הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון שיא עולם חדש בטוטאל - אריק ליליברידג'

מעניין איך הליליברידג'ים וקנדל תמיד נהיים חזקים מאוד כמה שבועות לפני התחרות אבל ביום התחרות מתחרבנים.
יכול להיות זה מה שבריאן קרול דיבר עליו ב10/20/חיים כשהוא סיפר על מתאמנים שמגיעים לפיק לפני התחרות ובאים לתחרות חלשים יותר ממה שהם היו באימונים.

מעניין איך הליליברידג'ים וקנדל תמיד נהיים חזקים מאוד כמה שבועות לפני התחרות אבל ביום התחרות מתחרבנים.
יכול להיות זה מה שבריאן קרול דיבר עליו ב10/20/חיים כשהוא סיפר על מתאמנים שמגיעים לפיק לפני התחרות ובאים לתחרות חלשים יותר ממה שהם היו באימונים.
עושה רושם שאריק הגיע לפיק דווקא אחרי התחרות ( GPA), אלא אם כן הוא מראש תכנן להגיע בפיק ל APF.

קחו בחשבון שדדליפט במכון מתבצע שאתה טרי, לא אחרי שאתה חותך לקטגוריה, לא אחרי שעות של הרמות... זה מסביר את ההפרשים.

ספציפית כאן בGPA כמעט כל הליפטרים לא תפקדו 100%, חוץ מצ'אד סמית' הייתי אומר. דיברתי עם בולטון על זה, הוא אמר אין מנוס טיסה כזאתי ארוכה פוגעת בביצועים ולוקח זמן להתאקלם. אני חושב שזה מסביר את זה.

לגבי הפרשים בין סקוואט ודדליפט, יש לא מעט עם סקוואט גבוה מהדדליפט שלהם, במיוחד עם רצועות (אני ביניהם).

הצעקות שלה, זה מביא לו עצבים וזה מתבטא ברייג' בתחרות.
אבל ראבק אי אפשר לערוך אחרכך? לשים מטאל ברקע כמקובל?

• פותח/ת השרשור
זה אריק ליליברידג', אם הוא יחליט שאתה תשמע את אשתו צורחת נונסטופ אתה תשמע את אשתו צורחת נונסטופ.

קצת מוזר ההפרש הגדול בין הסקאווט לדדליפט.

מעבר לזה,
הדדליפט בדר"כ יותר חזק מהסקאווט ?
זה לא חדש שיש מלא ספורטאים שחזקים בסקוואט הרבה יותר, קח גם את הרצועות בחשבון.
קח לדוגמא את מלאניצ'ב, זאהיר ויש עוד מלא שלא עולים לי פשוט לראש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית