תוכנית קורטה - לא לוג אבל בהחלט רשמים ראשונים

MikeRozner

משתמש משקיע
3,608
3,679
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,498
3,608
3,679
Iron Core
אימון ראשון עבר בהצלחה.

האימון כלל :
8*5*150 סקווט היה קליל אם כי מתיש מאוד עם זמני מנוחה של 2-3 דקות
6*6*62.5 פרס היה קליל עם עצירות על החזה, לא בנצ' בגלל סיפורי הכתף הידועים שלי
8*5*177.5 דדליפט שוב, קליל מאוד ומתיש אם כי פחות מהסקווט.

האימון לקח שעתיים, החלטתי שחגורה תהיה מיותרת בשלב הנפח.
משום מה יש לי תחושה שמחר בבוקר יהיה גהינום.
הערות? הארות? שאלות? מחשבות? @DarY @zaptamaher @the Raccoon

• פותח/ת השרשור
עדכון מספר 345214 😃
שבוע 3 אימון ראשון :
סקווט 165*8*5 היה עייף ואיטי, לווה בבחילה אבל לא היה קרוב אפילו לכשל, סתם חסר אנרגיה וכאוב
פרס 70*6*6 לא יותר קשה משבוע שעבר, ננעל בלי בעיה
דדליפט 5*5 200 קליל ואז מישהו אהם אהם @Blast החליט שקל לי מידי בחיים ושצריך לעלות ל205 כי שבוע הבא קופצים עוד קצת!
נו זרמתי ואת ה3*5 האחרונות עשיתי עם 205, היה קליל

@the Raccoon @alalalal @שמיל @zaptamaher @Tom

אגב, אם לא סיפרתי עושים ניסוי והשותף אימונים שלי החליט שגם הוא עושה נפח קורטה למרות שהוא ממש לא שם.
ביצע היום : סקווט 82.5*8*5 קל בנצ' 6*6 (שלוש חזרות עם פאוז על החזה ושלוש רגילות) קל ממש ודדליפט 105*8*5 קל מאוד
לא בטוח שאתן לו להמשיך לעצימות, אולי אעביר אותו לטקסס אחרי העצימות אבל יהיה מעניין לומר "עשיתי קורטה בשנת האימונים הראשונה שלי ושרדתי לספר על זה" 😃

דדליפט 5*5 200 קליל ואז מישהו אהם אהם @Blast החליט שקל לי מידי בחיים ושצריך לעלות ל205 כי שבוע הבא קופצים עוד קצת!
נו זרמתי ואת ה3*5 האחרונות עשיתי עם 205, היה קליל

אנשים איבדו את הבושה !!!!!

מה נשאר לומר אחרי משפט 5*3 עם 205 ק"ג קליל .🙌
הלוואי עלי 😭

• פותח/ת השרשור
טוב, קורטה בלוק נפח שבוע 3 אימון שני :
סקווט 165*8*5 היה קשה, עייף מתיש והניסיון לשמור על 3-4 דקות מנוחה לא עזר בכלל חח
פרס 70*6*6 יחסית קל, להוציא אמות תפוסות מאוד שהיו מורגשות שם
דדליפט 205*8*5 מבחינת קושי? 3-4 סטים ראשונים יכולתי לתת עשיריה רצוף, הכפות ידיים הרגו אותי, הנשימה השתוללה והתחיל כאב לקראת הסטים האחרונים בצד החיצוני של הקוודס השמאלי.

• פותח/ת השרשור
טוב, אימון 3 של שבוע 3.
סקווט 165*8*5 עבר ועבר די מהר, די קל אבל הגב תחתון נכנס לפאמפ עוד מהחימום והיה לא נעים
פרס 70*6*6 היה די קליל להוציא אובדן שיווי משקל מעצבן
דדליפט 205*8*5 היה איום ונורא, הכפות ידיים כאבו, דחיתי את הסט הבא בכל דרך אפשרית וקשה לי לומר שהיה קל, שום סט לא היה גבולי אבל נפשית בהחלט רצחני.
השותף אימונים אגב, סיים את שלו קליל ברמה מעצבנת.
שבוע הבא הוא הקובע 😃

הדדליפט קשה כי כואבות הידיים או קשה כי... קשה?
אני מצפה כבר לעצימות, הגיע הזמן לPR בסקוואט 😃

אני חושב שלמתחילים קורטה תהיה תכנית יחסית מאוד קלה, 200 קילו ירגישו כבד יותר ככה או ככה. מי שמתחיל ועם משקלים קלים, יתאושש יותר מהר ויתחזק יותר על הדרך.

אני שוקל גם להתחיל, תלוי בעבודה שאמצא. פתרון מעולה למי שרוצה להפחית במס' ימי אימון בשבוע בלי לפגוע בנפח.

כמה זמן לוקח לך אימון?

אני חושב שלמתחילים קורטה תהיה תכנית יחסית מאוד קלה, 200 קילו ירגישו כבד יותר ככה או ככה. מי שמתחיל ועם משקלים קלים, יתאושש יותר מהר ויתחזק יותר על הדרך.

אני שוקל גם להתחיל, תלוי בעבודה שאמצא. פתרון מעולה למי שרוצה להפחית במס' ימי אימון בשבוע בלי לפגוע בנפח.

כמה זמן לוקח לך אימון?
הוא כתב בתחילת האשכול ששעתיים בערך

לי אישית לקח פחות זמן אבל ממש אין לי 200 על המוט בדד 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית