הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארוחה שלפני אימון

sagivco

משתמש מתחיל
71
1
נק' מוניטין:
1
71
1
אפשר המלצה לארוחה טובה(לא בשרית) לפני אימון ?? זה הארוחה הראשונה שלי של היום כי אני מתאמן בבוקר ואם אפשר גם לציין מתי אני אוכל להתאמן אחרי הארוחה

תודה

חשוב כשעתיים-שעתיים וחצי לפני האימון לאכול ארוחה גדולה(אורז וחזה עוף למשל). כחצי שעה לפני האימון עצמו אפשר לאכול פרי מסוים כגון תפוח/בננה כפחמימה פשוטה וזמינה.
במקרה שלך אני בספק אם אורז וחזה עוף רלוונטי על הבוקר. אמליץ על שיבולת שועל וחלב למשל.
זה יכול להיראות כך(אופציונלי)-
8 בבוקר - 100 גרם שיבולת שועל עם 200-300 מ"ל חלב.
פרי בעשר וכחצי שעה לאחר מכן אימון.

אם ההצעה שלי מתאימה, לך על זה. אם לא, תשנה/תוסיף מה מתאים לך כי את העיקרון כבר הבנת.

2-3 תמרים ושייק חלבון יעשו את העבודה. זה גם פחמימה זמינה וגם לקבל מנת חלבון אחרי שהגוף צם.
אם תרצה אתה יכול להוסיף לשייק גם שיבולת שועל אבל תתחשב בזה שזה יהיה יותר כבד ותצטרך לאכול את זה בשעה יותר מוקדמת.
הארוחה גם מאוד תלויה במאזן שאתה נמצא בו ואם אתה במסה או בחיטוב..

• פותח/ת השרשור
חשוב כשעתיים-שעתיים וחצי לפני האימון לאכול ארוחה גדולה(אורז וחזה עוף למשל). כחצי שעה לפני האימון עצמו אפשר לאכול פרי מסוים כגון תפוח/בננה כפחמימה פשוטה וזמינה.
במקרה שלך אני בספק אם אורז וחזה עוף רלוונטי על הבוקר. אמליץ על שיבולת שועל וחלב למשל.
זה יכול להיראות כך(אופציונלי)-
8 בבוקר - 100 גרם שיבולת שועל עם 200-300 מ"ל חלב.
פרי בעשר וכחצי שעה לאחר מכן אימון.

אם ההצעה שלי מתאימה, לך על זה. אם לא, תשנה/תוסיף מה מתאים לך כי את העיקרון כבר הבנת.
תודה רבה
רק תשיבולת שועל והחלב אני מערבב כמו השייק?? זה אכיל בכלל??

כמובן. ניתן לאכול בקערה כמו קורנפלקס/להכין שייק בעזרת בלנדר.
הטעם משחק כאן תפקיד מפתח מאחר וטעם של שיבולת שועל הוא לרוב אינדיבידואלי.
אם אתה אוכל בקערה, אפשר להוסיף קצת סוכר/רוטב מייפל(פחות בעד שני האופציות הללו) או אפילו סקופ חלבון/אגוזים(אופציה עדיפה).
אם אתה מכין שייק, ניתן להכין שייק טוב עם המון קלוריות בעזרת שילוב של שיבולת שועל, חלב, סקופ חלבון, אגוזים, בננה וכו'.
חפש בפורום מתכונים ובישול שייק טוב, תמצא לא מעט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית