עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני על דל פחמימה 30 -50 על 1550 קלוריות ביום , בקטע לעלות כל יום את הפחמימה ?תעלה לאט לאט קלוריות, אני הייתי מעלה קודם משומן.
במידה ואלכת עד עכשיו 500 מתחת לנייטרלי, הייתי מעלה שבוע ראשון 250 קלוריות ובשבוע השני כבר אוכל נייטרלי, ככה במשך שבועיים, ואז מתחיל לעלות קלוריות בהדרגה כדי להיות במאזן קלורי חיובי.
תקשיב אחי עדיין אין לי את הסדר בראש ...תעלה ל100 גרם פחמימה.
ואחרי שבוע תוסיף קלורית משומן כדי להגיע לנייטרלי ומשם תמשוך שבועיים לפני העלייה הנוספת של הקלוריות.
רגע ותגיד עד כמה זה גרוע עם אני יאכל כל היום מתוק וזה ? כי בתכלס כמה אפשר להיות כל היום בדיאטה ולא בא לי כל היום לאכול להיות לפי דיאטה ורק ארוחה אחת של ציט ...בשבת תחזור לשגרה של תפריט החיטוב.
אני לא אוהב לעשות צ'יט מטורף ואז ישר לצאת לנייטרלי, סתם גורם לריבאונד (חזרה) של שומן.
שבוע ראשון תעלה ל100 פחמימה
שבוע שני ושלישי תחשב RMR ותשלים את הקלוריות שחסר לך משומן על מנת להגיע לRMR בתוספת הקלוריות שאתה שורף מפעילות גופנית.
שבוע רביעי ואליך תעלה לפלוס קלורי של 300 קלוריות ותראה איך אתה מתקדם.
רגע ותגיד עד כמה זה גרוע עם אני יאכל כל היום מתוק וזה ? כי בתכלס כמה אפשר להיות כל היום בדיאטה ולא בא לי כל היום לאכול להיות לפי דיאטה ורק ארוחה אחת של ציט ...
ותגיד בשבת לא לעשות העמסה ? עדיין להיות 1500 קלוריות ?
ועוד משהו שלא הבנתי - קראתי מאמר והבנתי שעם אני עושה אירובי אני צריך גם ביום מנוחה לאכול לפי הקלוריות כולל האירובי שהיה יום לפני זה נכון ?
מצטער על החפירה ואתה לא יודע כמה אתה עוזר לי 😃