הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית קורטה - לא לוג אבל בהחלט רשמים ראשונים

MikeRozner

משתמש משקיע
3,608
3,679
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,498
3,608
3,679
Iron Core
אימון ראשון עבר בהצלחה.

האימון כלל :
8*5*150 סקווט היה קליל אם כי מתיש מאוד עם זמני מנוחה של 2-3 דקות
6*6*62.5 פרס היה קליל עם עצירות על החזה, לא בנצ' בגלל סיפורי הכתף הידועים שלי
8*5*177.5 דדליפט שוב, קליל מאוד ומתיש אם כי פחות מהסקווט.

האימון לקח שעתיים, החלטתי שחגורה תהיה מיותרת בשלב הנפח.
משום מה יש לי תחושה שמחר בבוקר יהיה גהינום.
הערות? הארות? שאלות? מחשבות? @DarY @zaptamaher @the Raccoon

הרבה חיכו לפוסט הזה, גם אני עצמי חיכיתי לכתוב אותו אבל לא אקדים את המאוחר.
קודם כל אני רוצה לפתוח ולומר שהאימונים של שבוע 4 הם אכן כ4 שעות אימון :-/
סקווט 175 8*5 עבר חלק, יש וידאו של אימון 2 מתוך 3 של השבוע
פרס העלתי באחרון ל 77.5 ובדיעבד אולי זו הייתה טעות, 6*6 היה התכנון, בפועל בסט 5 חזרה 5 נתפס בבת אחת משהו בשיכמה ימין שמקרין לצוואר.
דדליפט תכנון היה 215 8*5 ובפועל בגלל פחד מהאיזור 200*1*5 205*1*5 210*6*5 אז אפשר לומר שלא התרחקתי מאוד מהיעד.
היה תופת, היה קשה לאללה ואני שמח שנגמר!
השותף אימונים גם הוא שבור, סיים על סקווט 85 בנצ' 80 ודד 110.

ראשון ושלישי דילואוד קטן ויאללה פיק ראשון של התוכנית, טום, אליהו, אדיר, אלברו תחזיקו אצבעות חזק 😃
אגב, מאז הספקתי לצאת לדייט עם טראומיל, לעבור דיקור מערבי באמצע העבודה ולהשיג מוסקול...
מאמין שיהיה בסדר 😃

אתה מאמין שנפח כזה למתאמן מתחיל\בינוני מתאימה? תוכל לשפר ? או שעדיף לחכות עם נפחים כאלה?
חכה עוד חודש והשותף אימונים שלי יענה על זה, כרגע להרגשתי? לא מומלץ.

יש סיבה שזה הרצון להשתפר..
התוכנית מכילה נפח מטורף אולי זה יכול לשפר גם כשאתה עוד לא ברמות הגבוהות
בתכנית למתאמן מתחיל- בינוני, אתה יכול בשמינית עבודה מקורטה להוסיף לטוטאל 30-60 ק"ג לטוטאל בחודש.
הצורה הזאת של לטחון ככ הרבה עבודה תפעל לרעתך כי יקח לך יותר זמן להתאושש ממנה- זמן שבו יכולת להתאושש מאימון לאימון/משבוע לשבוע ולהתקדם לינארית במשקלים.

בתכנית למתאמן מתחיל- בינוני, אתה יכול בשמינית עבודה מקורטה להוסיף לטוטאל 30-60 ק"ג לטוטאל בחודש.
הצורה הזאת של לטחון ככ הרבה עבודה תפעל לרעתך כי יקח לך יותר זמן להתאושש ממנה- זמן שבו יכולת להתאושש מאימון לאימון/משבוע לשבוע ולהתקדם לינארית במשקלים.
אני איתך קוקי, לא סתם נהיית כזה גדול וחזק

ואני יכול להעיד ממקור ראשון על הכרס של א-ליהו.
יש ימים שהוא נשקל במכון בתקופות נפח ואתה יכול למצוא אותו משייט במשקל גוף בין 114-116.

השינוי היחיד ששמתי לב אצלו בשנה האחרונה הוא השינוי במבנה הגוף - בכל סבב של קורטה הוא הוסיף מסה מטורפת לרגליים ולפלג הגוף העליון. מה שמצחיק בו זה שהחזה והבטן נמצאים פחות או יותר באותו קו אנכי, ולא, אני לא מדבר על חזה נשפך, אני מדבר על חזה שלא היה מבייש שום בילדר תחרותי.

בנוגע אליך טומי אמא - נגמרו לי כבר המילים לתאר אותך, אז אני אחסוך.

ואני יכול להעיד ממקור ראשון על הכרס של א-ליהו.
יש ימים שהוא נשקל במכון בתקופות נפח ואתה יכול למצוא אותו משייט במשקל גוף בין 114-116.

השינוי היחיד ששמתי לב אצלו בשנה האחרונה הוא השינוי במבנה הגוף - בכל סבב של קורטה הוא הוסיף מסה מטורפת לרגליים ולפלג הגוף העליון. מה שמצחיק בו זה שהחזה והבטן נמצאים פחות או יותר באותו קו אנכי, ולא, אני לא מדבר על חזה נשפך, אני מדבר על חזה שלא היה מבייש שום בילדר תחרותי.

בנוגע אליך טומי אמא - נגמרו לי כבר המילים לתאר אותך, אז אני אחסוך.

אני לא יכול לחכות כבר ליללות שלך מחר!!

טוב אז פיק ראשון של עצימות היה היום, חצי מאוכזב וחצי לא.

מ"ג בזמן האימון 84.6 ק"ג.

סקווט 190 205 215 222.2F 222F סינגלים (מאוכזב!!!) ציפיתי לפחות ל227.5.
פרס 85 90 95 כשל ב100 ואז כשל ב97.5 ושוב כשל ב95 חחחח
דדליפט 190 230 250 265 PR!!!

ולבקשת אליהו ובתיאום עם טום - סקווט 200 205 210 סינגלים, פרס 85 90 92.5 סינגלים.

השותף אימונים שקל 72 ק"ג באימון, עשה כמתוכנן 117.5 PR סקווט 105 PR בנצ' (כשל ב110 למרות שלדעתי הוא מסוגל) ו150 PR דדליפט מכוער פצצות אבל עלה 😃

המון המון המון תודה לאליהו ולטום על התמיכה הנפשית אונליין באימון שהיה קשה פיזית ומנטלית.
לתל"ה בהמשך מובטח.

מייק.

מייק יא תותח.
עם המשקל גוף שלך, זה משקלים בומבה.
כל הכבוד. תמשיך לתת בראש!!!
אין מנוס, ה230 סקווט הזה יקרה גם אם אני אצטרך להרים אותו עם השיניים! כנ"ל לגבי 600 פאוד דדליפט וגם ה100 פרס המעצבן הזה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית