הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עם חגורה או בלי?

• פותח/ת השרשור asdb1
  • פורסם בתאריך

asdb1

משתמש פעיל
358
5
נק' מוניטין:
2
358
5
המשקל שלי בסקוואט ובדדליפט זה 70 ואיזה מישו העיר לי
להשים חגורה וגם המאמן‚ הקטע שלפעמים ישלי כאבים בגב התחתון שהם לא דוקרים סוג של כאבי שריר שאני מתכופף ישלי אותם‚ למשך הרבה זמן ( 3-4 יום) אז התחלתי טיפה לפחד
וחשבתי אולי להשים חגורה?

חגורה היא לא תרופה לטכניקה לקויה. תעלה סרטון. 70 ק"ג זה לא ממש משקל לשים בו חגורה, אלא אם כן אתה בן 80.

• פותח/ת השרשור
חגורה היא לא תרופה לטכניקה לקויה. תעלה סרטון. 70 ק"ג זה לא ממש משקל לשים בו חגורה, אלא אם כן אתה בן 80.
אני רואה הרבה אנשים בפורום אומרים את זה אבל ההיגיון של זה פשוט לא מסתדר לי
70 קילו מונח על הגב איך זה לא גורם לו לנזק מסויים?

החגורה מיועדת לעזור לבטן, שאמורה לעשות לחץ תוך ביטני (שלא יהיה קילה), ולהחזיק את הגב ישר. ברגע שאתה כבר לא מצליח לכווץ את הבטן כמו שצריך בתרגיל כדאי לשקול לעבור לחגורה.
בכל במשקל כזה לא כדאי להתרגל לחגורה אלה לשפר טכניקה או לחזק את הבטן

• פותח/ת השרשור
החגורה מיועדת לעזור לבטן, שאמורה לעשות לחץ תוך ביטני (שלא יהיה קילה), ולהחזיק את הגב ישר. ברגע שאתה כבר לא מצליח לכווץ את הבטן כמו שצריך בתרגיל כדאי לשקול לעבור לחגורה.
בכל במשקל כזה לא כדאי להתרגל לחגורה אלה לשפר טכניקה או לחזק את הבטן
איך אני ידע מתי הבטן שלי כבר לא יכולה לשאת במשקל? ואצל כל בן אדם כמות המשקל שהבטן שלו יכולה לכווץ שונה? כאילו לא יכול להיות מצב שהגוף שלי לא יכול יותר מ100 נגיד?

כשאתה מחזיק את הבטן הגב מתישר. אם הגב יתעקם לך במהלך החזרה תרגיש שהכיווץ משתחרר. ככל הנראה יש לך בעיה טכנית עם נשימות. תשתדל לדחות את השימוש בחגורה כמה שיותר כי ברגע שתתחיל לעבוד איתה אתה מחליש את הבטן (יחסית) ולא תוכל להפסיק להשתמש בא.
הבנת?

• פותח/ת השרשור
סבבה זה ממש עזר אז כל עוד אני לא עובר פי1.5 מה משקל גוף שלי איו לי מה לדאוג?
ושאלה על הדרך תמיד בסקוואט שאני יורד הגב תחתון מתעקל לי טיפה זה בסדר?

גב שמתעקל כשמונח עליו משקל זה אף פעם לא טוב.. תתרגל טכניקה ויישור גב.

אתה בטח מדבר על butt wink, (זה בסדר זה שכיח) תעלה סרטון שלך מבצע סקוואט כדי שיוכלו לבחון מה גורם לזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית