הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שתיית קפה לפני אימון VS כמוסות קפיאין

OrshGym

משתמש פעיל
403
17
נק' מוניטין:
23
403
17
יש גדול בין השתיים? מה עדיף? [שואל גם כי ידוע שקפה זה לא הדבר הכי בריא שיש...לא סגור למה חוץ מזה שזה ממכר....חחחח]

אף אחד מהם הוא לא תחליף לשינה טובה.
אבל אם אתה מתעקש, קפה שחור עם 3 כפיות גדושות של קפה יתנו לך סתירה בישבן וישאירו סימן אדום.

לדעתי (רק לדעתי) עצם שתיית משקה לוהט מעצים את האפקט של ההתעוררות, גם אם תשתה מים רותחים.
יותר יעצים את אפקט ההתעוררות זה אם תשפוך מים רותחים על הפנים.

זה עניין של מינונים:
בכוס קפה מ2 כפיות יש 80-100 מ"ג קפאין
טבליות קפאין באות לרוב במינונים של 100 או 200 מ"ג

בכדורי קפאין אין את אפקט נפילת האנרגיה שיש אחרי קפה שחור, וזה מחזיק מעט יותר זמן.
ולא צריך סוכר עם זה 🤡
יש גדול בין השתיים? מה עדיף? [שואל גם כי ידוע שקפה זה לא הדבר הכי בריא שיש...לא סגור למה חוץ מזה שזה ממכר....חחחח]

כשהכל במינון הנכון, אין כאן לא בריא.. לקפאין יש לא מעט תכונות חיוביות.
גם לנשום לא בריא..אז?

קודם כל אין שום בעיה עם קפה, תוציא מהראש שזה לא בריא.
בגדול הריכוז קפאין גדול יותר בכדורים ככה שההשפעה תהיה גדולה יותר, אישית אני מעדיף לשתות קפה שחור חזק.

• פותח/ת השרשור
אני שותה את הקפה שלי גם שחור בלי סוכר בלי כלום.
יותר קפיאין=יותר זמן? אם אני אשתה כוס וחצי קפה זה יחזיק לי יותר זמן? (כי עד עכשיו חשבתי שאני מכניס קפה ולא משנה כמה אחרי x זמן זה יעלם)

אני שותה את הקפה שלי גם שחור בלי סוכר בלי כלום.
יותר קפיאין=יותר זמן? אם אני אשתה כוס וחצי קפה זה יחזיק לי יותר זמן? (כי עד עכשיו חשבתי שאני מכניס קפה ולא משנה כמה אחרי x זמן זה יעלם)

בדיוק.
כמות גדולה יותר של קפאין משמע עוצמת אפקט חזקה יותר.
לא יודע אם כמות הזמן מכפיל את עצמו אבל בשביל זה יש תוסף בשם L-Tyrosin

לא מכפילה אבל גודלת נכון? וחזקה יותר?

בעיקרון.
אבל זה נורא תלוי בכמה התרגלת לקפאין..
אצלי למשל 400 מ"ג באמת מחזק קצת את ההרגשה אבל לא כמו שהיה בהתחלה (דופק מטורף, רצון לרוץ בלי הפסקה)
ועכשיו מכיוון שלא עשיתי סייקל (קשה....קשה לי בלי קפה שחור בבוקר)
אז 2 כדורים של קפאין ייתנו לי קצת יותר ואני לוקח רק במקרים שישנתי 6-7 שעות או קמתי ממש ממש מוקדם.

לא ממליץ לך להתחיל מ 400 כך או כך..
200 עובד ממש יופי.

• פותח/ת השרשור
תו
בעיקרון.
אבל זה נורא תלוי בכמה התרגלת לקפאין..
אצלי למשל 400 מ"ג באמת מחזק קצת את ההרגשה אבל לא כמו שהיה בהתחלה (דופק מטורף, רצון לרוץ בלי הפסקה)
ועכשיו מכיוון שלא עשיתי סייקל (קשה....קשה לי בלי קפה שחור בבוקר)
אז 2 כדורים של קפאין ייתנו לי קצת יותר ואני לוקח רק במקרים שישנתי 6-7 שעות או קמתי ממש ממש מוקדם.

לא ממליץ לך להתחיל מ 400 כך או כך..
200 עובד ממש יופי.
אז קפה מ2 כפות it is...
תודה רבה אחי ותודה רבה לכל מי שהגיב ;)

יש יתרונות בריאותיים לפולי קפה אבל באותה מידה יכולות להיות בעיות. בסופו של דבר זה לא כזה משנה - לך על מה שנוח לך.

תשאל את עצמך מה אתה מעדיף ?

קפה :בריא ,טבעי ועוזר בעוד המון תהליכים בגוף .
או
כדורים: לא טבעי ,לך תדע מה הכניסו לך לשם וכנראה שלא בריא בשום צורה .

הכל טבעי והכל לא טבעי... יש דברים טבעיים רעים ויש טובים. אין ממש סיבה להעדיף דברים בגלל שהם יותר בוסריים - הם הרבה פעמים לא בריאים לך. רעל נחשים זה טבעי לא? ופטריות רעילות?

הכל טבעי והכל לא טבעי... יש דברים טבעיים רעים ויש טובים. אין ממש סיבה להעדיף דברים בגלל שהם יותר בוסריים - הם הרבה פעמים לא בריאים לך. רעל נחשים זה טבעי לא? ופטריות רעילות?
כל מה שאתה אומר זה נכון אבל רק אם הבן אדם מטומטם גמור ולא יודע שרעל נחשים זה רעיל ופטריות רעילות זה רעיל .
אם המצב כזה אז כל פעם שאתה אוכל דברים אתה צריך לידך מישהו כדי שיגיח עליך ,
ואם זה המצב סביר להניח שלא תוכל להבדיל בין מזון מתועש ללא מתועש .

כאמור, יש פיקוח על חברות שמייצרות תרופות ותוספים. הם לא יכולים לשים שם יותר מדיי - במיוחד כשמדובר בחומר לא מאוד יקר - לא סביר שירמו כי זה לא שווה את הסיכון. באופן דומה, פולי קפה שאתה קונה יכולים להיות נגועים בכל מני דברים ואתה צריך לסמוך על המגדלים, המובילים, והמוכר, שהמוצר שאתה קונה לא ישן מדיי, לא נגוע בשום דבר, ולמשל, לא עמד בשמש והתחמצן. גם התהליך שפולי קפה עוברים כדי להגיע אלייך הוא לא "טבעי" במובן של כמו בטבע. לכן לדעתי אין פה הבדל של ממש ב"טבעיות" של הדברים.

הכל חרא הכל לא בריא הכל לא טבעי..
כדורי קפאין זה ממכר הגעתי למצב שאני לוקח 3 לפני אימון כדי להרגיש אותם מזל שהם נגמרו לי ולא הזמנתי עוד וככה אני מתנקה מזה..

כדור אחד=3 כפיות קפה תעשה את החשבון לבד...

דרך אגב לשתות קפה שחור שחצי מהאבקה נשארת בסוף בכוס זה לא נחשב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית