הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה ותוספים מחקרים לגבי "בעיות" בכליות בגילאים מבוגרים יותר

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
אני כבר יודע שזה לא נכון וסתם מיתוס שמופץ.

אך רציתי לדעת האם קיימים מחקרים שבהם בדקו בעיות בכליות בעקבות שתיית אבקות חלבון בגילאים מבוגרים ?

@Moshe @Tom אשמח להבהרות בנושא

נערך לאחרונה:
אני יכול לומר שהייתי במרפאת כבד השבוע והרופא אמר שהאבקות מעלות את תפקודי הכבד.

• פותח/ת השרשור
אני יכול לומר שהייתי במרפאת כבד השבוע והרופא אמר שהאבקות מעלות את תפקודי הכבד.

מעניין, אני מעלה את השאלה הזאת בגלל ויכוחון עם בחורה שעובדת איתי שאימא שלה רופאה....

גם אצלי- רוב הרופאים ששאלתי אותם לגבי קריאטין או אבקות חלבון טענו שזה עלול לפגוע בכליות. בכללי לא ממש מאמין לסוחרי סמים אז כל מה שהם אומרים אני לוקח בסקפטיות.

גם אצלי- רוב הרופאים ששאלתי אותם לגבי קריאטין או אבקות חלבון טענו שזה עלול לפגוע בכליות. בכללי לא ממש מאמין לסוחרי סמים אז כל מה שהם אומרים אני לוקח בסקפטיות.
אני לא מסכים איתך אבל קרעת אותי חחח סוחרי סמים.

אז אתה לא אמור להאמין לרופא שלך גם - הוא סוחר בסמים בדיוק כמוהם.
צודק. רופא זה סוחר סמים בחלוק עם תעודה. פעם אחרונה שראיתי הם טיפלו בסימפטומים ולא בשורש הבעיה. להאמין לרופאים לגבי בריאות זה כמו להקשיב למדריך חדר כושר שמן- פשוט לא עושים את זה(ממוצע גילאים נמוך- איך אדם שחיי 60 שנה יכול בגלל להגיד מה בריא ומה לא?)

• פותח/ת השרשור
ובקשר לשאלה שלי ?

צודק. רופא זה סוחר סמים בחלוק עם תעודה. פעם אחרונה שראיתי הם טיפלו בסימפטומים ולא בשורש הבעיה. להאמין לרופאים לגבי בריאות זה כמו להקשיב למדריך חדר כושר שמן- פשוט לא עושים את זה(ממוצע גילאים נמוך- איך אדם שחיי 60 שנה יכול בגלל להגיד מה בריא ומה לא?)
קצת הרחקת לכת עם ההכללה.
אגב, שמן הוא לא בהכרח "לא בריא", ו"לא שמן" הוא לא בהכרח בריא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית