עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל שיטות העמסה לא צריך נכון?קח 5 גרם ביום, כפית קצת יותר משטוחה, גם ביום ללא אימון. אומרים שצריך לשתות משהו כמו 4 ליטר ביום, אבל לדעתי זה תלוי בך, כמה אתה זז, מזיע וכו'. באופן כללי תראה לפי הצבע של השתן, אם שקוף אז אתה בסדר
ממה שקראתי כאן ובמוקומות אחרים לא צריך העמסה, ממה שראיתי היחידים שממליצים על העמסה זה החברות שמוכרות (מעניין למה).כל שיטות העמסה לא צריך נכון?
ואיך הסוג של מה שקניתי זה טוב?
הבנתי תודה. אני שותה את זה בבקבוק חצי ליטר נכון? או שזה לא משנהלמה אנשים מתבלבלים בין הצורה הביוכימית של הקריאטין (מונוהיידרט, את'יל אסטר, HCL וכולי) לבין צורת הגריסה שלו (מיקרונייזד או לא)?
מיקרונייזד = גרוס דק יותר. תחשוב על זה כמו מלח גס ומלח שולחן. יש האומרים שמייקרונייזיישן (תהליך הגריסה) מעצים את ספיגת הקריאטין, אבל זה לא מוכח וכנראה לא משמעותי.
מונוהיידרט = הצורה של החומר עצמו, לא של האבקה.
הקריאטין שקנית הוא מונוהיידרט ומיקרונייזד. זה אומר שסוג הקריאטין הוא מונו וצורת האבקה היא מיקרונייזד.
אחלה מוצר, אין צורך בהעמסה, 5 גרם ביום, אין צורך לפצל את המנות, גם בימים ללא אימון.
הבנתי תודה. אני שותה את זה בבקבוק חצי ליטר נכון? או שזה לא משנה
ואחרי כמה זמן מרגישים השפעה?
סבבה תודה אבל לא יידע איך לשתות את שכ כל יום אני בפנימיה ורק בסופ"ש בבית.. כל פעם לקחת את זה לבית מתחרפן.. חובה כל יום תכלס?אחרי חודש של שימוש מאגרי הקריאטין בשריר מתמלאים מספיק.
שתה עם קצת מים זה לא קריטי.
איך שבא לך
סבבה תודה אבל לא יידע איך לשתות את שכ כל יום אני בפנימיה ורק בסופ"ש בבית.. כל פעם לקחת את זה לבית מתחרפן.. חובה כל יום תכלס?
טוב נסתדר תודהכן.. חובה.
זה בא בקופסא קטנה.
לא בעיה לשים בכוס קטנה חד פעמית עם קצת מים וזהו