הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 260 לזוג

46019662.jpg

בקטע טוב (לא סוג של הסתלבטות, חס וגראס)

רקון, ידעתי שמישהו יגלה בסוף את הסיבה למה אני לא עולה במשקל 😃
האמת זה מעניין הקטע עם המשקל.
1. מה התפריט שלך ?
2. מתחילת הקריירה שלך לא היו תנודות רציניות במשקל ?

לא בטוח כמה אתה שוקל , אבל מתגובות פה אני יכול להבין שאתה יכול להכנס לקטגוריה עד 82.5
אני חושב שזה יהווה בשבילך סיבה טובה להתחרות , פשוט חבל שתשב בבית כשאתה יכול לתת שיא/י עולם

שים לב לדדליפט , יש לך סיכוי לא רע לתת שיא , אני יודע גם שהבנצ שלך חזק מאוד , לא יודע עד כמה אבל תוכל בכיף להוות איום על השיא
אני יוצא מנקודת הנחה שאתה ג'וניור (לא מכיר אותך אישית)

קבצים מצורפים

• 100 רואו.png
    100 רואו.png
    KB 84.9 · צפיות: 208
נערך לאחרונה:
לא בטוח כמה אתה שוקל , אבל מתגובות פה אני יכול להבין שאתה יכול להכנס לקטגוריה עד 82.5
אני חושב שזה יהווה בשבילך סיבה טובה להתחרות , פשוט חבל שתשב בבית כשאתה יכול לתת שיא/י עולם

שים לב לדדליפט , יש לך סיכוי לא רע לתת שיא , אני יודע גם שהבנצ שלך חזק מאוד , לא יודע עד כמה אבל תוכל בכיף להוות איום על השיא
אני יוצא מנקודת הנחה שאתה ג'וניור (לא מכיר אותך אישית)

טבלה של איזה אירגון זה?

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות.
@the Raccoon :
אין לי תפריט מסודר, פשוט משתדל לאכול הרבה אוכל והרבה חלבון.
לפני האימונים שקלתי סביבות ה50 ומשהו ק''ג,אז כן הייתה עלייה די גדולה במשקל.

@BarBibas
שוקל באמצע היום 85-6
בנוגע לבנץ' השיא כרגע עומד על 170 (ללא עצירה).
אני בן 21 (קטגוריית ג'וניור).
אני באמת לא חושב שיש לי סיכוי לשבור שיאי עולם, אני לא קרוב לזה..
גם כי כל השיאים שלי נעשו ביום נפרד, ולא בסגנון תחרות, ז''א לא אחד אחרי השני, ככה שכנראה זה יוריד לי משקל בכל התרגילים.
גם לאחרונה הפסקתי לעשות סקוואט באופן רציני, עושה פעם בשבוע מה שבא לי באותו הרגע, למרות שלאחרונה אני חושב על לחזור ולעשות תוכנית מסודרת לסקוואט.
וגם כי הלחיצת חזה שלי לא מעצירה, ככה שזה עוד דבר שיוריד לי משקל מהמוט..
וכמובן יש את כל הלחץ, ציוד שאני לא רגיל אליו וכו' שמשפיע.

קודם כל שיאי ישראל אתה יכול לתת ממה שאני זוכר/מעריך ( בוודאי ובוודאי בבנצ' )
ובכל אופן בלי קשר לשיאים או לא, פשוט להתחרות בספורט שאתה מתעסק בו זה כיף

יתכן שבשלב זה אין לך סיכוי. אם תהיה ממוקד מטרה, תתכונן לתחרות ותצבור ניסיון תחרותי, אולי לא תספיד את עצמך כל כך מהר. אני לא מומחה ל PL, אבל לא ניראה לי שצריך להיות מומחה גדול על מנת ליראות שהפוטנציאל בהחלט קיים.
אגב, קיימת אפשרות להתחרות רק בדדליפט או רק בלחיצה (או בשניהם).

תודה על התגובות.
@the Raccoon :
אין לי תפריט מסודר, פשוט משתדל לאכול הרבה אוכל והרבה חלבון.
לפני האימונים שקלתי סביבות ה50 ומשהו ק''ג,אז כן הייתה עלייה די גדולה במשקל.

@BarBibas
שוקל באמצע היום 85-6
בנוגע לבנץ' השיא כרגע עומד על 170 (ללא עצירה).
אני בן 21 (קטגוריית ג'וניור).
אני באמת לא חושב שיש לי סיכוי לשבור שיאי עולם, אני לא קרוב לזה..
גם כי כל השיאים שלי נעשו ביום נפרד, ולא בסגנון תחרות, ז''א לא אחד אחרי השני, ככה שכנראה זה יוריד לי משקל בכל התרגילים.
גם לאחרונה הפסקתי לעשות סקוואט באופן רציני, עושה פעם בשבוע מה שבא לי באותו הרגע, למרות שלאחרונה אני חושב על לחזור ולעשות תוכנית מסודרת לסקוואט.
וגם כי הלחיצת חזה שלי לא מעצירה, ככה שזה עוד דבר שיוריד לי משקל מהמוט..
וכמובן יש את כל הלחץ, ציוד שאני לא רגיל אליו וכו' שמשפיע.

לא מתחרים בשביל לקטוף שיא אלא בשביל הכיף , אם אתה יכול לשבור שיא אז על אחת כמה וכמה
אני לא אגיד לך כמה בערך יש לך , אבל סיכוי יש לך , מה שבטוח שאני יכול להגיד לך שמובטח לך מקום ראשון בקטגוריה , ולך תדע אולי אבסולוטי
אני אומר תבוא , אתה לא תתחרט על זה שבאת , אפילו אם תצא עם מספרים לא יפים אתה תהנה וזה שווה את זה

אני באמת לא מבין אנשים שבאים או לא באים להתחרות בגלל "שיא עולם", יש איזה 100 אלף שיאי עולם, אז זה כאילו עושה למישהו טוב שהוא יוכל להרשים עם זה שהוא יגיד אני שיאן עולם אבל תכלס הוא יודע שיש עוד מאות אלפים כמוהו. קיצר אני מחשיב רק all time record, וכמי שחווה תחרות, זה כיף שאין כמוהו למי שאוהב את הספורט.

• פותח/ת השרשור
לא מתחרים בשביל לקטוף שיא אלא בשביל הכיף , אם אתה יכול לשבור שיא אז על אחת כמה וכמה
אני לא אגיד לך כמה בערך יש לך , אבל סיכוי יש לך , מה שבטוח שאני יכול להגיד לך שמובטח לך מקום ראשון בקטגוריה , ולך תדע אולי אבסולוטי
אני אומר תבוא , אתה לא תתחרט על זה שבאת , אפילו אם תצא עם מספרים לא יפים אתה תהנה וזה שווה את זה

אני באמת לא מבין אנשים שבאים או לא באים להתחרות בגלל "שיא עולם", יש איזה 100 אלף שיאי עולם, אז זה כאילו עושה למישהו טוב שהוא יוכל להרשים עם זה שהוא יגיד אני שיאן עולם אבל תכלס הוא יודע שיש עוד מאות אלפים כמוהו. קיצר אני מחשיב רק all time record, וכמי שחווה תחרות, זה כיף שאין כמוהו למי שאוהב את הספורט.

שימו לב שלא כתבתי בשום מקום שהסיבה שאני לא מתחרה כרגע היא כי אין לי סיכוי לשבור שיא, זאת לא הסיבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית