הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין מחו"ל

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך

l1roN

משתמש פעיל
502
1
נק' מוניטין:
51
502
1
אהלן,יש לי אח בארצות הברית,אורוגון,ידידה שלו חוזרת לארץ בספטמבר,ביקשתי ממנו לשלוח לי 2 גיינרים,האחד prect 3000 והשני Serious mass,היא תשים את זה במזוודה בשביל שלא יקחו לנו כסף על זה,בכל מקרה - יש לי 2 שאלות.
1.אני רוצה אולי לבקש ממנו להביא לי גם קריאטין,אבל אני בן 15,האם יעיל יהיה להשתמש בקריאטין עכשיו?או לחכות לגיל 16-17 שאני יהיה מפותח הורמונלית,כי אני לא מפותח כרגע,
2.האם הגיינרים שביקשתי מתאימים לי?האם לדעתכם אני צריך לבקש ממנו גיינרים אחרים?
הנתונים שלי הם 158 על 47 קילו.בן 15.
12-13% שומן.

3.האם לדעתכם יש עוד דברים יעילים שאני צריך לבקש ממנו להביא לי?
תודה מראש

• פותח/ת השרשור
עדיין לא ענית לי על השאלה אבל,לקחת אחרי אימון?
לקחת קפאין לפני אימון 200מ"ג או 400 במכה?
את הארגנ'ין צריך לקחת כמוסה אחת או יותר במכה?עדיין לא הבנתי גם עם אחרי אימון או לפני אימון,
ולמה הפאמפ שהוא נותן יעיל?

• פותח/ת השרשור
סבבה,לא יודע מה חשבתי לעצמי באמת,אבל רק מוודא,כמה ג' ארג'נין לקחת לפני אימון?,לקחת 400 ג' קפאין לפני אימון?אני שוקל 47.

קפאין תקח 200 מ"ג, לפחות בהתחלה. ותדאג להפחית צריכה של קפאין ממשקאות ולעשות גם הפסקות (כדי שהגוף לא "יתרגל").
ארג'נין עדיין לא היה לי (מקווה להזמין 😃), אבל כמו שמשה כתב, לפי ההמלצות שבאריזה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כל אריזה אותו דבר,1 ג' ארגנ'נין,לפחות ממה שראיתי בBB ,בכל מקרה 200 קפסולות של ארגנין ו200 קפאין,300 אומגה 3 ו100 כדורים של קריאטין[ג'] יספיקו לי לעט אתה נכון?

אני גם בכוונה שואל כמה לצרוך שאני ידע כמה להזמין..יש לי הגבלה כלכלית.
ד"א אזולאי אתה רואה יתרון כל שהוא לצרוך קריאטין בכדורים?הבנתי שגם צריך 5 ג' קריאטין ביום,אז חשבתי לקחת את הקריאטין עם הקפאין והארג'נין כבר וזהו.משה אמר שמומלץ עם קריאטין.
יש עוד איזה משהו שכדאי לי להזמין?

אתה יודע את הכמויות שאתה מתכנן לקנות, תחשב בעוד כמה זמן יגמר.
לא יודע בקשר לכדורים, אני מעדיף קריאטין באבקה עם הטעם של חול 😃
מה להזמין עוד? אתה יכול מולטי ויטמין.
תחפש את הדברים שם שבמבצע ותיקח סאמפלים (גם ככה אתה לא משלם על משלוח)

סבבה,לא יודע מה חשבתי לעצמי באמת,אבל רק מוודא,כמה ג' ארג'נין לקחת לפני אימון?,לקחת 400 ג' קפאין לפני אימון?אני שוקל 47.

למה אתה לוקח קפאין ?
ועוד שוקל לקחת 400 מ"ג ?????

אתה רחוק שנות אור מהצורך בקפאין לאימונים

אתה שוקל 47 ק"ג, כנראה לא אוכל טוב וגם כנראה לא מרים הרבה

תתמקד באוכל (אם צריך להשלים חלבון מאבקה אז סבבה, קריאטין גם הולך)
תתאמן חזק בתוכנית שתתקדם איתה ותעלה משקלים כמו SS

למה לחשוב על כדורים וקסמים שפשוט אפשר לאכול ולהתאמן...

• פותח/ת השרשור
מו,תודה על התגובה,לידיעתך אני מעלה כ2ק"ג לחודש,אני יודע ש47 קילו נשמע מאוד מפחיד בהתחלה ,אבל גובהי הינו 148 ס"מ,התחלתי להתאמן עם משקל 32 ק"ג,עור ועצמות,הדרך עוד ארוכה אבל אני עושה הכל,ותודה שוב על התגובה באמת הכנסת לי קצת ומגיע לי.

לגבי הקפאין,זה בסה"כ להמלצתו של משה.משה מבין עניין ועם הוא המליץ אני מקשיב לו.

• פותח/ת השרשור
אריזה שמכילה 1 ג' בכל כדור,
טוב,הכנתי רשימת דברים להגיד לאחי לקנות,ד"א להגיד לו לקנות מBB?או ללכת לאחת החנויות שם/ללכת לחד"כ שלו שם?
Ultimate Nutrition Creatine Monohydrate, 900mg/200 Capsules In Stock $12.79 $12.79
Delete NOW539 NOW Salmon Oil, 250 Softgels In Stock $10.89 $10.89
Delete OPT233 Optimum Opti-Men, 90 Tablets In Stock $11.89 $11.89
Delete 4E024 4Ever Fit Caffeine, 200mg/100 Tablets In Stock $3.99 $3.99
Delete NOW727 NOW L-Arginine, 500mg/100 Capsules

זה הרשימה שהכנתי,מולטי ויטמין,קראטין,ארג'נין,קפאין,אומגה 3 - הכל בכדורים.
עוד משהו לדעתכם?וד"א יצא 45$,לא כולל הShipping ,עם כולל אז 50$,זה משתלם לכמות שאני מביא?או להגיד לו ללכת לקנות בחנות אחרת .תודה לכם!

הקריאטין שבחרת לא כל כך מוצלח, אתה מקבל בסך הכל 180 גרם.

תחפש קריאטין של higher power, הוא הקריאטין הכי משתלם באתר אאל"ט.

גם את הקפאין אתה יכול להחליף לhigher power, עוד 20 סנט ואתה מקבל 20 כדורים נוספים.

לגבי האופטימן, אתה יכול בעוד כמה דולרים לקבל כמות כפולה.

• פותח/ת השרשור
משה.אני מבין שפיפספת את הפוסט שלי ,אני שואל עם התוספים שבחרתי לקנות נכונים?האם יש עוד דברים שאולי אני צריך להזמין.?

אריזה שמכילה 1 ג' בכל כדור,
טוב,הכנתי רשימת דברים להגיד לאחי לקנות,ד"א להגיד לו לקנות מBB?או ללכת לאחת החנויות שם/ללכת לחד"כ שלו שם?
Ultimate Nutrition Creatine Monohydrate, 900mg/200 Capsules In Stock $12.79 $12.79
Delete NOW539 NOW Salmon Oil, 250 Softgels In Stock $10.89 $10.89
Delete OPT233 Optimum Opti-Men, 90 Tablets In Stock $11.89 $11.89
Delete 4E024 4Ever Fit Caffeine, 200mg/100 Tablets In Stock $3.99 $3.99
Delete NOW727 NOW L-Arginine, 500mg/100 Capsules

זה הרשימה שהכנתי,מולטי ויטמין,קראטין,ארג'נין,קפאין,אומגה 3 - הכל בכדורים.
עוד משהו לדעתכם?וד"א יצא 45$,לא כולל הShipping ,עם כולל אז 50$,זה משתלם לכמות שאני מביא?או להגיד לו ללכת לקנות בחנות אחרת .תודה לכם!
השמן סאלמון מיותר, האופטימן הייתי לוקח 180 כדורים, הקפיאין יש שם מבצע של איזה חברה אני לא זוכר קונים 2 מקבלים אחד חינם
לגבי הקריאטין תחליף את החברה, הייתי לוקח אופטימום 1.2 ק"ג או 2 ק"ג
אל ארגנין זה סתם בשביל הפאמפ, אישית לא הייתי מבזבז על זה כסף סתם מעפן
ואני לא מפספס נושאים, ענו לך על זה כבר כמו obzion. אומגה 3 תקנה בארץ 390 כדורים ב 120 שקלים.

• פותח/ת השרשור
משה,תודה.
איפה אפשר לקנות אומגה 3 400 כדורים ב120 שקל?,
ותענה לי בבקשה אל השלוש שאלות האלו:
1.כמה כדורי ארנגין צריך לפני אימון? עם כדור = 1ג' ארגנין.
2.אני מופנה אצל נייורולוג בשל כאבי ראש,הוא אמר שיש להמעיט בקפאין,שוקולודים וכו',האם זה אומר שאני לא יכול לקחת כדורי קפאין לדעתך?או שאני פשוט יקח 200 מ"ג וזה בסדר?כי התור שלי הוא לעוד הרבה זמן,ואחי שולח לי עוד כמה שבועות עם ידידה שלו שחוזרת לארץ.
3.לדעתך אני צריך להגיד לאחי לקנות את הדברים מBB?או ללכת לאחת החנויות שם?איפה לטעמך זול יותר?למרות שאתה לא מכיר כל חנות ברור שלא,אבל באופן כללי,מה אתה חושב?

אומגה 3 בניו פארם/סופר פארם תבדוק תמיד יש מבצעים

1. אזולאי ענה לך
2. זה אומר שאתה לא יכול לקחת
3. לפעמים יש מצבעים טובים בויטמינישופ או GNC שיבדוק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית