הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ DC training

• פותח/ת השרשור tal_s
  • פורסם בתאריך

tal_s

משתמש פעיל
964
1
נק' מוניטין:
3,398
964
1
מעניין אותי מה אנשים פה חושבים על DC TRAINING בכללי ועל הרעיונות שעומדים מאחורי השיטה
מתיחות מאולצות,סט עבודה אחד לכל תרגיל שנגמר בכשל טוטלי באמצעות RP, עצירה סטטית בסופו של הסט, התחזקות ככללית מאימון לאימון ועלייה ולו הקטנה ביותר במשקלי עבודה וכו' כמובן לא ציינתי את הכל אבל אבקש תגובות מי מי שמכיר את השיטה לעומק 🙌
ובלי כל קשר אתר נחמד שניתקלתי בו לכל חובבי ריפטו http://startingstrength.wikia.com/wiki/Starting_Strength_Wiki

את האתר של ריפ אני מכיר 😃

אני תמיד חשבתי שDC זה למוזרקים, אולי אני טועה.

אני חושב שזה זבל טהור, כמו כל דבר שמבוסס על שטויות של HIT.

כמובן שיש אנשים שהצליחו עם זה, אבל זה לא אומר הרבה.

• פותח/ת השרשור

מספר המתאמנים בשיטת DC הוא עצום מה גם שתגובות מהללות את התכנית
אתה יכול להכנס לפורום intensemuscle ולהיווכח בעצמך
אבל אתה יכול לתת הסבר קצת יותר מעמיק מהאמירה שזה זבל טהור למה אתה שולל את התכנית?

מספר המתאמנים בשיטת DC הוא עצום מה גם שתגובות מהללות את התכנית
אתה יכול להכנס לפורום intensemuscle ולהיווכח בעצמך *

מספר המזריקים הוא עצום אז למה אתה מצפה בדיוק?

התכניות האלה גרועות מאוד לכל מי שלא מזריק, וכל הספורט הזה שנקרא פיתוח גוף הוא עלוב כי בלי סמים האנשים שם גם ככה קטנים פי 300 מכל פאוורליפטר וגם עם מסת שריר נמוכה יותר.

אלכס אתה יכול לפרט , כי אני קראתי תגובות מאוד טובות על התוכנית .
ועל דנטה כמאמן בכלל .

מה הקשר ?
גם כל הPL משתמשים .

ההבדל שבתכנית כזאת אין לך הרבה מה לחפש אם אתה לא מזריק
ואני לא מדבר על רמה תחרותית, יש מיליון באדיבילדרים בשקל שאתמול התחילו להתאמן ומזריקים
זה לא ככה ב pl

אלכס אתה יכול לפרט , כי אני קראתי תגובות מאוד טובות על התוכנית .
ועל דנטה כמאמן בכלל .

התוכנית גרועה מאותה סיבה שכל תוכנית של סט אחד לכשל פעם בשבוע גרועה. התכנון לוקה בחסר, מבוסס על עקרון גרוע של supercompensation בלבד, בלי שום פריודיזציה הגיונית, בלי מטרות הגיוניות וכשל תמידי.

לא חסר בעולם חסידי HIT. עם זאת, אין ספורטאים שמתאמנים ככה. רק בתחום פיתוח הגוף צורת האימונים וההתקדמות מבוססות על וודו.

ההבדל שבתכנית כזאת אין לך הרבה מה לחפש אם אתה לא מזריק
ואני לא מדבר על רמה תחרותית, יש מיליון באדיבילדרים בשקל שאתמול התחילו להתאמן ומזריקים
זה לא ככה ב pl

זה גם ככה בPL .
וכמעט בכל ענף ספורט תחרותי , מספר הליצנים שמחפשים את "היתרון" הוא גדול .
תחפש מה דייב טייט אומר על זה .

מה דייב טייט אומר על זה? אפשר לינק/הסבר?

הוא מסביר שסטרואידים זה דבר שיעלה אותך מדרגה מבחינת ביצועים .
הוא טוען שזה מיותר לרוב האנשים מפני שאין לך סיבה לרווח מהשימוש , הוא אומר שלאתלט ברמה תחרותית שהשימוש יקפיץ אותו מדרגה יש סיבה טובה מאוד .
אבל רוב האוכלוסייה של המשתמשים , לא מבינים מה הם עושים לא מבחינת אימונים ולא מבחינת שימוש .

זה שונה אגב מלואי סימונס שמת על סטרואידים ,לא עושה סייקלים ומשתמש כבר כמה עשרות שנים ברציפות אבל הוא דפוק בשכל .

• פותח/ת השרשור
הוא מסביר שסטרואידים זה דבר שיעלה אותך מדרגה מבחינת ביצועים .
הוא טוען שזה מיותר לרוב האנשים מפני שאין לך סיבה לרווח מהשימוש , הוא אומר שלאתלט ברמה תחרותית שהשימוש יקפיץ אותו מדרגה יש סיבה טובה מאוד .
אבל רוב האוכלוסייה של המשתמשים , לא מבינים מה הם עושים לא מבחינת אימונים ולא מבחינת שימוש .

זה שונה אגב מלואי סימונס שמת על סטרואידים ,לא עושה סייקלים ומשתמש כבר כמה עשרות שנים ברציפות אבל הוא דפוק בשכל .
חח סוף סוף בנאדם שמדבר לעניין
אם כבר אנחנו פתחנו את נושא הסטרואידים אז יש לי שאלה..
האם יש תכניות אימון שמיועדות למשתמשים ומתבססות על כושר התאוששות גבוה ועל שאר היתרונות של החומרים, איזה סוג של אימונים בנאדם שלוקח צריך לשקול כדי להשיג כמה שיותר מאסה?, שמתי לב שבפורום פה שוללים תכניות רבות בגלל שאין מאחוריהם היגיון אז מעניין אותי איזה תכניות אנשים כמו coltfire ורישוס יציעו לאנשים על חומרים שמחפשים גודל (תחסכו ממני את הטענה שכל מה שמתאמן מוזרק יעשה הוא יגדל, למרות שהיא נכונה השאלה האמתית היא האם יש סגנון אימונים מועדף )

האם יש תכניות אימון שמיועדות למשתמשים ומתבססות על כושר התאוששות גבוה ועל שאר היתרונות של החומרים, איזה סוג של אימונים בנאדם שלוקח צריך לשקול כדי להשיג כמה שיותר מאסה?, שמתי לב שבפורום פה שוללים תכניות רבות בגלל שאין מאחוריהם היגיון אז מעניין אותי איזה תכניות אנשים כמו coltfire ורישוס יציעו לאנשים על חומרים שמחפשים גודל (תחסכו ממני את הטענה שכל מה שמתאמן מוזרק יעשה הוא יגדל, למרות שהיא נכונה השאלה האמתית היא האם יש סגנון אימונים מועדף )
SMOLOV 😵😵😵

סמולוב , אבל בשביל זה אתה צריך ביצים ולא רק להיות מוזרק .
האמת אתה יכול לראות תוכנית ולהבין לבד , עם בתוכנית יש נפח גבוה בנוסף לעצימות גבוהה
כנראה יהיה יותר קשה להתאושש ממנה .

אגב אם אתה מסיים סמולוב ונשאר בחיים אתה מקבל מדליה של כבוד ומקום על אנדרטה לזכר החללים בתור אחד ששרד את התוכנית.

זה לא עובד ככה. כל תוכנית אפשר לסיים גם בלי סטרואידים. השאלה מה התוצאות שתקבל.
הגישה צריכה להיות אחרת. עם הזמן, נפח העבודה והתדירות צריכים לגדול כדי שתוכל לבצע מספיק עבודה על מנת לגרום להתקדמות. ברגע שכמות העבודה הנדרשת גדולה ממה שאתה יכול או תוכל אי פעם להתמודד איתו, סטרואידים נכנסים למשחק כמשהו הגיוני.
אם אני אנסה לעשות תוכנית של פאוורליפטר רוסי מתקדם (שייקו למתקדמים), כנראה שאני לא אקבל ממנה כלום, ואפרוש באמצע, לעומת בן אדם עם יכולת לבצע הרבה יותר עבודה ממני יצליח להתמודד איתה (עם או בלי סטרואידים) ולקבל תוצאות.

שורה תחתונה: אין דבר כזה תוכנית לסטרואידים. זה תלוי במוכנות של המתאמן. סטרואידים יכולים לשפר תוצאות בכל תוכנית, אך לא נדרשים באף אחת מהן.

זה לא עובד ככה. כל תוכנית אפשר לסיים גם בלי סטרואידים. השאלה מה התוצאות שתקבל.
הגישה צריכה להיות אחרת. עם הזמן, נפח העבודה והתדירות צריכים לגדול כדי שתוכל לבצע מספיק עבודה על מנת לגרום להתקדמות. ברגע שכמות העבודה הנדרשת גדולה ממה שאתה יכול או תוכל אי פעם להתמודד איתו, סטרואידים נכנסים למשחק כמשהו הגיוני.
אם אני אנסה לעשות תוכנית של פאוורליפטר רוסי מתקדם (שייקו למתקדמים), כנראה שאני לא אקבל ממנה כלום, ואפרוש באמצע, לעומת בן אדם עם יכולת לבצע הרבה יותר עבודה ממני יצליח להתמודד איתה (עם או בלי סטרואידים) ולקבל תוצאות.

שורה תחתונה: אין דבר כזה תוכנית לסטרואידים. זה תלוי במוכנות של המתאמן. סטרואידים יכולים לשפר תוצאות בכל תוכנית, אך לא נדרשים באף אחת מהן.
אחי ומה עם התוכנית הידועה של גאי קטלר Massive Gunz in 8 Weeks???

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית