הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה זמן משפיע קפאין ?

• פותח/ת השרשור G4F
  • פורסם בתאריך

G4F

משתמש פעיל
346
68
נק' מוניטין:
173
346
68
יש לי מבחן פסיכומטרי בקרוב ואני פשוט נרדם בחלק מהפרקים, אחר כך מגלה שעשיתי טעויות כלכך מפגרות של חוסר ריכוז וזה חבל, יש מבחנים שזה מסתכם אצלי ב 80 נקודות. חשבתי לקחת קפאין [ למרות שזה משתן ויכול לעשות לי בעיה בזמן המבחן], הבנתי שצריך לקחתי חצי שעה לפני, השאלה למשך כמה זמן בערך ישפיע כדור של 200 מג ? פעם לקחתי כדור אחרי ארוחה ולא הרגשתי אותו כמעט, פעם לקחתי על בטן ריקה כשהייתי גמור מעייפות והרגשתי כאילו הלב שלי מתפוצץ, אני באמת לא מבין את ההשפעה של זה עלי.. היום לקחתי וזה עורר אותי בצורה טובה ולא מוגזמת.

נ.ב הנה טקסט מאחד המבחנים, למי מבנכם שרוצה מדריך מזורז לייצרת הורמונים -
http://srv1.jpg.co.il/6/5489853cb5a10.jpg
http://srv2.jpg.co.il/5/5489853cc0b5a.jpg

כן למי שלא רגיל זה די חזק, לא כל כך מתאים למבחן אם תשאל אותי, אני מרגיש שאני חייב לעשות פעילות גופנית כדי לשחרר את
האנדרנלין שנוצר בגוף שלי בלקיחת קפאין.
הכי טוב לך יהיה ריטלין, 10 מ"ג מאלה שפועלים מהר, לקחת 2 אפילו 3
זה עובד ל4 שעות ואני אפילו נהניתי ללמוד בהשפעת הריטלין.
רק אל תקח את האלה עם ההשפעה להרבה שעות, זה הורס לך את היום.

הכי טוב לך יהיה ריטלין, 10 מ"ג מאלה שפועלים מהר, לקחת 2 אפילו 3

לעולם אל תציע למישהו לקחת ריטאלין מכיוון שאתה לא מכיר את ההיסטוריה הרפואית שלו, ולא את הצרכים שלו נושא.
ריטאלין הוא חומר שגורם בין היתר להפרעות אכילה (מוריד את התיאבון), חומר תלותי ואם אתה לא ממש זקוק לו הוא יכול לעשות ההיפך ממה שחשבת שיעשה.

קפאין של 200 מ"ג חצי שעה לפני, או שעתיים לפני אם זה עם ארוחה.
הקפאין יחזיק לך בערך 40 דקות לדעתי ולמרות שקפאין זה חומר משתן אני מעולם לא הרגשתי את זה מכדורים (רק מקפה שחור הרגשתי)

לעולם אל תציע למישהו לקחת ריטאלין מכיוון שאתה לא מכיר את ההיסטוריה הרפואית שלו, ולא את הצרכים שלו נושא.
ריטאלין הוא חומר שגורם בין היתר להפרעות אכילה (מוריד את התיאבון), חומר תלותי ואם אתה לא ממש זקוק לו הוא יכול לעשות ההיפך ממה שחשבת שיעשה.

קפאין של 200 מ"ג חצי שעה לפני, או שעתיים לפני אם זה עם ארוחה.
הקפאין יחזיק לך בערך 40 דקות לדעתי ולמרות שקפאין זה חומר משתן אני מעולם לא הרגשתי את זה מכדורים (רק מקפה שחור הרגשתי)

יכול לבוא הרבה מאוד תופעות לוואי עם הריטלין חוץ מיזה שיש המון סוגים ועל כל בנאדם זה משפיע אחרת לא ממליץ לקחת ריטלין ליפני המבחן עם לא נושא את אותו כדור בעבר
הייתי לוקח בתור ילד הרבה מאוד זמן ריטלין כל חצי שנה בערך שינו לי את הסוג והמינון ואני יכול להגיד לך שהרבה פעמים לא רק שזה לא עזר לריכוז שלי זה די הטריף אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית