הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרונג יחיד או דאבל?

אין לי שום אינטרס נסתר לשווק את הלבר (מנוף) אבל אנשים חושבים שצריך להבריג אותו כל אימון, מה שפשוט לא נכון.

אני ירדתי 12 קילו בתקופה של סביב 3 חודשים, בזמן הזה ירדתי 3 חורים בחגורה. מה שגרר תעצומות נפש גדולות ומאמץ פיזי כביר של הזזה של המנוף פעם בחודש.

דווקא מי שעולה/יורד 1-2 קילו יש יתרון שיותר קל לסגור את הלבר על חור צמוד גם שאתה נפוח / אכלת וכו'.

לגבי עמידות, הייתי רוצה להגיד שלא שמעתי על אף לבר שנשבר, אבל לחבר נשבר הלבר של אינזר, מצד שני יש אחריות לכל החיים והוא קיבל אחד חדש בחינם (לצערו הקנייה הייתה באוסטרליה אז הוא נאלץ לשלם על משלוח רק). בארץ יש יבואן של טיטאן שיספוג את העלויות משלוח במידה והלבר ישבר, אבל זה כל כך נדיר שאפילו היבואן כאן של אינזר לא האמין לי וזו פעם ראשונה שהוא נתקל בלבר שבור.

הסיבה העיקרית שלקחתי לבר היא תחרויות, קשה לתאר את הנוחות של ללכת בכיף לבמה עם חגורה פתוחה וברגע האחרון לסגור אותה מבלי לחפש עמוד להתלות עליו ולסגור בכוח. במיוחד שיש תחרויות עם רצועות ברכיים.

זה הרגל לדעתי, גם דאבל וגם יחיד זה אותו דבר חוץ מנוחות..
נכון קשה יותר לצאת מדאבל אבל עם דאבל אני מרגיש "סגירה" יותר טובה

וואו, חבל שלי אסור להביע את דעתי, זה יכול להיות נפלא.

לא אמרתי שום דבר רע כנגד פרונג יחיד. ציינתי עובדה על הדאבל.
איתמר, אבא שלי פעם אמר לי משפט שמלווה אותי במשך רוב חיי;
שוטה אומר את אשר יודע - חכם יודע את מה שהוא אומר.
קל מאוד לזרוק דברים בעידן כיום בו יש לך גישה לכל מידע שרק תחפוץ, אבל ההבדלים בין עובדה, למידע, לדעה, צריכה להיות טמועה בכל אחד לפני שהוא פותח בהצהרות.
לא התנסית בפרונג אחד, אלא רק משתף מידע שקראת, לא הייתי קובע עובדות במקומך.

קל מאוד לזרוק דברים בעידן כיום בו יש לך גישה לכל מידע שרק תחפוץ, אבל ההבדלים בין עובדה, למידע, לדעה, צריכה להיות טמועה בכל אחד לפני שהוא פותח בהצהרות.
ומה אם אגיד לך שהתנסיתי? זה יגרום לך להבין שיש לי גם ניסיון מאחורי מה שאני אומר כשאני אומר שאני מעדיף דאבל?
כי כן, התנסיתי בסינגל.

למישהו באשכול הזה באמת לא ברור ש2 פרונגים עמידים יותר למאמץ הגזירה שהחגורה מפעילה עליהם מאשר פרונג 1, כי כל אחד מהם נושא חצי מהמאמץ? אם לא, ממליץ לכם לפתוח ויקיפדיה ולהשכיל קצת, בייחוד כש WeaKid צדק במה שהוא אמר ("דאבל יותר עמיד") וחלק מהאנשים פה החליטו לצאת עליו כשהם אלה שטועים.

למישהו באשכול הזה באמת לא ברור ש2 פרונגים עמידים יותר למאמץ הגזירה שהחגורה מפעילה עליהם מאשר פרונג 1, כי כל אחד מהם נושא חצי מהמאמץ? אם לא, ממליץ לכם לפתוח ויקיפדיה ולהשכיל קצת, בייחוד כש WeaKid צדק במה שהוא אמר ("דאבל יותר עמיד") וחלק מהאנשים פה החליטו לצאת עליו כשהם אלה שטועים.
אין צורך להתפלצן, זו כולה חגורה לא מדע האטום. תכף תביא לי נוסחאות פיזיקה להוכיח ש2 פרונגים יותר עמידים.
אם מישהו יגיד שנישבר לו הפרונג 1 של אינזר אסכים עם הטענה, עד אז זה סתם תיאוריה.

לא ברור לך שחגורות איכותיות לא נשברות? ואם כן יש אחריות לכל החיים? אז מה זה משנה מה יותר עמיד?

קנה פרונג 1.
בחגורה איכותית איכות האבזם והפרונג הם לא כמו מוט זול.. אני רוצה לראות איך נשבר לך פרונג בחגורה של elitefts או אינזר

מבחינה פיזית, בתאכלס - כן, יותר עמיד.
אבל בפועל, גם פרונג אחד בחיים לא ישבר לך והחגורה לא תקרע.

אני גם חושב שפרונג אחד לא ישבר תחת שימוש סביר ולא אמרתיבשום מקום אחרת, זה לא סותר את העובדה ש WeaKid ציין שדאבל פרונג היא תצורה עמידה יותר ואנשים יצאו עליו כאילו הוא טעה, כשהוא צדק.

אני גם חושב שפרונג אחד לא ישבר תחת שימוש סביר ולא אמרתיבשום מקום אחרת, זה לא סותר את העובדה ש WeaKid ציין שדאבל פרונג היא תצורה עמידה יותר ואנשים יצאו עליו כאילו הוא טעה, כשהוא צדק.
הוא צודק, אבל זה לא פרקטי ולא ממש רלוונטי לבחירה בין 1 ל-2.
הכל מסתכם בעניין של נוחות בשורה התחתונה.

אני חושב שהדיון נהיה מכוער בלי סיבה מוצדקת, סך הכל ציינתי משהו ולא אמרתי דבר רע על סינגל פרונג, אבל כמו שציינו למעלה, אני מרגיש "סגור" יותר בדאבל.
ולא אין לי סינגל אבל יצא לי להתנסות בסינגל.

אמר הבן אדם שכל פוסט שני שלו זה broscience?

יש דברים שאפשר להבין אותם בלי להתנסות בהם. למשל: חגורת double prong יותר עמידה מ single prong. זו עובדה.

גם חגורת 13 מ"מ יותר עמידה מחגורה 10 מ"מ, עמידה בעומסי גזירה גבוהים יותר. אני עדיין לא רואה אנשים שמפחדים שתקרע להם החגורת 10 מ"מ שלהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית