הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין מחו"ל

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך

l1roN

משתמש פעיל
502
1
נק' מוניטין:
51
502
1
אהלן,יש לי אח בארצות הברית,אורוגון,ידידה שלו חוזרת לארץ בספטמבר,ביקשתי ממנו לשלוח לי 2 גיינרים,האחד prect 3000 והשני Serious mass,היא תשים את זה במזוודה בשביל שלא יקחו לנו כסף על זה,בכל מקרה - יש לי 2 שאלות.
1.אני רוצה אולי לבקש ממנו להביא לי גם קריאטין,אבל אני בן 15,האם יעיל יהיה להשתמש בקריאטין עכשיו?או לחכות לגיל 16-17 שאני יהיה מפותח הורמונלית,כי אני לא מפותח כרגע,
2.האם הגיינרים שביקשתי מתאימים לי?האם לדעתכם אני צריך לבקש ממנו גיינרים אחרים?
הנתונים שלי הם 158 על 47 קילו.בן 15.
12-13% שומן.

3.האם לדעתכם יש עוד דברים יעילים שאני צריך לבקש ממנו להביא לי?
תודה מראש

כי יש לך את זה באבקת חלבון + יש חומצות אמינו בדם אחרי שאתה אוכל חלבון (תזונה) מספר שעות טובות כולל עיכול

• פותח/ת השרשור
אבל אני לא צריך אבקת חלבון,אני גם ככה משתדל לצמצם את כמות החלבון בשביל להיות קרוב ל2.2 פר משקל גוף כי אני שוקל מעט וקשה להגיע להרבה פחמימות ו100 ג' חלבון בגוף,כמו כן הבנתי שחלבון אחרי אימון כבר לא צריך וזה מיתוס ככה שאני לא מתכוון לקנות אבקת חלבון,והמקורות חלבון שלי בד"כ באים מדגים ,חזה עוף ,קוטג' בעיקר ,וחוץ מי זה קראתי שזה עוזר להתאוששות ולהשתקמות המפרקים,ואני מתאמן בתוכנית עצימה כרגע,ככה שאני מעוניין בזה.תודה מראש משה.

• פותח/ת השרשור
אבל תראה,אמרת יש את זה באבקות חלבון,עם אני לא צורך אבקת חלבון - למה עדיין מיותר לקחת BCAA?

• פותח/ת השרשור
אבל משה,לא חלבונים אחרי אימון נכון?
וגם הבנתי שכבר אפילו לא צריך גם פחמימה עם א.ג.ג..??כאילו הבנתי שזה תלוי ברגישות שלי לאינסולין ..אבל עם אני לא יודע אותה אז לקחת בכל מקרה?

• פותח/ת השרשור
אבל עברתי על המאמרים שלך ועדיין לא הגעתי למסקנה חותכת עם אני צריך חלבון אחרי אימון או לא?

אם היית באמת עובר על המאמרים במיוחד על המאמר תזונה לפני ואחרי אימון מבלי לדלג על פיסקאות ולקרוא שורות שמעניינות אותך, היית עונה לעצמך.
בגלל המנטליות הישראלית המעפנה הענף נראה כמו שהוא נראה ולא פלא שאין תוצאות לאנשים, אתם רוצים שכל היום יאכילו אותם בכפית, לא מאכילים בכפית לפחות לא בפורום הזה.
אתה רוצה עוד מידע? לך תקיש BCAA ב www.pubmed.com מבטיח שתמצא לפחות 1000 מחקרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית