הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון POWER TO THE PEOPLE – תוכנית להעלאת הכוח המירבי - חדש בפורטל!

Eitan_H

משתמש מתחיל
66
18
נק' מוניטין:
205
66
18
Target
תוכנית אימונים בנפח נמוך ובתדירות גבוהה, המתאימה למעוניינים בהעלאת הכוח המירבי. כמו כן, בכתבה מוצגת ווריאציה על התוכנית אשר מוכוונת לפיתוח מסת שריר לצד כוח מירבי.

POWER TO THE PEOPLE – תוכנית להעלאת הכוח המירבי

תהנו 😃

כל הכבוד על ההשקעה, בהחלט מעניין.

כמה דברים:
1. יכול להיות שלא הבנתי את התחביר, נראה לי שחסר פה התשובה.

ארבעה או חמישה אימונים בשבוע?
לרוב המתאמנים הרציניים. אתה תגלה שגם לך – במיוחד לאור כך שהאימונים קצרים באופן יחסי.
2. אשמח אם תוכלו להסביר לי מה זה כשל טכני/שריר, האם מקורו של כשל טכני הינו בטכניקה וכשל שריר מקורו בחוסר אנרגיה לביצוע פעולה/תרגיל וכדומה?

ושוב.. ישר כח..

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על ההשקעה, בהחלט מעניין.

כמה דברים:
1. יכול להיות שלא הבנתי את התחביר, נראה לי שחסר פה התשובה.

2. אשמח אם תוכלו להסביר לי מה זה כשל טכני/שריר, האם מקורו של כשל טכני הינו בטכניקה וכשל שריר מקורו בחוסר אנרגיה לביצוע פעולה/תרגיל וכדומה?

ושוב.. ישר כח..

1. טעות בעריכה. תודה על הערנות
2. כשל טכני הינו מצב בו חזרה מבוצעת בטכניקה לא נכונה, בשל עייפות. כשל שריר הוא חוסר יכולת לבצע חזרה נוספת (הכוללת שלב קונצנטרי ואקצנטרי).

1. טעות בעריכה. תודה על הערנות
2. כשל טכני הינו מצב בו חזרה מבוצעת בטכניקה לא נכונה, בשל עייפות. כשל שריר הוא חוסר יכולת לבצע חזרה נוספת (הכוללת שלב קונצנטרי ואקצנטרי).

מאה אחוז, תודה

התוכניות של פאבל טצאוליני מאוד קשות מניסיון. לא טובות להיפוטרפיה אבל מצוינות לכח מניסיון. הוא הפך את שיטת המדרגות (במתח) לפופולארית, החזיר את אימוני הקטלבלס לח"כ,חידד הרבה תוכניות כח מבוססות על משקלי גוף ובכללי נחשב כיום לאחד המאמנים הכי טובים בעולם. באסה שלחיצת כתף עם מוט בעמידה- לא ממש ישים במרבית חדרי הכושר. אישית ניסיתי רק NAKED WARRIOR שלו באימוני קליסטניקס.
ברשות המנהלים - הספר עליו מדובר בכתבה.
אחלה כתבה.

קבצים מצורפים

• Pavel Tsatsouline - Power To The People.pdf
    2.1 MB · צפיות: 37,438
  • פותח/ת השרשור
התוכניות של פאבל טצאוליני מאוד קשות מניסיון. לא טובות להיפוטרפיה אבל מצוינות לכח מניסיון. הוא הפך את שיטת המדרגות (במתח) לפופולארית, החזיר את אימוני הקטלבלס לח"כ,חידד הרבה תוכניות כח מבוססות על משקלי גוף ובכללי נחשב כיום לאחד המאמנים הכי טובים בעולם. באסה שלחיצת כתף עם מוט בעמידה- לא ממש ישים במרבית חדרי הכושר. אישית ניסיתי רק NAKED WARRIOR שלו באימוני קליסטניקס.
ברשות המנהלים - הספר עליו מדובר בכתבה.
אחלה כתבה.

ברצינות - הקטע עם הלחיצת כתף? כנראה נפלתי על חדרי כושר מוצלחים עד כה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית