בה איזה חיסרון ביחס לחתירות במוט? היא זהה להם פרט לפחות לחץ על הגב?אין סיבה להתעקש עם TBAR ועם פנדליי. אלה תרגילים שכמעט בלתי אפשרי לא לזייף ולרמות איתם, ופוטנציאל הנזק שלהם לגב התחתון הוא ענק.
מסור, לעומת זאת, לא צריך להפריע לגב תחתון בכלל. כנראה שעשית אותו גרוע.
קימור גב הכוונה כמו פה במספר 3 או 2? http://data.ba-bamail.co.il/Images/2014/10/13/a61d9ba2-e011-4cfd-96f9-1eb50847fdbb.jpgהסיבה שכאב לך הגב התחתון היא שהגב שלך לא היה ישר, קימרת אותו.
רעיון טוב לTBAR - קח מוט אולימפי והשכב אותו באלכסון בתוך הכלוב. לאחר מכן שים את ידית האחיזה הצרה של הפולי עליון על המוט ומשם תוסיף כמה משקל שתוכל למשוך בטכניקה טובה.
1. חתירה ומתח עובדים פחות או יותר על אותם שרירים, עם דגש על הרחב גבי. הייתי אולי במקום החתירה עושה משהו שעובד על הטרפזים.אין טעם בחתירה לאימון גב?
החתירה שאתה ממליץ עליה היא מסור? אין בה איזה חיסרון ביחס לחתירות במוט?
קימור גב הכוונה כמו פה במספר 3? http://data.ba-bamail.co.il/Images/2014/10/13/a61d9ba2-e011-4cfd-96f9-1eb50847fdbb.jpg
אכן. תתרגל עם משקלים קלים מנח יציבה ישר עם הגב במסור, זה תרגיל מצוין.
האם יש לך עקמת בגב שמקשה עלייך ליישר אותו?
אוקיי תודה רבה.1. חתירה ומתח עובדים פחות או יותר על אותם שרירים, עם דגש על הרחב גבי. הייתי אולי במקום החתירה עושה משהו שעובד על הטרפזים.
2. מסור זה אחלה חתירה, שבה אתה ממש מרגיש את הרחב גבי. אם קשה לך מתח, תעשה מסור. החסרון הוא שזה בדאמבלים, אז קשה ליצור התקדמות ליניארית כמו במוט.
3. קל מאד לשמור על גב ישר במסור, אלא אם יש לך עקמת או שאתה עושה את זה ממש גרוע. התנועה של הגוף היא במישור אחר - כל הגוף נוטה שמאלה, ואז ימינה, ולא קדימה-אחורה כמו בפנדליי.