הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בעצם ביד כשאני מאמן יד קדמית

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
היי לכולם יש לי בעיה שכשאני מאמן יד קדמית אז יש לי פתאום כאבים באמה זה מרגיש כאילו זה בעצם יש לי את זה מגיל קטן אבל עכשיו זה יותר מורגש כי אני מאמן את השריר... אז אני מרגיש לפעמים סוג של כאבים כמו מתיחה כזו אחרי האימון או בזמן האימון

קשה להתייחס לזה לפי מה שרשמת, נסה לתת קצת יותר פרטים - איפה בדיוק כואב באמה (רצוי שתראה על גבי תמונה), איזה עוד פעולות מעוררות את הכאב (אמרת שאתה מרגיש את זה מגיל קטן, אז מה הפריע לך לפני החדר כושר?), איך היית מתמודד עם הכאב בעבר, הכאב הוא ביד אחת או בשתיהן?
כמו כן, האם נבדקת ע"י רופא מתישהו לגביי זה? האם טופלת?

• פותח/ת השרשור
קשה להתייחס לזה לפי מה שרשמת, נסה לתת קצת יותר פרטים - איפה בדיוק כואב באמה (רצוי שתראה על גבי תמונה), איזה עוד פעולות מעוררות את הכאב (אמרת שאתה מרגיש את זה מגיל קטן, אז מה הפריע לך לפני החדר כושר?), איך היית מתמודד עם הכאב בעבר, הכאב הוא ביד אחת או בשתיהן?
כמו כן, האם נבדקת ע"י רופא מתישהו לגביי זה? האם טופלת?
לא נבדקתי לא טופלתי וזה רק כשאני מאמן יד קדמית זה בשני הידיים אבל בשמאל זה כמעט ולא כואב בימין זה יותר כואב הרגשה של סוג של מתיחה של העצם באזרור ה5 סמ מכף היד ועד כף היד

אתה מתאר את איזור הגידים המכופפים של שורש כף היד והאצבעות ובמידה וזה קשור רק לאימון, ייתכן שהטכניקה שלך לקוייה ואתה מבצע כיפוף בשורש כף היד בנוסף למרפק, מה שמעמיס בצורה יתרה על שרירי האמה והגידים שלהם.
אפשרות נוספת היא שאתה עובד עם משקל גבוה ושרירי אמה חלשים שמתקשים לייצב את שורש כף היד.

• פותח/ת השרשור
אתה מתאר את איזור הגידים המכופפים של שורש כף היד והאצבעות ובמידה וזה קשור רק לאימון, ייתכן שהטכניקה שלך לקוייה ואתה מבצע כיפוף בשורש כף היד בנוסף למרפק, מה שמעמיס בצורה יתרה על שרירי האמה והגידים שלהם.
אפשרות נוספת היא שאתה עובד עם משקל גבוה ושרירי אמה חלשים שמתקשים לייצב את שורש כף היד.
נראלי ששרירי האמה שלי פשוט חלשים אחי כי אני עושה טכניקה נכונה חברים שלי עושים כמוני ואין להם את הבעיה הנ"ל איך אני יכול לחזק את שרירי האמה יש תרגיל לזה? בנוסף שמתי לב גם ששרירי האמה שלי גדלו אבל היד גם אז כנראה בגלל זה הכאב מתמשך כי לפני זה כאב לי כשהרמתי 8 קילו כל צד היום זה כבר לא כואב לי אבל כשאני מרים את המשקל שאני מרים שזה 14 זה כן כואב

כפיפות של שורש כף יד נגד משקולת/גומיה כשהאמה תמוכה ותרגול גריפ (אחיזה) סטטי ע"י מעיכת כדור או לחיצת קפיץ.
בסוף התרגול לבצע מתיחה של שרירים אלה ע"י פשיטה פאסיבית של שורש כף היד.

• פותח/ת השרשור
כפיפות של שורש כף יד נגד משקולת/גומיה כשהאמה תמוכה ותרגול גריפ (אחיזה) סטטי ע"י מעיכת כדור או לחיצת קפיץ.
בסוף התרגול לבצע מתיחה של שרירים אלה ע"י פשיטה פאסיבית של שורש כף היד.
לא הבנתי לעשות כפיפות מרפקים כשאני מחזיק משקולת? כדי לקנות גריפר?

של שורש כף היד, לא של המרפקים. זאת התנועה:
123.jpg

זו לא בעיה לאלתר משהו מעיך אז חבל לקנות... נסה לאתר כדור טניס, זה בד"כ עושה את העבודה

• פותח/ת השרשור
היי לכולם יש לי בעיה שכשאני מאמן יד קדמית אז יש לי פתאום כאבים באמה זה מרגיש כאילו זה בעצם יש לי את זה מגיל קטן אבל עכשיו זה יותר מורגש כי אני מאמן את השריר... אז אני מרגיש לפעמים סוג של כאבים כמו מתיחה כזו אחרי האימון או בזמן האימון

גם לי אותו כאב כשאני עובד עם משקלים שגורמים לי צורך להתאמץ וזה מציק ובדקתי אצל רופא והוא אמר כנראה דלקת אבל זה חוזר כל פעם , ואני עובד על תרגילים לחיזוק המפרק ואתה לא כלכך עוזר זה בא בתקופות

• פותח/ת השרשור
גם לי אותו כאב כשאני עובד עם משקלים שגורמים לי צורך להתאמץ וזה מציק ובדקתי אצל רופא והוא אמר כנראה דלקת אבל זה חוזר כל פעם , ואני עובד על תרגילים לחיזוק המפרק ואתה לא כלכך עוזר זה בא בתקופות
אני יש לי את זה מגיל קטן רק כשאני עם מוט כנראה שהאכיזה שלו לא נוחה לי על היד (אני מעריך לפחות) אז אני בכל זאת ממשיך עם מוט W ואבל החלק שבוא יש את הכאב אני מרים את המוט פשוט תוך שניה וזהו זה כבר לא כואב הכאבים האלו כבר לא מפריעים לי כי כמעט ואין לי אותם...

אם אמרת שזה מגיל קטן הייתי מעריך שזה יותר נכון מיקום לא נכון של שורש כף היד מה שמעפיל על החלק שבו האמה מתחברת וקרוב לוודאי שאולי זוהי גם דלקת.

• פותח/ת השרשור
אם אמרת שזה מגיל קטן הייתי מעריך שזה יותר נכון מיקום לא נכון של שורש כף היד מה שמעפיל על החלק שבו האמה מתחברת וקרוב לוודאי שאולי זוהי גם דלקת.
זה כבר לא משנה כי הכאבים היו גדולים עכשיו הם כלכך קטנים שאני בקושי מרגיש אותם מה שאומר שהם נגמרים כבר...

זה כבר לא משנה כי הכאבים היו גדולים עכשיו הם כלכך קטנים שאני בקושי מרגיש אותם מה שאומר שהם נגמרים כבר...
בכל מקרה הייתי מאבחן מה הייתה סיבת הכאב ובאיזה תנועות הוא מופיע כדי שהוא לא יחזור.

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה הייתי מאבחן מה הייתה סיבת הכאב ובאיזה תנועות הוא מופיע כדי שהוא לא יחזור.
הסיבה זה שאני מרים משקל כבד ומוריד את היד יותר מדי למטה בצורה הזאת סוג של מוריד מוט לאימון יד קדמית אבל עכשיו אני כבר לא מרגיש את זה אז לא יודע ומה שחשוב לי שהכל תקין עכשיו :D תודה על העזרה אנשים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית