הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים במפשעה

eyalmazuz

過去は戻れない
2,799
1,913
נק' מוניטין:
4,990
2,799
1,913
קאנטרי להבים
אין לי מושג למה התחילו לי הכאבים האלה או איך הם באו
היה לי משהו דומה פעם אבל זה היה ברגל ימין ועכשיו זה שמאל וגם זה שונה עכשיו בגלל זה אני יודע לזהות בערך איפה הכאב ומה לעשות
הכאב לא תמיד כואב לי אפשר להגיד שרוב הזמן לא כואב רק שאני מתכופף או מותח את האיזור
הכאב הוא בHIP FLEXORS אבל הוא כן מקרין כאב לברך עצמה טיפה (תלוי באיזה צורה אני מותח את האזור)
כרגע אני לוקח שבוע הפסקה מאימונים ועובד לפי הפרוטוקול פציעות
הבעיה שבסקוואט אני לא מרגיש את אותו כאב, רק אם נשען על הרגל יותר ולא משאיר את מרכז הכובד באמצע בסקוואט, אז אני מרגיש את המתיחה בHIP FLEXORS אבל אני לא מרגיש את הכאב בברך
את הכאב בברך יותר מורגש לי שאני עושה את המתיחה הבאה ב10:45:

ביום יום יום זה פחות מפריע לי אבל רציתי לדעת אם יש איזה טיפול שאני יכול לעשות כדי לזרז את התהליך חוץ מפרוטוקול פציעות?

לי זה נשמע כמו חוסר איזון שרירי מסביב למפרק הירך אבל כמובן שצריך לבדוק.
לשאלתך - יש טיפול כזה וקוראים לו פיזיותרפיה... אז במקום לעשות על עצמך ניסויים עם פרוטוקולים, תגיע לאבחון אצל איש מקצוע רציני שיעזור לך לסיים עם זה כמה שיותר מהר.

• פותח/ת השרשור
לי זה נשמע כמו חוסר איזון שרירי מסביב למפרק הירך אבל כמובן שצריך לבדוק.
לשאלתך - יש טיפול כזה וקוראים לו פיזיותרפיה... אז במקום לעשות על עצמך ניסויים עם פרוטוקולים, תגיע לאבחון אצל איש מקצוע רציני שיעזור לך לסיים עם זה כמה שיותר מהר.

יש לי פזיוטרפיסט שהייתי אצלו פעם תכננתי ללכת אליו בעתיד
אבל אני לא רוצה על כל שטות קטנה ללכת אליו כי יש דברים שאפשר לפתור גם בלי פזיוטרפיסט בגלל זה אני שואל פה
אבל אם אתה אומר שעדיף ללכת אליו אני אחייג אליו מחר בבוקר

שאלת שאלה ועניתי. הנקודה שניסיתי להעביר היא שאם משהו מפריע ולא הצלחת לפתור את זה ע"י הורדת עומס מהרקמה הכואבת (מנוחה, מתיחות, תיקון טכניקה וכו'), לך להיבדק אצל איש מקצוע במקום לעשות ניסויים עם פרוטוקולים כאלה ואחרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית