הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צ'יט בחיטוב

SIFITT

משתמש מתחיל
37
13
נק' מוניטין:
25
37
13
מישהו יכול להסביר לי כמה דברים:
1) בדר"כ אני לא מצליחה לפרוס את זה רק על ארוחה אחת ביום ואני אוכלת 1-3 ארוחות צ'יט קטנות
מה זה משנה בתכלס? מה כי זה לא בא בבום קלורי? עד כמה זה דופק תחטוב אם זה הופך להיות יום צ'יט?
2) אפשר הסבר למה לא משמינים מ2000 קלוריות ביום אחד? אחרי רצף של 1200 נגיד?
קראתי תמאמרים באתר..אבל אני רוצה להבין יותר לעומק מה קורה בגוף
3) עוד משהו,איזה סיבות יכול להיות לעליה במשקל של חצי קילו נגיד בשבוע, למרות שמירה על תפריט וגרעון קלורי? מניחה שנוזלים, האם גם יש קשר בין האימונים האנארובים?

1. אין שום בעיה עם פריסת הקלוריות על פני היום. היתרון היחידי בארוחת ציט אחת הוא שקל יותר לשלוט על הכמויות. שורה תחתונה ומנסיון, הצ'יט אצל נשים הוא בכל זאת מוגבל בהשוואה לגברים.
2 כל עוד אין הגזמה מרבית המשקל שתעלי באותו היום יהיה כתוצאה מנוזלים וזה יתקזז תוך כשלושה ימים.
3 שום סיבה מלבד חישוב לא נכון של צריכת הקלוריות.
עליה של חצי קילו בשבוע כל שבוע?

• פותח/ת השרשור
מזה נחשב הגזמה?
לא, נגיד קורה אצלי מצב שיש שבוע ירדה,שבוע עליה,שבוע ירדה
אין ירדה חד משמעית כל שבוע
גם נגיד שבוע שעבר לא עשיתי צ'יט ודווקא עליתי במשקל השבוע , ושבוע לפני עשיתי צ'יט שממש התבאסתי עליו כי הגזמתי
ודווקא חלה ירדה במשקל.
סיבות הורמנליות אולי? אגירת נוזלים?

מזה נחשב הגזמה?
אני מניחה שאת עומדת סביב 1300 קלוריות בגרעון אז נגיד מעל 2500 3000 קלוריות

לא, נגיד קורה אצלי מצב שיש שבוע ירדה,שבוע עליה,שבוע ירדה
בגדול זה מהלך רגיל של חיטוב.
אין לך מה לצפות לירידה עקבית וישרה בטח לא ככל שהחיטוב מתקדם.
יש תנודות קלות בהתאם לנוזלים, הורמונים, חריגות קלות מהתפריט. המטרה היא שבסה"כ תהיה מגמת ירידה וכל עוד זה קורה את בדרך הנכונה.
בהצלחה

Back
למעלה תחתית