הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פיאר פווארקלין + שאלות לגבי התחרות.

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
רציתי לשאול כמה שאלות לגבי התחרות ועל הדרך שברתי פיאר אז נעלה אותו קודם.
2פלטות פווארקלין :

כמה הערות לגבי הפווארקלין :
* לא מתאמן על זה קבוע, עושה את זה פעם בחודש ככה לכיף, הפעם האחרונה שעשיתי פווארקלין היה לפני איזה 3חודש ( בגלל פציעות בהאמס + פרק כף היד ).
* למדתי טכניקה לבד.
* כל הערה לגבי הטכניקה ( בוגרת ולא סתם הערה מפגרת ) תתקבל בברכה 😃

לגבי השאלות לתחרות :
מחר אני מתכנן אימון סקוואט כבד אחרון ( ניסיון ל4פלטות פיאר )...
יום שני שהיה ניסיתי דדליפט 5פלטות פיאר אבל נכשלתי, אפשר לעשות את זה עוד פעם ביום שני הזה או שזה כבר קרוב מדי לתחרות?
ראשון אני מתכנן בנץ פיאר ואז האימונים הכבדים נגמרים..
עכשיו נשאר יום שני דדליפט, רביעי פרס חמישי סקוואט עד לתחרות... מה אני עושה בדיוק באימונים האלה?
ובשבוע של התחרות איך אני מתאמן?

תודה לעוזרים 😃

כל הכבוד על הפאוורקלין
בקשר לתחרות, מעניינת גם אותי השאלה מה לעשות לפני וכו'. ממה שקראתי זה תלוי בתכנית אימונים שלך, למשל אם אתה בתכנית שאתה מתקדם כל שבוע (נגיד אני בטקסס) אז ראיתי שאומרים פשוט להתקדם עד שבוע לפני התחרות כרגיל, ובשבוע של התחרות לעשות אימון אימון קל בתחילת שבוע ולנוח עד התחרות. מעניין מה הדעה כאן לגבי זה

• פותח/ת השרשור
אף פעם לא חשבתי על זה. אתה אומר שמעבר להוק גריפ תעביר עוד עומס לטרפזים ותמנע משיכה מהבייספס?
חייב לציין שאני לא מושך מהידיים, זה חלק מההתחלה של ה"הקפצה" של המוט.. הידיים פועלות פה אולי ב5%..
( לא ראיתי את התגובה הזאת קודם ).

חייב לציין שאני לא מושך מהידיים, זה חלק מההתחלה של ה"הקפצה" של המוט.. הידיים פועלות פה אולי ב5%..
אה, זה לא היה מכוון אליך, שאלתי אותו כדי להפחית משיכה בידיים אצלי! 😃

אף פעם לא חשבתי על זה. אתה אומר שמעבר להוק גריפ תעביר עוד עומס לטרפזים ותמנע משיכה מהבייספס?

כן זה עוזר לידיים להישאר ישרות ומשאיר את הכוח לרגליים והטרפזים
ללא שם.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית