עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יכול לומר שהייתי במרפאת כבד השבוע והרופא אמר שהאבקות מעלות את תפקודי הכבד.
אני לא מסכים איתך אבל קרעת אותי חחח סוחרי סמים.גם אצלי- רוב הרופאים ששאלתי אותם לגבי קריאטין או אבקות חלבון טענו שזה עלול לפגוע בכליות. בכללי לא ממש מאמין לסוחרי סמים אז כל מה שהם אומרים אני לוקח בסקפטיות.
אז אתה לא אמור להאמין לרופא שלך גם - הוא סוחר בסמים בדיוק כמוהם.לא ממש מאמין לסוחרי סמים
צודק. רופא זה סוחר סמים בחלוק עם תעודה. פעם אחרונה שראיתי הם טיפלו בסימפטומים ולא בשורש הבעיה. להאמין לרופאים לגבי בריאות זה כמו להקשיב למדריך חדר כושר שמן- פשוט לא עושים את זה(ממוצע גילאים נמוך- איך אדם שחיי 60 שנה יכול בגלל להגיד מה בריא ומה לא?)אז אתה לא אמור להאמין לרופא שלך גם - הוא סוחר בסמים בדיוק כמוהם.
קצת הרחקת לכת עם ההכללה.צודק. רופא זה סוחר סמים בחלוק עם תעודה. פעם אחרונה שראיתי הם טיפלו בסימפטומים ולא בשורש הבעיה. להאמין לרופאים לגבי בריאות זה כמו להקשיב למדריך חדר כושר שמן- פשוט לא עושים את זה(ממוצע גילאים נמוך- איך אדם שחיי 60 שנה יכול בגלל להגיד מה בריא ומה לא?)
משה יש מאמרים לגבי הבעיות בכליות או שזה באמת מיתוס?אז אתה לא אמור להאמין לרופא שלך גם - הוא סוחר בסמים בדיוק כמוהם.
מישהו שמת בגיל 60 יכול להיחשב לבריא? אולי אבל בספק אם ברוב המקרים זה כך.קצת הרחקת לכת עם ההכללה.
אגב, שמן הוא לא בהכרח "לא בריא", ו"לא שמן" הוא לא בהכרח בריא.
מישהו שמת בגיל 60 יכול להיחשב לבריא? אולי אבל בספק אם ברוב המקרים זה כך.
מה זה בריאות?למה צריך להיות בריא כדי לדעת משהו על בריאות?
אני מעריך שכוונת המשורר היתה : למה צריך להיות בריא כדי לדעת איך להיות בריא.מה זה בריאות?