הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ANABOLIC DIET צריך שיעזרו לי להבין איזה קטע

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
בספר בפרק HOW FAT SHOULD I LOSE
יש את הקטע הזה

הכוונה היא שאם אני מאבד פחות מפאונד בזמן השבוע זה אומר שאני צריך להעלות קלוריות או להוריד?
ואז הטע שעם אני מאבד יותר מ2 פאונד אני צריך להעלות קלוריות

הקטע שלא הבנתי
בדיאטה אני אמור כל הזמן לרדת? ,אין מצב שאני פשוט אשאר על אותו אחוז שומן בשלב מסוים ולא ארד יותר במשקל,אלא יעלה במסת שריר?

או שבפרק הזה הוא בכלל מדבר לאלו שעושים חיטוב?

תודה

הוא מדבר על תקופת החיטוב.
מה שהוא בעצם אומר זה שבדיאטה בהתחלה תאבד משקל יחסית מהר,אבל בשלב מסוים אתה תתחיל להאט ואם אתה כבר מאבד פאונד 1 או פחות כל שבוע,זה אומר שאתה צריך לקצץ עוד יותר בקלוריות.
ואם אתה מאבד 2 פאונד או יותר,זה אומר שאתה מפחית בקלוריות יותר מדי מהר ושתצטרך להוסיף קצת קלוריות בחזרה.

בספר בפרק HOW FAT SHOULD I LOSE
יש את הקטע הזה

הכוונה היא שאם אני מאבד פחות מפאונד בזמן השבוע זה אומר שאני צריך להעלות קלוריות או להוריד?
ואז הטע שעם אני מאבד יותר מ2 פאונד אני צריך להעלות קלוריות

הקטע שלא הבנתי
בדיאטה אני אמור כל הזמן לרדת? ,אין מצב שאני פשוט אשאר על אותו אחוז שומן בשלב מסוים ולא ארד יותר במשקל,אלא יעלה במסת שריר?

או שבפרק הזה הוא בכלל מדבר לאלו שעושים חיטוב?

תודה

ראיתי שאתה רוצה לקנות "שלל" תוספים מארה"ב, אז לרוב התוספים הללו לא מסתדרים עם הדיאטה הזו, כיוון שהדיאטה הזו דורשת רמה נמוכה של אינסולין בדם ובד"כ מוצרי PRE WORKOUT מכילים פחמימות זמינות כמו דקסטרוז, ככה שתחשוב טוב לפניכן .

• פותח/ת השרשור
shotgun מכיל 0 גרם פחמימה אחי וסופרפאמפ גם הוא עד 4 עם איני טועה

• פותח/ת השרשור
תגידו שניה את ההעמסת פחמימות הראשונה אני עושה אחרי שבועיים? או אחרי 3 שבועות?

• פותח/ת השרשור
משה אין בעיה לקחת שאטגאן או שמכיל 0 גרם פחמימה וסופרפאמפ שמכיל רק 4 גרם למנה באנבוליק נכון?

תשאל את שוגרזאזא הוא מומחה בזיוני שכל של אנאבוליק חרתא דיאט.
הוא גם מצליח לעלות עם הדיאטה 10 קילו בחודש ולהוריד 5 קילו שומן 🤡

ב AD פחממה לפני האימון זה פשע..!
הרי מה קורה אתה מנסה ללמד את הגוף שלך "ליסוע" על שומן, ולפני אימון אתה מכניס לו פחממה.....

ובגדול את כל הפחממות שלך עדיף לאכול בלילה לפני השינה ככה "תישן כמו תינוק"(ציטוט מהספר)

• פותח/ת השרשור
ב AD פחממה לפני האימון זה פשע..!
הרי מה קורה אתה מנסה ללמד את הגוף שלך "ליסוע" על שומן, ולפני אימון אתה מכניס לו פחממה.....

ובגדול את כל הפחממות שלך עדיף לאכול בלילה לפני השינה ככה "תישן כמו תינוק"(ציטוט מהספר)
אצלי כתוב משהו,שלא משנה מתי אתה לוקח פחמימה זה העדפה אישית

שוגרזאזא תענה בבקשה

• פותח/ת השרשור
משה איך אני יכול ליצתור עם שוגרזאזא? אם יש לך אותו במסנג'ר או משהו תוכל להגיד לו שיכנס לפוסט הזה בבקשה? אני ניסיתי לתפו סאותו בישראלבודי אבל הוא לא ענה

• פותח/ת השרשור
אחי סוף סוך ענית לי XD
אוקיי לפי מה שקראתי בספר THE METABOLIC DIET זה נשמע בסדר אבל בכל זאת לשאול את דעתך..
זה בסדר להשתמש בפורמולת קריאטין לפני אימון נכון?
אם ירצה השם 😃 והכל יהיה כראוי אני אשתמש בSUPERPUMP250 שמכיל רק 8 גרם פחמימה
או בשאטגאן שמכיל 0 גרם

אם יש לך מסנג'ר אני אשמח לדבר איתך שם כדי שזה יעשה יותר במהירות כדי שלא סתם תצתרך לחזור לפוסט כל הזמן

קודם כל, אם אתה עושה את הדיאטה כמו שצריך וצורך את הכמויות של הבשר האדום אז אתה לא צריך קריאטין כתוסף (קילו בשר - 5 גרם קריאטין). דבר שני, גם אם אתה לוקח קריאטין, אז תקח מונוהידרט ולא פורמולות כי זה חרא.

קודם כל, אם אתה עושה את הדיאטה כמו שצריך וצורך את הכמויות של הבשר האדום אז אתה לא צריך קריאטין כתוסף (קילו בשר - 5 גרם קריאטין). דבר שני, גם אם אתה לוקח קריאטין, אז תקח מונוהידרט ולא פורמולות כי זה חרא.

חרא חרא אבל בדיאטה כזו כשאין לך כוח ללכת לשרותים (לפחות בשלב הראשון של התהליך) זה יכול להיות אחלה פתרון לאימונים טובים (ואל תרשום כדורי קפאין בבקשה :bad:)

קריאטין תמיד טוב

One word of caution, don’t take any carbs prior to working out. That’s because carbs at
that time will decrease GH and IGF-1 production and effect, increase insulin and decreas
the use of bodyfat as an primary energy source during training.

ציטוט מהספר. עמוד 70

One word of caution, don’t take any carbs prior to working out. That’s because carbs at
that time will decrease GH and IGF-1 production and effect, increase insulin and decreas
the use of bodyfat as an primary energy source during training.

ציטוט מהספר. עמוד 70

ואוו, נשמע מעניין, זה תקף גם לאנשים שלא עושים AD, והאם מדובר על ממש לפני אימון- 5-30 דקות, או על הארוחה לפני האימון (2-3 שעות לפני).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית