הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון יש יתרונות בסקוואט בלי חגורה ו/או פאוז סקוואט בטקסס?

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
הכוונה שלי ליום נפח אם יש יתרונות לא לחגור או לעשות פאוז סקוואט (או גם וגם) ובעצימות לעשות סקוואט רגיל עם חגורה, או שעדיף בנפח לעבוד בדיוק באותה צורה כמו בעצימות?

• פותח/ת השרשור
אחרי תחרות מומלץ לעבוד ללא חגורה כלל למשך תקופה
לא שמעתי על משהו כזה שדווקא אחרי התחרות... חשבתי אולי רק ביום נפח לעשות ככה (וגם על פאוז סקוואט) ובעצימות לעבוד עם חגורה בשביל להרים את המקסימום ולהתקדם במשקלים

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי את היתרון לעבוד בלי חגורה.
מה שנראה לי, זה בשביל לחזק את שרירי הליבה יותר. לדעתי הם מתחזקים מספיק עם חגורה גם, אבל שמעתי דעות שונות בגלל זה שאלתי כאן

מה שנראה לי, זה בשביל לחזק את שרירי הליבה יותר. לדעתי הם מתחזקים מספיק עם חגורה גם, אבל שמעתי דעות שונות בגלל זה שאלתי כאן

לפי מה שמייק רשם בפוסט אחר הבנתי שפאוז סקוואט זה בשביל לשפר את העליה.

• פותח/ת השרשור
פאוז סקוואט כן, זה מה שחשבתי, את היציאה מהתחתית. אבל חשבתי על זה, נראה לי יותר מדי לעשות 25 חזרות של פאוז סקוואט. בקשר ללעבוד בלי חגורה אני אשקול את זה עוד...

היתרון בלעבוד ללא חגורה, זה שזה מפתח עוד יותר את שרירי הבטן והגב, בכך שמשתמשים רק בהם ליצירת לחץ תוך בטני ע"י כיווץ שלהם, ובכך הם מתחזקים.
הסבירו לי פעם שאם אעבוד תקופה ללא חגורה, ואז אשים שוב את החגורה, ארגיש שיפור עצום עוד יותר, כי ברגע שהשרירים בבטן ובגב מפותחים עוד יותר, הם עוזרים לייעל את החגורה בצורה טובה יותר.

• פותח/ת השרשור
היתרון בלעבוד ללא חגורה, זה שזה מפתח עוד יותר את שרירי הבטן והגב, בכך שמשתמשים רק בהם ליצירת לחץ תוך בטני ע"י כיווץ שלהם, ובכך הם מתחזקים.
הסבירו לי פעם שאם אעבוד תקופה ללא חגורה, ואז אשים שוב את החגורה, ארגיש שיפור עצום עוד יותר, כי ברגע שהשרירים בבטן ובגב מפותחים עוד יותר, הם עוזרים לייעל את החגורה בצורה טובה יותר.
זה בערך מה שחשבתי, נשמע לי הגיוני. אבל מה שאני שוקל לעשות זה לעבוד ביום נפח בלי חגורה ובעצימות כן לחגור (אני בטקסס) בשביל להרים ולהרגיש משקלים מקסימליים

זה בערך מה שחשבתי, נשמע לי הגיוני. אבל מה שאני שוקל לעשות זה לעבוד ביום נפח בלי חגורה ובעצימות כן לחגור (אני בטקסס) בשביל להרים ולהרגיש משקלים מקסימליים
לא ניסיתי.
אם אני נכנס לתקופה בלי חגורה, אז אני לגמרי לא משתמש בה, ואחרי איזה סבב טוב אני שם.

מי שנמצא בשלב של אימונים שמתאים לתכנית טקסס - לא מתאים לשלב באימונים של שילוב פאוז סקוואט כתרגיל עיקרי.

פאוז סקוואט הוא תרגיל אקססורי שמוסיפים על ההרמה המרכזית, לא במקומה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית