הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארוחות בזמן השעתיים לפני האימון

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
אני בתקופת מסה , ורוצה לאכול כמה שיותר ארוחות יש לי כבר תפריט מוכן , עכשיו השאלה שלי היא כזאת , הבנתי שאסור או לפחות לא מומלץ לאכול כשעתיים לפני אימון , האם מדובר רק על ארוחות גדולות ? כי זה קצת הורס לי עם התפריט , אני יכול בזמן השעתיים לפני אימון לאכול אולי 2 פירות \ יוגורט \ מעדנים וכדו' ?

או שגם הדברים האלה אסורים ולא מומלצים ?

חבל לי שמתי שאני רעב אני לא יאכל וידחה את הארוחה לשלב יותר מאוחר שתבוא על חשבון ארוחה אחרת , או שמתי שיש לי זמן לאכול אני לא יאכל .

הכל מותר, האוכל לפני האימון הוא עניין של הרגשה. אם אתה מרגיש טוב באימון אז תאכל.

תאכל מה שאתה רוצה ומתי שאתה רוצה רק תדאג להכניס את כמות הקלוריות הרצויה.

• פותח/ת השרשור
סתומרת שאכילה בשעתיים לפני האימון זה דבר בסדר גמור אם אני מרגיש בסדר גמור באימון ?

אוקיי תודה , לא ידעתי , הרבה תמיד אומרים לא לאכול שעתיים לפני אימון ולא ידעתי שמדברים לגבי הרגשה עצמית .

סתומרת שאכילה בשעתיים לפני האימון זה דבר בסדר גמור אם אני מרגיש בסדר גמור באימון ?

אוקיי תודה , לא ידעתי , הרבה תמיד אומרים לא לאכול שעתיים לפני אימון ולא ידעתי שמדברים לגבי הרגשה עצמית .

אם אתה אוכל שעתיים לפני אימון ואתה מרגיש טוב(אין בחילות, אין כבדות, אין עייפות) אז זה בסדר גמור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית