הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש דרך לרדת קצת בנוזלים בזמן מסה?

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
זה נותן הרגשה של צלוליטיס כזאת, לא כיפית "בעליל",
לא קריטי כי במילא חורף עכשיו.. אבל 20 דק אירובי אחרי כל אימון, יכול לעזור?

אני אוהב לעשות בסוף כל אימון 25-30 דקות של אירובי באליפטיקל על דופק 180-170 יציב עם קפוצ'ון. אתה יוצא סחוט מים אחרי דבר כזה, אבל זה בהחלט נותן מראה יבש יותר (עד כמה שאפשר).

אתה מוסיף את הקלוריות ששרפת..?
לא, כי אני רואה עליה יציבה שמספקת אותי גם אחרי הקלוריות שנשרפות באירובי. אבל אם אתה רואה שזה פוגע לך בעליה אז תוסיף ביום אימון את מה ששרפת.

זה נותן הרגשה של צלוליטיס כזאת, לא כיפית "בעליל",
לא קריטי כי במילא חורף עכשיו.. אבל 20 דק אירובי אחרי כל אימון, יכול לעזור?
אם יש מראה של צלוליטיס זה כבר שומן ולא נוזלים. כמו שאמרת אירובי אחרי כל אימון יעזור וגם להמנע מפירות בתפריט. ופחמימות פשוטות מסוכרים.
אפשר גם לאוריד קצת פחמימה מהתפריט. אפשר לשתות תה ירוק משתן כמו סרפד. סאונה יוריד נוזלים ואחרי שתשתה מיים זה יחזור.

אני אוהב לעשות בסוף כל אימון 25-30 דקות של אירובי באליפטיקל על דופק 180-170 יציב עם קפוצ'ון. אתה יוצא סחוט מים אחרי דבר כזה, אבל זה בהחלט נותן מראה יבש יותר (עד כמה שאפשר).

מה הקטע של הקפוצ'ון?

כמובן שיש דרך, לאזן את רמות הסודיום שלך.
אתה צריך שלא יהיה תנודות חדות בסודיום במהלך השבוע ואתה תישאר קצת יותר "יבש"
וכן אירובי יכול לעזור

שטויות. תאכל טיפה מלח, תשתה מים, והכל יחזור. נוזלים הם תופעת לוואי של פחמימות, ואתה אוכל הרבה מהן במסה. זה מה יש.
מה גם שיכול להיות שזה לא נוזלים אלא שומן שעלית, שוב, כי אתה במסה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית