עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך הגעת למסקנה שירידה נוספת במשקל תגרום לגוף שלך להראות שרירים?המשקל לא משנה לי ממש, מה שחשוב זה מה שרואים..ואם זה מה שיגרום לגוף שלי להראות שרירים אני בעד
משקל של 40 ק"ג על 150 ס"מ הוא תת משקל.אפשר לראות את זה גם בכל עקומת גדילה סטנדרטית
תוכיחי 😃משקל של 40 ק"ג על 150 ס"מ הוא תת משקל.
להוכיח לך משהו שקשור בענייני תזונה?...😣😣תוכיחי
אם את לא אוהבת גרפים של גדילה אפשר לומר את אותו הטיעון על מדד BMI. המדד לא עובד על בני אדם עם מבנה גוף צר/קטן יחסית (כמו הדוגמה של 1.50 על 40 ק״ג) וזה גם לא עובד בכיוון השני, על אנשים עם מסת שריר גבוהה/ספורטאים/מבנה גוף רחב (1.80 על 90 ק״ג לדוגמה יתן עודף משקל אבל % השומן יכול להיות 15% שזה תקין לחלוטין).להוכיח לך משהו שקשור בענייני תזונה?...😣😣
אמנם לא אוהבת גרפים של גדילה (שאלוהים יודע על פי איזה אוכלוסיה הם נקבעו) ובגלל זה הוצאתי מן הכלל נשים רזות גנטית אבל תת משקל מוגדר כBMI של מתחת ל18.5.
תוכיחי 😃
נטענה טענה. יש להוכיח. אני לא טענתי שום דבר.אחי, איזה סוג של הוכחה יתקבל כאן?
נטענה טענה. יש להוכיח. אני לא טענתי שום דבר.
מה שאלת עחי?אתה צריך לישון. תראה מה שאלתי ומה ענית.
מה שאלת עחי?
להוכחה מדעית עחי ש-1.50 על 40 ק"ג זה תת משקל (או כל דבר שדומה לכך). בצורה של משוואה, בדיקות רופאיות, יחס של גיל/גובה/משקל או כל דבר שדומה לכך.לאיזה סוג של הוכחה אתה מצפה עחי?
להוכחה מדעית עחי ש-1.50 על 40 ק"ג זה תת משקל (או כל דבר שדומה לכך). בצורה של משוואה, בדיקות רופאיות, יחס של גיל/גובה/משקל או כל דבר שדומה לכך.
עחי הוא obese אז:בבקשה אחי, המדע אמר את דברו:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e9/Body_mass_index_chart.svg
למרות שמדד ה BMI זה לא בדיוק מדע פרופר, אתה מתעלם מהמגבלות שהציבו בנוסחה מלכתחילה (כי אתה טרול גרוע)נכון, לפי ה״מדע״ עחי. ככה זה דברים מדעיים.
גם אתה מתעלם מהעובדה שאין כאן מקרה היפוטתי אלא בחורה אמיתית.אתה מתעלם מהמגבלות שהציבו בנוסחה מלכתחילה
למרות שמדד ה BMI זה לא בדיוק מדע פרופר, אתה מתעלם מהמגבלות שהציבו בנוסחה מלכתחילה (כי אתה טרול גרוע)
אין דבר כזה. זה תמיד ביחס לגובה ומבנה הכללי של הגוף (שבין היתר נקבע ע"י הגובה אם כי ישנם שינויים לעיתים לכאן או לשם).
אדם בגובה 1.53 על אפילו 40 ק"ג לא שונה מאדם 1.73 על 60 ק"ג. זה שזה נשמע "נמוך" לא הופך את זה ל"לא תקין".
אפשר לראות את זה גם בכל עקומת גדילה סטנדרטית.
דעתי היא שככל שתלך נמוך יותר היחס בוודאי ישתנה ולא תוכל עדיין לומר ״10 ק״ג פחות מהגובה = תקין״.אם אתה טוען שגובה 153 במשקל 40 ק"ג, שקול לגובה 173 במשקל 60 ק"ג, ובנוסף טוען שאין דבר כזה סף תחתון.
מה תגיד על אדם (לא משנה כרגע גבר או אישה) בגובה 130 במשקל 17 קילו?
או אפילו על אדם בגובה 110 במשקל... אופס 7- קילו?
הרי אין סף תחתון, מה דעתך?