עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
החוקרים במחקר בדקו איך כל סוג של חלבון (מי גבינה וקזאין) השפיע על מאזן הלאוצין (leucine – אחת מחומצות האמינו השכיחות ביותר בחלבונים), ובעצם כמה לאוצין באמת נאגר בגוף.
למרות העובדה שחלבון מי הגבינה עורר יותר סינתוז חלבון, לקזאין היה אפקט גדול יותר על מאזן הלאוצין. בסוף זמן ההזנה, הגוף אגר יותר לאוצין עם חלבון הקזאין, ובמילים אחרות, נראה שפירוק חלבון מופחת (קזאין) היה חשוב יותר מסינתוז חלבון מוגבר (במי הגבינה) בהסתכלות על הלאוצין בגוף (ובעצם, מאזן החלבון).
גבר אני גם מעריך את מאור מאוד. וזה מחזק את מה שרשמתי למעלה.שאלתי את מאור זרדז, שאני מאוד מעריך את הידע שלו, אם זה משנה מה הסגן חלבון לפני השינה והוא אמר שזה לא קריטי וזה לא משנה אם זה מי גבינה או קזאין או חזה עוף.
אבל הנקודה העיקרית היא שזה לא משנה אם לפני השינה תצרוך קזאין, מי גבינה או חזה עוף. להגיע לערכים הסופים מהווה מטרד גדול יותר.גבר אני גם מעריך את מאור מאוד. וזה מחזק את מה שרשמתי למעלה.
אבל - מאור עם כל הכבוד, מפתח גוף מצליח ומנוסה מאוד. קח בחשבון שהתשובה שקיבלת ממנו היא על בסיס נסיון. הוא לא ביולוג, תזונאי או מה שלא יהיה. אם אתה רוצה תשובות מדוייקות תפנה למקורות. יש מאמרים / מחקרים / ספרות ואנשים מקצועיים בתחום.
נמאס כבר מהחרטא הזה של ה bro science.
אגב - אני מסכים איתו (;