הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי תרגיל ביד אחורית

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
אני עובד בתוכנית AB עם נפח בינוני-נמוך, יש לי 2 לחיצות.. עכשיו יש לי בעיה עם מלא תרגילים ליד אחורית.. כל הפולי עליון למיניהם, אל תשאלו למה, פשוט בעיה מציקה כזאת בגיד במצבים מסוימים ועוד בעיות עזבו.

בקיצור השאלה היא.. אני יכול אולי לעשות לחיצה צרפתית.. אבל אחיזה יחסית רחבה.. ככה שהמרפקים לא יהיו צמודים אחד לשני..יש עם זה בעיה עקרונית? כי בעיקרון זה עדיין עובד בעיקר על יד אחורית לא?
מקבילים בעייתי בשבילי לעשות אז בנתיים לא.
ומצד שני אפשר לעשות גם בנצ' פרס אחיזה צרה, הבעיה שיהיו 3 לחיצות באימון.. 2 מהם על 3-5 חזרות.. ונגיד הבנצ' אחיזה צרה אני יעשה 8-12 חזרות, מה אתם אומרים?

או שעדיף בכלל להוריד יד אחורית מהאימון? כלומר לא לבודד בכלל?, כי בסך הכל יש לי בנצ', מיליטרי פרס, קצת מתח צמוד יום אחרי.., קצת בבנט אובר ראו גם עובד.., מה אתם אומרים?

סליחה על המגילה ועל השאלות הקצת ליצניות.

• פותח/ת השרשור
אני היתי מנסה את הלחיצה הצרפתית, רואה אם זה לא פוגע לי בשאר האימון.

או שתיתן לגיד לנוח.

לא זה בכללי.. יש לי בעיה מסויימת שאני מפעיל את היד אחורית מעל הראש.. יש מין לחץ מוזר על הגיד שהמרפקים צמודים.
בנוסף שאני עושה נגיד פשיטת מרפקים רגילה כנגד פולי.. משום מה לא משנה כמה אני שומר על טכניקה וכמה המשקלים ליצניים משום מה איזה חלק מהשכמה בגב זז לי וזה מציק לי אחרי זה.., בקיצור אני חושב שאני אנסה לחיצה צרפתית עם המרפקים קצת רחוקים, אלא אם למישהו יש הצעה אחרת?

• פותח/ת השרשור
נראה לי שפולי עדיף, עוד לחיצה תעמיס על הכתפיים (במיוחד שיש לך בנצ' פרס ופרס קודם).

יאפ, ועם 3-5 חזרות בחלק.
למרות ששוב כמו שאמרתי.. הפולי מפריע לי.. וזה או להשתמש במשקלים שלא יזיזו לי ולבזבז 10 דקות באימון על 3 סטים, או להוריד את זה לגמרי, שזה יכול לתרום לי להתאוששות.

ניסיתי.. בסוף אימון לא מריץ אפילו אחד.
חוץ מזה זה יהפוך ל3 לחיצות עצימות, אין מצב, זה ידפוק לי את ההתאוששות ואת הכתפיים.

ומה עם קיק בק, אחלה תרגיל (למרות שקשה לבצע אותו בטכניקה טובה)

• פותח/ת השרשור
ומה עם קיק בק, אחלה תרגיל (למרות שקשה לבצע אותו בטכניקה טובה)

יש מצב שאני ינסה, בדוגרי אחי זה לא שכזה קשה לבצע בטכניקה טובה.. פשוט צריך משקלים נמוכים ורוב החבר'ה לא מסכימים לרדת לכאלה משקלים.

יש מצב שאני ינסה, בדוגרי אחי זה לא שכזה קשה לבצע בטכניקה טובה.. פשוט צריך משקלים נמוכים ורוב החבר'ה לא מסכימים לרדת לכאלה משקלים.

צודק, תמיד אוהבים להשוויץ עם משקלים של חצי חזרה..

• פותח/ת השרשור
צודק, תמיד אוהבים להשוויץ עם משקלים של חצי חזרה..

יאפ, הליצנים... בדרך כלל אלה משקלים שרובנו המכריע יכולים לעשות לכמה חזרות חח.
אתה יודע אבל משהו מעניין.. אני יודע שזה לא קשור.. אבל לעיתים שאני עובד בלי ספוטר בבנצ' וצריך לסגור עוד כמה חזרות.. אז אני מקצר את הטווח תנועה, אני יודע שזאת לא הדרך.. אבל אני אומר בכללי.. ואני מרגיש את הגירוי בחזה חזק מאוד.. מאיזה סיבה זאת?, העניין שאני עולה מעל 5 חזרות ומתחיל להרגיש את הפאמפ בחזה.. או שזה משהו אחר?

• פותח/ת השרשור
החזה עובד גם בטווח תנועה לא מלא, וגם ריבוי החזרות תורם לעניין.

כן כנראה.
יש לך עצה לגבי העניין של היד אחורית?

כרגע אני ינסה לחיצה צרפתית אחיזה רחבה, כלומר שהמרפקים קצת רחוקים, קיקבאק, ואם שניהם לא יהיו אפשרות אני יחכה להתחזק קצת שגם בסוף אימון אני יוכל להריץ מקבילים לחזרות.

כן כנראה.
יש לך עצה לגבי העניין של היד אחורית?

כרגע אני ינסה לחיצה צרפתית אחיזה רחבה, כלומר שהמרפקים קצת רחוקים, קיקבאק, ואם שניהם לא יהיו אפשרות אני יחכה להתחזק קצת שגם בסוף אימון אני יוכל להריץ מקבילים לחזרות.
להשקיע בבנצ'😣
ניסית לעשות בפשיטה בשכיבה עם דאמבל (יד יד) ?
יש גם עוד תרגיל שזה כמו מקבילים, אבל יותר קל, בין שני ספסלים (ג'קסונים?), ניסית ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
להשקיע בבנצ'😣
ניסית לעשות בפשיטה בשכיבה עם דאמבל (יד יד) ?

יעני כמו לחיצה צרפתית עם דאמבלים?, אני ינסה גם את זה.

לא אני לא מדבר על הפיתוח של היד אחורית.. אני מדבר על זה שאני צריך תרגיל ליד אחורית, אם בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית