הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
  • פותח/ת השרשור DOREL
  • פורסם בתאריך

DOREL

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
הבנתי שאני צריך לעשות תוכנית SS

זאת התוכנית שלדעתי אני יוכל לעשות את כל התרגילים

אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
מתח 3*כשל

אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
דדליפט 1*5

יש לי כמה שאלות
1 . אתמול התאמנתי אימון "חזרה לכושר" אפשר לקרוא לזה , מכיוון שלא התאמנתי חודש וחצי , אז ללכת היום למכון ולהתחיל SS שלוש פעמים בשבוע?
אני לא יסיים מהר את האימון?
לא להוסיף תרגיל עזר יד קידמית?
ואיזה חימום לעשות אם אני מרים משקלים נמוכים?
תודה רבה לעוזרים

אם תעבוד במשקלים שלא תוכל להרים 6 פעמים ו 5 הם המקסימום אז לא האימון לא יהיה קצר מידיי.
גם קח בחשבון שהמנוחה ארוכה יותר ולא 90 שניות כמו שבדר"כ נחים.. אז האימון יהיה לך בסדר גמור.

ולא לשכוח לעשות סטים של חימום כמו שצריך..

אתה מודע שרשמת את הסטים והחזרות הפוך? כי אני מכיר כמה שקראו הפוך באמת..

בהתחלה באמת מסיימים מהר, כי מתחילים ממשקלים נמוכים.
ככל שמתקדמים בתוכנית המשקלים נעשים כבדים יותר והמנוחות ארוכות יותר.
אין צורך להוסיף ידיים, אתה יכול אחרי חודשיים להוסיף תרגיל אחד ליד קידמית, ואחד לאחורית.
מומלץ לעשות מוביליטי לפני ולהתחיל את התרגילים ממשקל נמוך בתור סטים של חימום שכמובן לא נספרים כסטים של עבודה.

• פותח/ת השרשור
בהתחלה באמת מסיימים מהר, כי מתחילים ממשקלים נמוכים.
ככל שמתקדמים בתוכנית המשקלים נעשים כבדים יותר והמנוחות ארוכות יותר.
אין צורך להוסיף ידיים, אתה יכול אחרי חודשיים להוסיף תרגיל אחד ליד קידמית, ואחד לאחורית.
מומלץ לעשות מוביליטי לפני ולהתחיל את התרגילים ממשקל נמוך בתור סטים של חימום שכמובן לא נספרים כסטים של עבודה.
בסקוואט לעשות חימום כזה
סט עם מוט ריק
סט עם 4 קילו כל צד
סט עם ש6 וחצי כל צד
משהו כזה..?
אני בכללי עושה 10 כל צד
תודה
אתה מודע שרשמת את הסטים והחזרות הפוך? כי אני מכיר כמה שקראו הפוך באמת..
מזאת אומרת?

בסקוואט לעשות חימום כזה
סט עם מוט ריק
סט עם 4 קילו כל צד
סט עם ש6 וחצי כל צד
משהו כזה..?
אני בכללי עושה 10 כל צד
תודה

מזאת אומרת?

זה קישור למחשבון שאתה מכניס בו את המשקל שאתה מרים והוא אומר לך איך לעשות את החימום בעבודה עצימה.

תהנה

https://sites.google.com/site/start...gStrengthWarm-UpCalculator.xls?attredirects=0

• פותח/ת השרשור
זה קישור למחשבון שאתה מכניס בו את המשקל שאתה מרים והוא אומר לך איך לעשות את החימום בעבודה עצימה.

תהנה

https://sites.google.com/site/start...gStrengthWarm-UpCalculator.xls?attredirects=0
תודה רבה לך !!!!
ועוד שאלה קטנה , להתאמן היום, מכיוון שאתמול היה לי אימון כי חזרתי אחרי חודש וחצי בלי אימונים והתאמנתי כי רציתי קצת לחזטר לכושר?#

תודה רבה לך !!!!
ועוד שאלה קטנה , להתאמן היום, מכיוון שאתמול היה לי אימון כי חזרתי אחרי חודש וחצי בלי אימונים והתאמנתי כי רציתי קצת לחזטר לכושר?#

תלוי על מה עבדת אתמול ואיזה סוג של אימון

• פותח/ת השרשור
תלוי על מה עבדת אתמול ואיזה סוג של אימון
לא משהו רציני , קצת חזה יד אחורית וכתפיים
אני מרגיש שאני יכול ללכת היום
X*Y
X מייצג סטים
Y מייצג חזרות

בסס עושים 5*3 כלומר שלושה סטים של חמש חזרות
תודה רבה 😃 וכן זה מה שחשבתי

עוד חודש חודשיים האימון שלך יהיה בערך שעה וחצי, אז תהנה מהזמן הפנוי כל עוד יש לך אותו

Back
למעלה תחתית