ייעוץ ANABOLIC DIET צריך שיעזרו לי להבין איזה קטע

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
בספר בפרק HOW FAT SHOULD I LOSE
יש את הקטע הזה

הכוונה היא שאם אני מאבד פחות מפאונד בזמן השבוע זה אומר שאני צריך להעלות קלוריות או להוריד?
ואז הטע שעם אני מאבד יותר מ2 פאונד אני צריך להעלות קלוריות

הקטע שלא הבנתי
בדיאטה אני אמור כל הזמן לרדת? ,אין מצב שאני פשוט אשאר על אותו אחוז שומן בשלב מסוים ולא ארד יותר במשקל,אלא יעלה במסת שריר?

או שבפרק הזה הוא בכלל מדבר לאלו שעושים חיטוב?

תודה

• פותח/ת השרשור
אז שאני אדע אם הבנתי לגמרי את התהליך של האנבוליק דיאט

בהתחלה 12 יימים ראשוננים ימים דלי פחמימה על מאזן נייטרלי
ואז יומיים העמסה (נייטרלי)
ואז ממשיכים כחודש (שכוללים את השבועיים) במתכונת של 5 ימים דל פחמימה,יומיים העמסה
ואני ממשיך בנייטרלי עד שאני מרוצה מהאחוז שומן שלי
ואז,אני עושה מאסה,שהקלוריות שלה נקבעות כך
Pound*20-25cl

נכון?

• פותח/ת השרשור
xD עזוב משה אני חופר לך פשוט אל תיכנס לפה,אני לא אקח את המסנג'ר שלו ויוסיף אותו בלי שהוא יודע ובלי שהוא רוצה

תודה על ההצעה המפתה 😃

קודם כל, מי המציא שאני אוכל סויה למען השם כוסאומו. דבר שני, לא סופרים סיבים תזונתיים כחלק מהמכסה של הפחמימות בגלל שאין להם השפעה על רמות האינסולין בדם דההה.

• פותח/ת השרשור
ואז ממשיכים כחודש (שכוללים את השבועיים) במתכונת של 5 ימים דל פחמימה,יומיים העמסה
Pound*20-25clלאחר שבמאסה הצבתי לעצמי מטרה להגיע ל+15% מהמשקל האידאלי שלי (ההוא שסיימתי איתו את המיינטיין )
אני כמו שאמרתי בונה תפריט שהקלוריות שלו הם פאונד*20-25
ועלייה של 2 פאונד היא העלייה הטובה ביותר
לאחר שהגעתי למשקל האידאלי שלי +15% עוברים לחיטוב

חיטוב:
אתה זורק כל פעם 1000-500 קלוריות מהתפריט כדי להגיע למצב שבוא אתה מאבד גג 2 פאונד לשבוע

נכון?

Pound*20-25clלאחר שבמאסה הצבתי לעצמי מטרה להגיע ל+15% מהמשקל האידאלי שלי (ההוא שסיימתי איתו את המיינטיין )
אני כמו שאמרתי בונה תפריט שהקלוריות שלו הם פאונד*20-25
ועלייה של 2 פאונד היא העלייה הטובה ביותר
לאחר שהגעתי למשקל האידאלי שלי +15% עוברים לחיטוב

חיטוב:
אתה זורק כל פעם 1000-500 קלוריות מהתפריט כדי להגיע למצב שבוא אתה מאבד גג 2 פאונד לשבוע

נכון?

הרוב נכון .
חוץ מההתחלה
ה SHIFT שהגוף צריך לעשות לוקח בין 3-4 שבועות. ולא 12 יום.

• פותח/ת השרשור
איך אני אדע כמה זמן אבל לעשות את החיטוב?
באמת כל פעם לעשות 8 שבועות מאסה ואז 12 חיטוב?

• פותח/ת השרשור
אה אוקיי 😃 תודה רבה ,אז אני לא מבין כ"כ,הקטע של הדיאטה היא פשוט לעשות מאסה ולחטב כל הזמן,האם הייתי מגיע לאותם תוצאות גם אם דיאטה רגילה?

אין ממש מאסה ואין ממש חיטוב. הרעיון בהתחלה זה לרדת ל10% ואז לעלות בצורה כזו שאתה לא עובר את זה או לא עובר את זה בהרבה, ובתזונה כזו פחות סביר שתשמין בשביל רגישות יותר טובה לאינסולין ורמות הורמונים יותר גבוהות ובלה בלה בלה

• פותח/ת השרשור
אין ממש מאסה ואין ממש חיטוב. הרעיון בהתחלה זה לרדת ל10% ואז לעלות בצורה כזו שאתה לא עובר את זה או לא עובר את זה בהרבה, ובתזונה כזו פחות סביר שתשמין בשביל רגישות יותר טובה לאינסולין ורמות הורמונים יותר גבוהות ובלה בלה בלה

הבנתי אבל שאתה נכנס למאסה אתה מקבל שומן לא? אתה אוכל כמות מטורפת של 20-25 קלוריות לפאונד מסכן

תגיד שניה,אפשרי לדעתך לעלות ככה במאסה ואז לעשות את השלב של הMAINTAIN כדי לחטב ולעלות בשריר תוך כדי?

יש את הRecomposition המהולל שקורן לא מבין ולכן הוא כנראה יצחק על זה. זה אומר אם אתה פחות או יותר מרוצה מהמשקל שלך, להמשיך להתאמן חזק ולאכול הרבה חלבון (פי 4 מהמשקל גוף שלך זה זורם לגמרי), לעשות גם אירובי/קרוספיט/אינטרוולים וכו' ופשוט להמשיך להתקדם ובסופו של דבר כמו שריפ אומר Muscle burns fat for fuel ואתה בצורה הדרגתית תהיה יותר חטוב על אותו משקל גוף. אבל זה רק לשמנים כמוני, מתחת ל90 קילו אין לך מה לחשוב על זה.

• פותח/ת השרשור
אז זהו אחי
הrecomp הזה,זה בעצם הנייטלי?
באיזה עמוד אני יכול למצוא על זה בספר?,כתבתי comp ו rec בחיפוש בספר וזה לא מצא לי משהו שקשור לזה
אם זה קצר תוכל להסביר לי פה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית