עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן. אני לא מתכוון עכשיו לנסות דברים חדשים, אולי אחרי התחרות, רוצה דעות אם יש טעם לעשות משהו כזהאתה לא לפני תחרות?
לא שמעתי על משהו כזה שדווקא אחרי התחרות... חשבתי אולי רק ביום נפח לעשות ככה (וגם על פאוז סקוואט) ובעצימות לעבוד עם חגורה בשביל להרים את המקסימום ולהתקדם במשקליםאחרי תחרות מומלץ לעבוד ללא חגורה כלל למשך תקופה
אחרי תחרות מומלץ לעבוד ללא חגורה כלל למשך תקופה
למה?זה מאוד, מאוד לא חכם לבצע פאוז סקוואט כנפח.
מה שנראה לי, זה בשביל לחזק את שרירי הליבה יותר. לדעתי הם מתחזקים מספיק עם חגורה גם, אבל שמעתי דעות שונות בגלל זה שאלתי כאןלא הבנתי את היתרון לעבוד בלי חגורה.
מה שנראה לי, זה בשביל לחזק את שרירי הליבה יותר. לדעתי הם מתחזקים מספיק עם חגורה גם, אבל שמעתי דעות שונות בגלל זה שאלתי כאן
אני מבין תא זה בהגיון, אבל למה לא ?זה מאוד, מאוד לא חכם לבצע פאוז סקוואט כנפח.
זה בערך מה שחשבתי, נשמע לי הגיוני. אבל מה שאני שוקל לעשות זה לעבוד ביום נפח בלי חגורה ובעצימות כן לחגור (אני בטקסס) בשביל להרים ולהרגיש משקלים מקסימלייםהיתרון בלעבוד ללא חגורה, זה שזה מפתח עוד יותר את שרירי הבטן והגב, בכך שמשתמשים רק בהם ליצירת לחץ תוך בטני ע"י כיווץ שלהם, ובכך הם מתחזקים.
הסבירו לי פעם שאם אעבוד תקופה ללא חגורה, ואז אשים שוב את החגורה, ארגיש שיפור עצום עוד יותר, כי ברגע שהשרירים בבטן ובגב מפותחים עוד יותר, הם עוזרים לייעל את החגורה בצורה טובה יותר.
לא ניסיתי.זה בערך מה שחשבתי, נשמע לי הגיוני. אבל מה שאני שוקל לעשות זה לעבוד ביום נפח בלי חגורה ובעצימות כן לחגור (אני בטקסס) בשביל להרים ולהרגיש משקלים מקסימליים