עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יותר יעצים את אפקט ההתעוררות זה אם תשפוך מים רותחים על הפנים.לדעתי (רק לדעתי) עצם שתיית משקה לוהט מעצים את האפקט של ההתעוררות, גם אם תשתה מים רותחים.
יש גדול בין השתיים? מה עדיף? [שואל גם כי ידוע שקפה זה לא הדבר הכי בריא שיש...לא סגור למה חוץ מזה שזה ממכר....חחחח]
קודם כל אין שום בעיה עם קפה, תוציא מהראש שזה לא בריא.יש גדול בין השתיים? מה עדיף? [שואל גם כי ידוע שקפה זה לא הדבר הכי בריא שיש...לא סגור למה חוץ מזה שזה ממכר....חחחח]
אני שותה את הקפה שלי גם שחור בלי סוכר בלי כלום.
יותר קפיאין=יותר זמן? אם אני אשתה כוס וחצי קפה זה יחזיק לי יותר זמן? (כי עד עכשיו חשבתי שאני מכניס קפה ולא משנה כמה אחרי x זמן זה יעלם)
לא מכפילה אבל גודלת נכון? וחזקה יותר?בדיוק.
כמות גדולה יותר של קפאין משמע עוצמת אפקט חזקה יותר.
לא יודע אם כמות הזמן מכפיל את עצמו אבל בשביל זה יש תוסף בשם L-Tyrosin
לא מכפילה אבל גודלת נכון? וחזקה יותר?
אז קפה מ2 כפות it is...בעיקרון.
אבל זה נורא תלוי בכמה התרגלת לקפאין..
אצלי למשל 400 מ"ג באמת מחזק קצת את ההרגשה אבל לא כמו שהיה בהתחלה (דופק מטורף, רצון לרוץ בלי הפסקה)
ועכשיו מכיוון שלא עשיתי סייקל (קשה....קשה לי בלי קפה שחור בבוקר)
אז 2 כדורים של קפאין ייתנו לי קצת יותר ואני לוקח רק במקרים שישנתי 6-7 שעות או קמתי ממש ממש מוקדם.
לא ממליץ לך להתחיל מ 400 כך או כך..
200 עובד ממש יופי.
כל מה שאתה אומר זה נכון אבל רק אם הבן אדם מטומטם גמור ולא יודע שרעל נחשים זה רעיל ופטריות רעילות זה רעיל .הכל טבעי והכל לא טבעי... יש דברים טבעיים רעים ויש טובים. אין ממש סיבה להעדיף דברים בגלל שהם יותר בוסריים - הם הרבה פעמים לא בריאים לך. רעל נחשים זה טבעי לא? ופטריות רעילות?
שאלת על קפאין ?
תראה את הסרטון הנחמד הזה :