הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להתחטב או לעלות במאסה? מחפש יעוץ

• פותח/ת השרשור Yeti
  • פורסם בתאריך

Yeti

משתמש משקיע
3,383
378
נק' מוניטין:
7,408
3,383
378
שלום לכם אנשים אני חדש בפורום 😃

התחלתי להתאמן לפני חודשיים בערך הגובה שלי 1.93 ואני שוקל 91 קילו, לפי המשקל במכון כושר יש לי 15-16 אחוזי שומן
ולפי הבדיקה הזאת: http://www.healthcentral.com/cholesterol/home-body-fat-test-2774-143.html יצא שיש לי 20.4%... אני לא יודע מה יותר אמין, אבל לפי דעתי יש לי
מראה של שחיף שמן שיותר קרוב ל20% מאשר ל15%. המטרה ה"קרובה" שלי, היא להיראות יותר
טוב (להיות יותר גדול והרבה יותר חטוב), ויותר ספציפי לפחות 85 קילו ו8-10% שומן שנה מעכשיו.
והמטרה הארוכת טווח שלי היא להכפיל את רמת הכוח פי 3 לפחות, כי כרגע הוא מגוחך יחסית למשקל שלי... 50 קילו 1RM בדחיקת חזה :🙁

אז תודה רבה למי שהיה סבלני מספיק לקרוא את כל זה, עכשיו השאלה שלי: מה אתם הייתם
עושים במצבי? קודם מאסה? או קודם חיטוב? תודה רבה לכל מי שעוזר

נערך לאחרונה:
2 הבדיקות אחוזי שומן שנמדדת איתן לא מדוייקות, הבדיקה המדוייקת ביותר נמצאת בוינגייט בלחץ אוויר BOD POD ועולה כ-300 ש"ח לבדיקה. שיטות פחות מדוייקות אך רלוונטיות זהו הקאליפר שפה תלוי מאוד במיומנות הבודק ודבר אחרון זו העלאה של תמונה להערכה בעין בלתי מזויינת.
קודם כל אתה צריך לבחור מטרה, "להיות יותר גדול ויותר חטוב" זה נחמד בתאוריה, אבל בפועל זה כמעט בלתי אפשרי לעשות את 2 הדברים יחדיו. אתה צריך לבחור אם לעשות תקופה של חיטוב והורדה באחוזי השומן או תקופה של מסה - עלייה במסת השריר.
במצב שלך צריך להעריך את אחוזי השומן, אם אתה רוצה תעלה תמונה של פרונט לפורום או שאם אתה רוצה תשלח אלי לפרטי. בעיקרון עדיף להתחיל תקופה של עלייה במסת השריר ב12% שומן לערך ולסיים אי שם ב16-18%. אם אתה באזור הזה כבר אז מומלץ לעשות קודם חיטוב ולאחר מכן מסה,
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תודה על המידע, נראה שהאפשרות היחידה היא להעלות תמונה. אני קצת חושש כי יש לי ג'ינו מגעיל
ביותר יחד עם אחוז שומן די גבוה להערכתי ומבנה גוף מגעיל בנוסף להכול, ככה שאני לא רוצה
להגעיל פה יותר מדי אנשים. אז אם זה עדיין בסדר מבחינתך אני אשלח לך את התמונה לפרטי,
תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית