ייעוץ סיבולת שריר

eyal118

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
קראתי מה ההגדרה של זה אבל איך זה בא לידי ביטוי?
נגיד אני עושה 70 ק"ג בבנץ' פרס אבל בקושי מצליח 30 שכיבות שמיכה זה אומר שאין לי סיבולת שריר?
או נגיד אם אני סוחב משהו לא מאוד כבד אבל אחרי קצת זמן ממש קשה זה אומר שאין לי סיבולת שריר?
אם לא אז מה זה? ולמי כדאי לעשות אימון של זה? אני רוצה לשפר את הדברים האלה בשביל הצבא כי הרי צריך לעשות שכיבות שמיכה ולסחוב דברים לאורך זמן. כרגע אני עושה מסה, ואחר כך אני אעשה חיטוב. אחרי זה כדאי לי לעשות אימון של סיבולת שריר?

אימון מטבולי ("סיבולתי") בדר"כ נעשה בטווח חזרות של 15-20 עם מנוחות קצרות (30-60 שניות), המטרה היא להעלות את סף חומצות החלב (מה שגורם לך להרגיש "שריפה" בשריר) ובכך להעלות את קיבולת העבודה שלך.

אני לא יודע בדיוק מה דרוש להכנה לצבא, אבל יש להבחין בין זה לבין סיבולת לב-ריאה.

• פותח/ת השרשור
אימון מטבולי ("סיבולתי") בדר"כ נעשה בטווח חזרות של 15-20 עם מנוחות קצרות (30-60 שניות), המטרה היא להעלות את סף חומצות החלב (מה שגורם לך להרגיש "שריפה" בשריר) ובכך להעלות את קיבולת העבודה שלך.

אני לא יודע בדיוק מה דרוש להכנה לצבא, אבל יש להבחין בין זה לבין סיבולת לב-ריאה.
אבל איך זה בא לידי ביטוי? בשכיבות שמיכה נגיד?

אבל איך זה בא לידי ביטוי? בשכיבות שמיכה נגיד?

כל פעילות אנאירובית או אירובית שנעשית בנפח גבוה מאוד ובעצימות נמוכה נחשבת כסיבולת שריר,
אני לא יודע להגיד לך לגביי שכיבות שמיכה כי המשקל כאן הוא מקובע ותלוי במשקל הגוף שלך אז אי אפשר לומר בודאות שהעבודה היא בנפח גבוה ובווליום נמוך.

אם אני הייתי במקומך והייתי רוצה לשפר את שכיבות השמיכה שלי, הייתי עושה בנצ' בנפח גבוה של 15-25 חזרות ובמשקל נמוך, אולי 40-20 אחוז מה RM5 שלי.

עוד משהו,
תוסף תזונה שיעיל כביכול לאימונים בנפח גבוה הוא בטא-אלאנין.
תשקול 😃

כל פעילות אנאירובית או אירובית שנעשית בנפח גבוה מאוד ובעצימות נמוכה נחשבת כסיבולת שריר,
אני לא יודע להגיד לך לגביי שכיבות שמיכה כי המשקל כאן הוא מקובע ותלוי במשקל הגוף שלך אז אי אפשר לומר בודאות שהעבודה היא בנפח גבוה ובווליום נמוך.

אם אני הייתי במקומך והייתי רוצה לשפר את שכיבות השמיכה שלי, הייתי עושה בנצ' בנפח גבוה של 15-25 חזרות ובמשקל נמוך, אולי 40-20 אחוז מה RM5 שלי.

עוד משהו,
תוסף תזונה שיעיל כביכול לאימונים בנפח גבוה הוא בטא-אלאנין.
תשקול 😃

אני חושב שאתה טועה, אם הוא רוצה לעשות שכיבות שמיכה, אז שיעשה שכיבות שמיכה
כשעשיתי בקושי 40 קילו בנץ והתאמנתי על שכיבות שמיכה הגעתי ל 100 בכיף, ועכשיו אני על קרוב ל 100 קילו בנץ ובערך על 40 שכיבות.

אם אתה רוצה להשתפר ב X אז תתאמן על X, לעשות Y בשביל להשתפר ב X זה לא תמיד חכם יכול להיות שהם משתנים בלתי תלויים 😃

אני חושב שאתה טועה, אם הוא רוצה לעשות שכיבות שמיכה, אז שיעשה שכיבות שמיכה
כשעשיתי בקושי 40 קילו בנץ והתאמנתי על שכיבות שמיכה הגעתי ל 100 בכיף, ועכשיו אני על קרוב ל 100 קילו בנץ ובערך על 40 שכיבות.

אם אתה רוצה להשתפר ב X אז תתאמן על X, לעשות Y בשביל להשתפר ב X זה לא תמיד חכם יכול להיות שהם משתנים בלתי תלויים 😃

אולי כן ואולי לא 😃
אבל מסכים שאם הוא רוצה להשתפר בזה, שיתאמן על זה.

ברור שלעבודה בבנץ' תהיה זליגה לשכיבות שמיכה. אבל זה לחלוטין מיותר. אם המטרה היא לבצע כמה שיותר שכיבות שמיכה,
כלומר, המשקל גוף הוא משתנה קבוע ולכן נרצה להוסיף בהדרגתיות נפח עבודה (ממילא זה המטרה הסופית - לעשות כמה שיותר).
שתי דרכים לבצע את זה בעיניי:
1) לקבוע שבשבוע מסויים תבצע למשל 6 סטים של 15-20 (או המקס' שאתה יכול אם זה פחות מזה) ולפרוס את זה איך שתרצה במשך השבוע, כל שבוע להוסיף 1-3 סטים או להעלות את מס' החזרות.
2) לבצע פעמיים~ בשבוע שכיבות שמיכה למס' חזרות מקסימלי, לנוח 30-60 שנ' ולבצע סט נוסף וככה חוזר חלילה למשך 5-10 דק'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית