גובה 1.72-4 לא יודע בדיוק.
משקל 70 ק''ג.
התחלתי ממזמן לעשות SS,הבעיה שבצבא זה לא בדיוק אפשרי.
לאחרונה מקפיד על 8-9 שעות שינה,אוכל המון,בד''כ יש לי בחילות מרוב שאני אוכל,המשקלים עלו מאז שהתחלתי לישון ולאכול יותר,כנ''ל משקל גוף,אבל הסקוואט לא עולה.
עושה LIMBER 11 לפני כל אימון.
סקוואט 65
דדליפט 100 חימום 90.
פרס 40.
בנצ' 60
כרגע אין סרטון של הבנצ',יהיה בחמישי.
הסקוואט מרגיש לי די קל,אני לא מרגיש את הרגליים בכלל עובדות,אבל אני פשוט מרגיש שאין לי כוח לעלות חזרה,לדעתי אני קורס עם הגב תחתון.
בפרס די קשה לי לעלות משקל.
בדדליפט אני מקפיד לעשות את הקשת בגב,אבל כשאני נכנס לסט אפ איכשהו זה לא יוצא טוב,וכמו שרואים בסרטון,יש עיקום קטן של הגב,למרות שאני לא מרגיש את זה במשיכה.
מה יש לי לתקן?
דדליפט
חימום דדליפט מקדימה
סקוואט
סקוואט נוסף
סקוואט מאחור
פרס
פרס נוסף
אני מרגיש שאני יכול להתקדם עוד הרבה בדדליפט ובבנצ.
הסקוואט מרגיש כאילו אני יכול לשים עוד,אבל משהו שם לא מסתדר לי,בפרס די קשה לי לעלות משקל.
עוד חודש וחצי אני משתחרר ואוכל לעשות את התוכנית כמו שצריך.
משקל 70 ק''ג.
התחלתי ממזמן לעשות SS,הבעיה שבצבא זה לא בדיוק אפשרי.
לאחרונה מקפיד על 8-9 שעות שינה,אוכל המון,בד''כ יש לי בחילות מרוב שאני אוכל,המשקלים עלו מאז שהתחלתי לישון ולאכול יותר,כנ''ל משקל גוף,אבל הסקוואט לא עולה.
עושה LIMBER 11 לפני כל אימון.
סקוואט 65
דדליפט 100 חימום 90.
פרס 40.
בנצ' 60
כרגע אין סרטון של הבנצ',יהיה בחמישי.
הסקוואט מרגיש לי די קל,אני לא מרגיש את הרגליים בכלל עובדות,אבל אני פשוט מרגיש שאין לי כוח לעלות חזרה,לדעתי אני קורס עם הגב תחתון.
בפרס די קשה לי לעלות משקל.
בדדליפט אני מקפיד לעשות את הקשת בגב,אבל כשאני נכנס לסט אפ איכשהו זה לא יוצא טוב,וכמו שרואים בסרטון,יש עיקום קטן של הגב,למרות שאני לא מרגיש את זה במשיכה.
מה יש לי לתקן?
דדליפט
חימום דדליפט מקדימה
סקוואט
סקוואט נוסף
סקוואט מאחור
פרס
פרס נוסף
אני מרגיש שאני יכול להתקדם עוד הרבה בדדליפט ובבנצ.
הסקוואט מרגיש כאילו אני יכול לשים עוד,אבל משהו שם לא מסתדר לי,בפרס די קשה לי לעלות משקל.
עוד חודש וחצי אני משתחרר ואוכל לעשות את התוכנית כמו שצריך.