מידע באיזה תרגילים ניתן לבדוק RM1?

Henv90

משתמש מתחיל
241
17
נק' מוניטין:
17
241
17
באיזה תרגילים ניתן לבדוק RM1?
אני רוצה להתחיל HST אני צריך לדעת אם אני יכול לבדוק RM1 בתרגילים הבאים
לחיצת כתפיים
הרחקה כתף לצדדים
בעמידה כפיפת מרפקים כנגד מוט W
לחיצת חזה במצב צר בסמית'
חתירה כנגד פולי תחתון
מתח
כפיפת ברך במכונה
לחיצת חזה שיפוע חיובי כנגד משקולות

ניתן לקבוע בתרגילים כאלו RM1

ולמי שעשה את התוכנית הזאת אני אשמח אם הוא ישלח לי הודעה פרטית ויוכל לענות לי על כמה שאלות
לא חסרות לי שאלות כך שזה לאמיצים בלבד
תודה 😃

לכל תרגיל על הנייר ניתן לבדוק RM1, ככלל זה תלוי בעיקר ברמת המתאמן(מתאמן מתחיל יכול לבדוק RM1 כל יומיים מחדש והוא ישתנה, כי אין לו בסיס כלשהו שניתן להשען עליו) וכן בתרגיל(יותר קל לבדוק RM1 לתנועות רב מפרקיותשמערבות הרבה מאסת שריר כי הסטיות באחוזים במשקלי עבודה יהיו קטנות, לדוג' מישהו עם RM1 אמיתי של 100 שבדק והצליח רק 95= 5 אחוז סטיה, מי שבדק הרחקת כתף לצדדים ובמקום 15 הצליח 12.5=כ17 אחוז סטיה כמעט)
ככלל הדעה הרווחת היא שאין טעם לבדוק RM1 לתרגילים מבודדים

תקרא מה שכתבתי 2-3 פעמים, אם זה לא ברור תשאל שוב.

ובקשר לתכניות תשאל כאן בכיף חופשי כדי שכולם יקראו, חבל לבזבז הודעות פרטיות(זו הסיבה שאני לא עונה בפרטי למעט מקרים נדירים)

לכל תרגיל על הנייר ניתן לבדוק RM1, ככלל זה תלוי בעיקר ברמת המתאמן(מתאמן מתחיל יכול לבדוק RM1 כל יומיים מחדש והוא ישתנה, כי אין לו בסיס כלשהו שניתן להשען עליו) וכן בתרגיל(יותר קל לבדוק RM1 לתנועות רב מפרקיותשמערבות הרבה מאסת שריר כי הסטיות באחוזים במשקלי עבודה יהיו קטנות, לדוג' מישהו עם RM1 אמיתי של 100 שבדק והצליח רק 95= 5 אחוז סטיה, מי שבדק הרחקת כתף לצדדים ובמקום 15 הצליח 12.5=כ17 אחוז סטיה כמעט)
ככלל הדעה הרווחת היא שאין טעם לבדוק RM1 לתרגילים מבודדים

תקרא מה שכתבתי 2-3 פעמים, אם זה לא ברור תשאל שוב.

ובקשר לתכניות תשאל כאן בכיף חופשי כדי שכולם יקראו, חבל לבזבז הודעות פרטיות(זו הסיבה שאני לא עונה בפרטי למעט מקרים נדירים)
האם יש צורך לבדוק RM1 לפני תחרות ואם כן מתי?
אני כרגע עובד לפי 531 שם אין סינגל מקסימלי (כלומר גם הג'וקר סט לסינגל בשבוע של ה 531, מתבצע אחרי סט של 1+, כך שהסינגל מתבצע אחרי מאמץ מקסימלי עם 95% מ TM).

כשתגיע לתחרות תבדוק מן הסתם rm1 כמה שבועות לפני התחרות

• פותח/ת השרשור
הבנתי אבל יש טעם לבדוק rm1 של תרגילים מבודדים לטובת התוכנית?

תודה. מקובל לבצע מעין אימון במתכונת תחרות נאמר כארבעה שבועות בחוץ?
כן, זה אפילו מתבקש

הבנתי אבל יש טעם לבדוק rm1 של תרגילים מבודדים לטובת התוכנית?
לא, כי זה לא rm1 אמיתי והסטיה גדולה מדי(פשוט תבחר מספר שנראה לך הגיוני ותתחיל משם)

• פותח/ת השרשור
אז איך אני מעלה משקלים בתוכנית כזאת בתרגילים כמו כפיפת מרפק מוט w?

העלאת משקלים לשרירים קטנים נפסקת די מהר, כשתגיע ל15-12.5 בכל צד סביר להניח שלא תתקדם עוד בתרגיל הזה לדוג', או כשתגיע למשקולת של 10-12.5 בהרחקת כתף סביר שלא תתקדם עוד.

Back
למעלה תחתית