הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט מפתח מסה?

Yossef123

משתמש מתחיל
36
3
נק' מוניטין:
3
36
3
זה שדדליפט מפתח כוח זה ידוע, השאלה שלי היא האם הוא מפתח גם היפרטרופיה, כלומר גדילה של השריר

בנוסף, כדאי להוסיף לסקוואט ודדליפט תרגיל תאומים בסמית'?

אני לא יודע מאיפה להביא מחקר, אבל אימוני משקולות משחררים טסטוסטרון כך שסביר להניח שאם תבצע תרגיל עם הרבה כוח שמערב המון שרירים ותרים משקל כבד זה ישחרר יותר הורמון מהרגיל.

זה לא חוכמה לבוא ולערער על דברים אלמנטריים בכושר ופיתוח הגוף בלי ביסוס, זה כמו שאני אגיד ש5 חזרות לא מפתחות כוח ולך תביא מחקר שאומר אחרת
רק שיש כמה הבדלים:
1. זה ממש לא אלמנטרי להגיד שסקוואט משחרר הורמון גדילה
2. אני יכול להביא לך עשרות מחקרים שתומכים בזה ש5 חזרות מפתחות כח. בניגוד לטענה שלך

• פותח/ת השרשור
לא יודע כלום, אם אתה טוען שכן תוכיח

אני לא באיזה עימות בבית ספר שצריך להביא מחקרים ונימוקים, אין לי גישה לחומר אקדמי ולא יודע מאיפה למצוא את זה. מה שכן אני יודע זה שיש אנשים יותר חכמים שבדקו את הדברים ולכן יש דברים שאני מקבל כמובן מאליו. אם היית בוחן בעצמך כל דבר בחדר כושר לא היית מתאמן לעולם

עדכון: מצאתי דוגמה למחקר שמוכיח שסקוואט משחרר הרבה יותר הורמון גדילה מאשר לג פרס
http://www.ergo-log.com/squat-produces-more-growth-hormone-testosterone-than-leg-press.html

אם כך, מהווה

אני לא באיזה עימות בבית ספר שצריך להביא מחקרים ונימוקים, אין לי גישה לחומר אקדמי ולא יודע מאיפה למצוא את זה. מה שכן אני יודע זה שיש אנשים יותר חכמים שבדקו את הדברים ולכן יש דברים שאני מקבל כמובן מאליו. אם היית בוחן בעצמך כל דבר בחדר כושר לא היית מתאמן לעולם
צודק, אחלה טיעון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית