הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה - נאלץ להפסיק אימונים לתקופה מסויימת

MatanBumer

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אהלן,

נרשמתי לפורום בתקווה לקבל המלצות לגבי הפסקת תוכנית האימונים.

קוראים לי מתן, בן 23.
מתאמן זה 5.5 חודשים. עשיתי חודשיים פול באדי והתחלתי לפני 3 חודשים AB.
אני עושה מזה 3 חודשים AB בעצימות גבוהה: ABAB, יום מנוחה וחוזר חלילה. משתמש באבקת חלבון וקיראטין (כרגע בשלב השני של תחזוק של סבב הקריאטין הזה).
התוצאות עד עכשיו לא רעות, אני שוקל 75, הורדתי הרבה מאד אחוזי שומן ואני מרים סה"כ משקלים סבירים+ למשקל שלי ולכמות הזמן שאני מתאמן (80 ק"ג חזה ופולי עליון קדמי צר, סה"כ באמת אני מרוצה)

הבעיה:
עוד חודש אני נכנס לתקופה שמשלבת עבודה+פסיכומטרי ואני מודע כבר לעובדה שאין לי זמן (צריך להשקיע בשניהם מעבר לזמן שיש לי) להתאמן ל- 3 חודשים.
אני אמצא זמן בסופ"שים ללכת לעשות אימון אחד בשבוע אבל גם כן לא משהו פסיכי...
רציתי לדעת אם אתם יכולים לתת המלצה על סוג האימון שיהיה הכי אפקטיבי כדי להאט את ההדרדרות של הגוף שלי במשך התקופה הזו כך שאני אוכל להתחיל מחדש אחרי 3 חודשים בנקודה סבירה ולא כמו שהייתי לפני חצי שנה לפני שהתחלתי להתאמן.
כמו כן האם מומלץ לי להמשיך לדבוק בתזונה עתירת חלבון במהלך השלושה חודשים האלו?

תודה

אתה יכול לחשוב על סופר סט.. אני מפחד להמליץ לך על זה אבל זה מאוד מומלץ למי שאין זמן...אימון של עד 10 דקות שבועיות, תקרא קצת על HIT//

לא ברור לי מה זה FBW

עשיתי חודשיים פול באדי

ענית לעצמך 😛 (Full Body Workout)

יש לך בפורטל כמה דוגמאות לFBW

בכללי זה נראה בערך ככה:
סקוואט 3X6
פרס 3X6-8
מתח 3Xmax
בנץ' 3X8
דדליפט 1X5
יד קדמית 2X12
יד אחורית 2X10
בטן והביתה

סתם הבאתי לך דוגמא בשלוף שהיה לי בראש אל תקח את זה 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית