הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Squat ו Front Squat לביקורת

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך

DorT

משתמש משקיע
2,363
624
נק' מוניטין:
1,823
2,363
624
כבר הרבה זמן שאני מתקדם בערך בכל התרגילים ושובר PRs חוץ מהסקוואט, ששם מה שמגביל אותי ( כמו שניתן לראות בסרטון למטה) זה הטכניקה.
82.5 מהיום

ממה שאני רואה- בעלייה אני נוטה קדימה ו "קורס" עם החזה. איך אפשר לתקן את זה ? כמו שאפשר לראות המשקל לא קל לי מאוד אבל רחוק מלהיות קשה. אגב סורי על הצילום הלא מוצלח במיוחד..... ובנוגע לזה שהוא צילם את המשקל ה "מטורף" בסוף- אלוהים יודע למה.

זה 80 קילו מאימון שעבר:

המוט לא היה 100% במרכז. באותו אימון מישהו העיר לי שאני צריך להתיישב יותר אחורה, למרות שזה HB ולכן זה נראה קצת שונה מה 82.5 (ובגלל הזוית צילום מן הסתם). חבל שלא רואים את הזוית של הגב, מעניין עם היה יותר טוב מה 82.5.

וזה ניסיון דיי כושל להגיע ל3RM בפרונט סקוואט. אין לי מושג איך אבל בסט זה הרגיש לי מאוד כבד ואיטי.

הערות לשיפור?

אשמח לביקורת ועזרה במיוחד מכם המשקולנים ההיי בריסטים !
@MikeRozner @Crossfiter ו @אריאל שחזר לצד הנמוך.

נערך לאחרונה:
בפרונט סקוואט תוביל מהחזה ולא מהאגן (יש סרטון מצוין של ריפטו בנושא, כדאי). תחשוב על להרים את החזה ביציאה מהבור

ובסקוואט הקריסה בכלל לא נוראית. אתה ממש לא צריך לשבת אחורה, אתה צריך "לפתוח" את האגן לצדדים. פשוט דחוף ברכיים החוצה במיוחד בירידה. זה יכניס לך את האגן בין הרגליים ואז לא תקרוס. בכל אופן יש לך גמישות טובה אז יהיה לך קל

• פותח/ת השרשור
בפרונט סקוואט תוביל מהחזה ולא מהאגן (יש סרטון מצוין של ריפטו בנושא, כדאי). תחשוב על להרים את החזה ביציאה מהבור

ובסקוואט הקריסה בכלל לא נוראית. אתה ממש לא צריך לשבת אחורה, אתה צריך "לפתוח" את האגן לצדדים. פשוט דחוף ברכיים החוצה במיוחד בירידה. זה יכניס לך את האגן בין הרגליים ואז לא תקרוס. בכל אופן יש לך גמישות טובה אז יהיה לך קל
תודה!
לגבי מה שאמרת על הHB, בשביל "להכנס" עם האגן בין הרגליים אני צריך לפתוח טיפה את כפות הרגליים החוצה?

תודה!
לגבי מה שאמרת על הHB, בשביל "להכנס" עם האגן בין הרגליים אני צריך לפתוח טיפה את כפות הרגליים החוצה?
אם לא הייתי רואה את הסרטונים הייתי אומר שכן אבל הכפות רגליים שלך כבר די פתוחות
לפי דעתי אפשר עם הברכיים להגיע לתוצאה הרצויה, תנסה.
הקטע הוא להבין שאם תעשה היפ דרייב כמו בLB החזה ישאר נמוך ואז תהיה קריסה. לכן אתה צריך להיות יחסית זקוף ואז הארבע ראשי ירים את החזה מהתחלת היציאה מהבור

• פותח/ת השרשור
אם לא הייתי רואה את הסרטונים הייתי אומר שכן אבל הכפות רגליים שלך כבר די פתוחות
לפי דעתי אפשר עם הברכיים להגיע לתוצאה הרצויה, תנסה.
הקטע הוא להבין שאם תעשה היפ דרייב כמו בLB החזה ישאר נמוך ואז תהיה קריסה. לכן אתה צריך להיות יחסית זקוף ואז הארבע ראשי ירים את החזה מהתחלת היציאה מהבור
חחח כל הזמן לא היה לי ברור איך אני לעזאזל נשאר יחסית זקוף. מקווה שמה שכתבת יעזור וסופסוף אוכל להתקדם כמו שצריך

חחח כל הזמן לא היה לי ברור איך אני לעזאזל נשאר יחסית זקוף. מקווה שמה שכתבת יעזור וסופסוף אוכל להתקדם כמו שצריך
יש בזה גם עניין של גמישות קרסול ויחס של רגליים מול טורסו, זה לא כזה פשוט להשאר זקוף כמו lu xiaojun או קלוקוב, אבל מה שכתבתי אמור להספיק

• פותח/ת השרשור
יש בזה גם עניין של גמישות קרסול ויחס של רגליים מול טורסו, זה לא כזה פשוט להשאר זקוף כמו lu xiaojun או קלוקוב, אבל מה שכתבתי אמור להספיק
כבר כמה מאמנים אמרו לי שהיחס הזה עובד לרעתי .🤬

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית