היי לכולם יש לי בעיה שכשאני מאמן יד קדמית אז יש לי פתאום כאבים באמה זה מרגיש כאילו זה בעצם יש לי את זה מגיל קטן אבל עכשיו זה יותר מורגש כי אני מאמן את השריר... אז אני מרגיש לפעמים סוג של כאבים כמו מתיחה כזו אחרי האימון או בזמן האימון
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא נבדקתי לא טופלתי וזה רק כשאני מאמן יד קדמית זה בשני הידיים אבל בשמאל זה כמעט ולא כואב בימין זה יותר כואב הרגשה של סוג של מתיחה של העצם באזרור ה5 סמ מכף היד ועד כף הידקשה להתייחס לזה לפי מה שרשמת, נסה לתת קצת יותר פרטים - איפה בדיוק כואב באמה (רצוי שתראה על גבי תמונה), איזה עוד פעולות מעוררות את הכאב (אמרת שאתה מרגיש את זה מגיל קטן, אז מה הפריע לך לפני החדר כושר?), איך היית מתמודד עם הכאב בעבר, הכאב הוא ביד אחת או בשתיהן?
כמו כן, האם נבדקת ע"י רופא מתישהו לגביי זה? האם טופלת?
נראלי ששרירי האמה שלי פשוט חלשים אחי כי אני עושה טכניקה נכונה חברים שלי עושים כמוני ואין להם את הבעיה הנ"ל איך אני יכול לחזק את שרירי האמה יש תרגיל לזה? בנוסף שמתי לב גם ששרירי האמה שלי גדלו אבל היד גם אז כנראה בגלל זה הכאב מתמשך כי לפני זה כאב לי כשהרמתי 8 קילו כל צד היום זה כבר לא כואב לי אבל כשאני מרים את המשקל שאני מרים שזה 14 זה כן כואבאתה מתאר את איזור הגידים המכופפים של שורש כף היד והאצבעות ובמידה וזה קשור רק לאימון, ייתכן שהטכניקה שלך לקוייה ואתה מבצע כיפוף בשורש כף היד בנוסף למרפק, מה שמעמיס בצורה יתרה על שרירי האמה והגידים שלהם.
אפשרות נוספת היא שאתה עובד עם משקל גבוה ושרירי אמה חלשים שמתקשים לייצב את שורש כף היד.
לא הבנתי לעשות כפיפות מרפקים כשאני מחזיק משקולת? כדי לקנות גריפר?כפיפות של שורש כף יד נגד משקולת/גומיה כשהאמה תמוכה ותרגול גריפ (אחיזה) סטטי ע"י מעיכת כדור או לחיצת קפיץ.
בסוף התרגול לבצע מתיחה של שרירים אלה ע"י פשיטה פאסיבית של שורש כף היד.
סבבה תודה רבה על העזרהשל שורש כף היד, לא של המרפקים. זאת התנועה:
צפה בקובץ המצורף 22162
זו לא בעיה לאלתר משהו מעיך אז חבל לקנות... נסה לאתר כדור טניס, זה בד"כ עושה את העבודה
היי לכולם יש לי בעיה שכשאני מאמן יד קדמית אז יש לי פתאום כאבים באמה זה מרגיש כאילו זה בעצם יש לי את זה מגיל קטן אבל עכשיו זה יותר מורגש כי אני מאמן את השריר... אז אני מרגיש לפעמים סוג של כאבים כמו מתיחה כזו אחרי האימון או בזמן האימון
אתה מתאר את איזור הגידים המכופפים של שורש כף היד והאצבעות ובמידה וזה קשור רק לאימון, ייתכן שהטכניקה שלך לקוייה ואתה מבצע כיפוף בשורש כף היד בנוסף למרפק, מה שמעמיס בצורה יתרה על שרירי האמה והגידים שלהם.
אפשרות נוספת היא שאתה עובד עם משקל גבוה ושרירי אמה חלשים שמתקשים לייצב את שורש כף היד.
אני יש לי את זה מגיל קטן רק כשאני עם מוט כנראה שהאכיזה שלו לא נוחה לי על היד (אני מעריך לפחות) אז אני בכל זאת ממשיך עם מוט W ואבל החלק שבוא יש את הכאב אני מרים את המוט פשוט תוך שניה וזהו זה כבר לא כואב הכאבים האלו כבר לא מפריעים לי כי כמעט ואין לי אותם...גם לי אותו כאב כשאני עובד עם משקלים שגורמים לי צורך להתאמץ וזה מציק ובדקתי אצל רופא והוא אמר כנראה דלקת אבל זה חוזר כל פעם , ואני עובד על תרגילים לחיזוק המפרק ואתה לא כלכך עוזר זה בא בתקופות
זה כבר לא משנה כי הכאבים היו גדולים עכשיו הם כלכך קטנים שאני בקושי מרגיש אותם מה שאומר שהם נגמרים כבר...אם אמרת שזה מגיל קטן הייתי מעריך שזה יותר נכון מיקום לא נכון של שורש כף היד מה שמעפיל על החלק שבו האמה מתחברת וקרוב לוודאי שאולי זוהי גם דלקת.
בכל מקרה הייתי מאבחן מה הייתה סיבת הכאב ובאיזה תנועות הוא מופיע כדי שהוא לא יחזור.זה כבר לא משנה כי הכאבים היו גדולים עכשיו הם כלכך קטנים שאני בקושי מרגיש אותם מה שאומר שהם נגמרים כבר...
הסיבה זה שאני מרים משקל כבד ומוריד את היד יותר מדי למטה בצורה הזאת סוג של מוריד מוט לאימון יד קדמית אבל עכשיו אני כבר לא מרגיש את זה אז לא יודע ומה שחשוב לי שהכל תקין עכשיו :D תודה על העזרה אנשיםבכל מקרה הייתי מאבחן מה הייתה סיבת הכאב ובאיזה תנועות הוא מופיע כדי שהוא לא יחזור.