הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ DC training

• פותח/ת השרשור tal_s
  • פורסם בתאריך

tal_s

משתמש פעיל
964
1
נק' מוניטין:
3,398
964
1
מעניין אותי מה אנשים פה חושבים על DC TRAINING בכללי ועל הרעיונות שעומדים מאחורי השיטה
מתיחות מאולצות,סט עבודה אחד לכל תרגיל שנגמר בכשל טוטלי באמצעות RP, עצירה סטטית בסופו של הסט, התחזקות ככללית מאימון לאימון ועלייה ולו הקטנה ביותר במשקלי עבודה וכו' כמובן לא ציינתי את הכל אבל אבקש תגובות מי מי שמכיר את השיטה לעומק 🙌
ובלי כל קשר אתר נחמד שניתקלתי בו לכל חובבי ריפטו http://startingstrength.wikia.com/wiki/Starting_Strength_Wiki

• פותח/ת השרשור
זה לא עובד ככה. כל תוכנית אפשר לסיים גם בלי סטרואידים. השאלה מה התוצאות שתקבל.
הגישה צריכה להיות אחרת. עם הזמן, נפח העבודה והתדירות צריכים לגדול כדי שתוכל לבצע מספיק עבודה על מנת לגרום להתקדמות. ברגע שכמות העבודה הנדרשת גדולה ממה שאתה יכול או תוכל אי פעם להתמודד איתו, סטרואידים נכנסים למשחק כמשהו הגיוני.
אם אני אנסה לעשות תוכנית של פאוורליפטר רוסי מתקדם (שייקו למתקדמים), כנראה שאני לא אקבל ממנה כלום, ואפרוש באמצע, לעומת בן אדם עם יכולת לבצע הרבה יותר עבודה ממני יצליח להתמודד איתה (עם או בלי סטרואידים) ולקבל תוצאות.

שורה תחתונה: אין דבר כזה תוכנית לסטרואידים. זה תלוי במוכנות של המתאמן. סטרואידים יכולים לשפר תוצאות בכל תוכנית, אך לא נדרשים באף אחת מהן.

מה בדבר BB אני לא מאמין שתכנית כמו סמולוב תתאים למטרות שלו אני צודק?

לפני שאתה קופץ לסמולוב ולסייקל תטחן קצת 5*5ים כדי ללמוד לעבוד בנפח גבוה

• פותח/ת השרשור
לפני שאתה קופץ לסמולוב ולסייקל תטחן קצת 5*5ים כדי ללמוד לעבוד בנפח גבוה

סמוך עלי שאני יודע מזה נפח גבוהה אבל אני חושב שאני יוכל להפיק יותר מתכניות סטייל DC
בלי עין הרע הרגליים שלי לא בפיגור ( 63 סנטימטר על 10% שומן) ומשום מה לא נראה שהתכנית מתמקדת בפלג גוף עליון אלה יותר במשקל של הסקוואטים

נערך לאחרונה:
סמוך עלי שאני יודע מזה נפח גבוהה אבל אני חושב שאני יוכל להפיק יותר מתכניות סטייל DC
בלי עיין הרע הרגליים שלי לא בפיגור ( 63 סנטימטר על 10% שומן) ומשום מה לא נראה שהתכנית מתמקדת בפלג גוף עליון אלה יותר במשקל של הסקוואטים
אז תעשה שייקו

לא חושב שיש לו מה לחפש בשייקו, בלי שאנחנו יודעים את ההיסטוריה המדויקת של האימונים שלו.

בלי עיין הרע הרגליים שלי לא בפיגור ( 63 סנטימטר על 10% שומן) ומשום מה לא נראה שהתכנית מתמקדת בפלג גוף עליון אלה יותר במשקל של הסקוואטים

63 ס"מ זה די קטן לבחור בגובה 185 , אתה גם שוקל רק 90 קילו .
בכל מקרה אין לך מה לקפוץ לDC או לסמולוב .
תכלס לך על ווסט סייד , האימונים כבדים וגם לא חסר פאמפ בהם .

• פותח/ת השרשור
לא חושב שיש לו מה לחפש בשייקו, בלי שאנחנו יודעים את ההיסטוריה המדויקת של האימונים שלו.

הממ התכניות אימונים שלי היו מבוססות על פעמיים בשבוע ABC וABCDE הרבה נפח וכל סט לכשל
עליתי במשקלי עבודה כל פעם שמצאתי לנכון זמן אימונים כולל הוא שנתיים (אף פעם לא עשיתי תכנית לינארית סטייל (5X5) כן אני יודע כיום שזה היה טעות ויכולתי להתקדם יותר אם הייתי עובד נכון אבל מה לעשות שמקור הידע העיקרי שלי היה הפורום השני 🤩🤩

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
63 ס"מ זה די קטן לבחור בגובה 185 , אתה גם שוקל רק 90 קילו .
בכל מקרה אין לך מה לקפוץ לDC או לסמולוב .
תכלס לך על ווסט סייד , האימונים כבדים וגם לא חסר פאמפ בהם .

לא הייתי אומר שזה קטן במיוחד לא ביחס לגיל ולוותק אימונים שלי 90 קילו על 10% שומן אל תשכח

הממ התכניות אימונים שלי היו מבוססות על פעמיים בשבוע ABC וABCDE הרבה נפח וכל סט לכשל
עלייתי במשקלי עבודה כל פעם שמצאתי לנכון זמן אימונים כולל הוא שנתיים (אף פעם לא עשיתי תכנית לינארית סטייל (5X5) כן אני יודע כיום שזה היה טעות ויכולתי להתקדם יותר אם הייתי עובד נכון אבל מה לעשות שמקור הידע העיקרי שלי היה הפורום השני 🤩🤩

אז זה לא באמת הרבה נפח, ואין לך ניסיון עם זה (לא בא להעליב אותך, רק אומר את האמת). לפי המספרים שלך (שאתה עדיין חייב לנו הוכחה! 😃) אתה בחור די חזק, אז אתה יכול לנסות משהו בסגנון של Texas Method ולראות כמה טוב אתה מתאושש ומתקדם. אחרי זה אפשר לדבר על להוסיף נפח כדי לספק את מר היפרטרופי.

• פותח/ת השרשור
מדדתי עוד פעם בחלק הכי רחב (קצת אחרי אמצע הירך) ויצא 65 וקצת לא שזה עקרוני..
והיקף מותן 78
בכל מקרה הייתם ממליצים על AD או דיאטה רגילה ? נניח ואין בעיה בתקציב

נערך לאחרונה:
מדדתי עוד פעם בחלק הכי רחב (קצת אחרי אמצע הירך) ויצא 65 וקצת לא שזה עקרוני..
והיקף מותן 78
בכל מקרה הייתם ממליצים על AD או דיאטה רגילה ? נניח ואין בעיה בתקציב
דוגרי תחסוך מעצמך את ההתעסקות באוכל ותאכל הכל, עזובתך דיאטות קסם, באמאשך, ואני מדבר עכשיו מניסיון.

• פותח/ת השרשור
דוגרי תחסוך מעצמך את ההתעסקות באוכל ותאכל הכל, עזובתך דיאטות קסם, באמאשך, ואני מדבר עכשיו מניסיון.

אם אני אוכל הכל אני מגיע ל7-8K קלוריות בלי למצמץ אני מעדיף לעשות CLEAN DIET

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית