הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע PSMF + IF זה עובד!!

dolevm2

משתמש פעיל
478
42
נק' מוניטין:
416
478
42
אנרג׳י
כרגע בתהליך של חזרה לאימונים אחרי חצי שנה בערך של הזנחה בגלל העבודה ופציעה שקרתה בעבודה.
החלטתי לבצע את PSMF של לייל מקדולנד בשילוב עם צום לסירוגין (intermittent fasting) בעיקר בשביל שליטה ברעב. הימים הראשונים היו סיוט כמצופה אבל אחרי השלושה הימים הראשונים הרעב פשוט נעלם (או שלמדתי לחיות איתו חח).
התוצאות עד כה:
6 ימים- 3.8 קילו פחות. מ93 ל 89.2 עובד נהדר השילוב הזה ממליץ בחום.
צי'ט עשיתי ביום שישי האחרון. העמסה ראשונה ביום שלישי הקרוב ושוב צ'יט בשישי.
אגב לא אני המצאתי את זה הרבה חבר'ה בBB ועוד פורומים ברחבי האינטרנט מנסים את זה ועובד להם יופי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
16 שעות של צום 8 שעות לאכול את כל ה900-1000 קלוריות של הPSMF.
אני אוכל 200 גרם חלבון ביום + כל התוספים שלייל ממליץ עליהם, משקאות בלי קלוריות מותר גם בחלק של הצום, תה וקפה מותר בלי חלב וכמובן בלי סוכר.
אני עובד במשמרות אז אני מזיז את הצום והחלון לאכול בהתאם.

יוצא שאתה אוכל רק 200 קלוריות מפחמימה ושומן? איך אפשר להגיע לכמות קטנה כזאת מאוכל ולא משייקים? 500 גרם טונה במים 😲?
אני אישית ניסיתי כמה חודשים לצום 15 שעות להתאמן ואז לאכול והיו אחלה תוצאות אבל תרם ראיתי שילוב של שני השיטות.
תעדכן אותנו, נשמע ניסוי מאוד מעניין(כמה א"ש תאבד וכמה שריר תאבד). כל הכבוד על הפוסט.

• פותח/ת השרשור
כוח בינתיים לא איבדתי. וכן אני משתמש כמובן גם בשייקים, יש גבול לכמה חזה עוף בנאדם יכול ללעוס.
התזונה מורכבת מטונה במים, קוטג 1/3 אחוז שומן, חזה עוף, WHEY וקזאין בעיקר בשביל השובע, ביצים אני לא אוהב אבל אני מרשה לעצמי לאכול ביצה שלמה אחת ליומיים.
ירקות ירוקים בעיקר בשביל היציאות והשובע, בימים הראשונים השילשולים היו נוראיים עכשיו הוספתי סיבים והכל בסדר.
(גם אם חורגים קצת מהתפריט זה לא כזה נורא כל עוד אין פחמימות בסיפור, אפילו 500 קלוריות חריגה לא יעשו נזק כזה גדול כי גם ככה אני בגירעון משוגע)

כרגע בתהליך של חזרה לאימונים אחרי חצי שנה בערך של הזנחה בגלל העבודה ופציעה שקרתה בעבודה.
החלטתי לבצע את PSMF של לייל מקדולנד בשילוב עם צום לסירוגין (intermittent fasting) בעיקר בשביל שליטה ברעב. הימים הראשונים היו סיוט כמצופה אבל אחרי השלושה הימים הראשונים הרעב פשוט נעלם (או שלמדתי לחיות איתו חח).
התוצאות עד כה:
6 ימים- 3.8 קילו פחות. מ93 ל 89.2 עובד נהדר השילוב הזה ממליץ בחום.
צי'ט עשיתי ביום שישי האחרון. העמסה ראשונה ביום שלישי הקרוב ושוב צ'יט בשישי.
אגב לא אני המצאתי את זה הרבה חבר'ה בBB ועוד פורומים ברחבי האינטרנט מנסים את זה ועובד להם יופי.
אני מאחל לך שתמשיך כמו שהתחלת, אבל אתה מבין אני מקווה שכמעט כל מה שירדת זה נוזלים, נכון?

• פותח/ת השרשור
אני מאחל לך שתמשיך כמו שהתחלת, אבל אתה מבין אני מקווה שכמעט כל מה שירדת זה נוזלים, נכון?

את האמת שלא, כמה ימים לפני שהתחלתי את זה זה התחלתי חיטוב רגיל דל פחמימה ואני מאמין שכבר שם הנוזלים ירדו
ויש כבר הבדל בבגדים ובמראה, אפילו הפנים הצתמקו טיפה.

את האמת שלא, כמה ימים לפני שהתחלתי את זה זה התחלתי חיטוב רגיל דל פחמימה ואני מאמין שכבר שם הנוזלים ירדו
ויש כבר הבדל בבגדים ובמראה, אפילו הפנים הצתמקו טיפה.
זה אומר שאתה בגירעון של כמעט 4500 קלוריות, אז... כן, ירדת נוזלים 🫤
אני לא בא להשביז אותך פשוט אל תחשוב שיש ניסים בתחום הזה של התזונה, אין קיצורי דרך.

• פותח/ת השרשור
אני מתכנן להריץ את זה שבועיים-חודש. אני אשתדל לעדכן בתוצאות. עד כה אני מרוצה.
זה אומר שאתה בגירעון של כמעט 4500 קלוריות, אז... כן, ירדת נוזלים 🫤
אני לא בא להשביז אותך פשוט אל תחשוב שיש ניסים בתחום הזה של התזונה, אין קיצורי דרך.

שורה תחתונה אני רואה תוצאות במראה בבגדים ובמשקל, אני מרוצה קיצורי דרך או לא.

מה שמגניב שהוכיחו גם שבצום הגוף מכפיל משלש ואף יותר את רמות הורמון הגדילה בגוף שלו.
שמעתי דברים טובים על השילוב הזה, אני גם אעשה את זה לקראת סוף החיטוב.
אגב אל תעשה את זה יותר מידי כי זה מוריד את המטאבוליזם יופי, אז קח הפסקות.

איך עובדים האימונים שלך מבחינת עצימות ריקון גליקוגן וכאלה?

מה שמגניב שהוכיחו גם שבצום הגוף מכפיל משלש ואף יותר את רמות הורמון הגדילה בגוף שלו.
מה שמגניב זה שזה לא נכון.

אני מקווה בשבילך שאתה מעל 16% כי אם אתה פחות מזה, PSMF יגביר איבוד מסת שריר ככל שתמשיך בו במתכונת המקורית. זה לא מיועד לאחוזי שומן נמוכים/בינונים אלא לגבוהים.

• פותח/ת השרשור
שמעתי דברים טובים על השילוב הזה, אני גם אעשה את זה לקראת סוף החיטוב.
אגב אל תעשה את זה יותר מידי כי זה מוריד את המטאבוליזם יופי, אז קח הפסקות.

איך עובדים האימונים שלך מבחינת עצימות ריקון גליקוגן וכאלה?

לייל פרסם בפורום שלו תוכנית שלדעתו מתאימה לתוכנית. עושה אותה פעמיים בשבוע, אירובי לפי החשק כי לא חובה ולפני העמסת פחמימות אימון כוח סגנון ud2 של לפני העמסה.

הבנת הנקרא:
Accordingly, the 24-h pulsatile pattern of GH secretion obtained from repetitive venous sampling in six normal adult male subjects was examined during a control fed day and during the first and fifth days of a 5-d fast.

continuous sampling procedure in six obese women, before and at the end of a 12 day fast

בלי קשר ל Acute Hormonal Responds אין שום משמעות על היפרטרופיה/שמירה על מסת שריר. GH זה ממש לא הפאקטור היחיד בכל הסיפור של שמירה/העלאה במסת השריר. זה דיי ברור ש-GH יעלה (אני לא רואה בדיוק איפה כתוב פי 5 כמו שציינת) בתחילתו של צום, אבל ככל שהצום יהיה ארוך יותר (ולא אצל אנשים obese כמו שצירפת במחקר ה-2), כך GH יפול מתחת ל serum levels באופן משמעותי כדי לדכא תהליכי בנייה ולשמר אנרגיה למטבוליזם של תאים חשובים (מוח/לב/כבד/כליות).

אין כרגע מחקרים שמוכיחים שיש היתרון לתזונה שמעורב בה צום מבחינת הורמוני גדילה.
הקבוצה של ליגיינס טוענים שזה מעלה טסט. דייטה נוספת פחות מפורסמת זה דייטת הלוחם שבה אתה אוכל רק פעם אחת ביום עדיף לפני השינה..
אני ניסיתי, אהבתי- להגיד שזה פעל? כן. אני יכול להוכיח? לא. כל הקטע בתזונה שזה אינדיבידואלי ואם האמנתי שזה מעלה HG אז אולי אפקט הפלסבו באמת עזר לעלות את ההורמון.

אין כרגע מחקרים שמוכיחים שיש היתרון לתזונה שמעורב בה צום מבחינת הורמוני גדילה.
הקבוצה של ליגיינס טוענים שזה מעלה טסט. דייטה נוספת פחות מפורסמת זה דייטת הלוחם שבה אתה אוכל רק פעם אחת ביום עדיף לפני השינה..
אני ניסיתי, אהבתי- להגיד שזה פעל? כן. אני יכול להוכיח? לא. כל הקטע בתזונה שזה אינדיבידואלי ואם האמנתי שזה מעלה HG אז אולי אפקט הפלסבו באמת עזר לעלות את ההורמון.
זה לא משנה מה זה מעלה, GH או טסט, אתה לא תצליח לעולם להעלות את הרמות של ההורמונים הללו באופן טבעי לכאלו שישפיעו על היפטרופיה באופן כולשהו מבחינה ויזואלית/ממשית.

זה לא משנה מה זה מעלה, GH או טסט, אתה לא תצליח לעולם להעלות את הרמות של ההורמונים הללו באופן טבעי לכאלו שישפיעו על היפטרופיה באופן כולשהו מבחינה ויזואלית/ממשית.
אתה ניסית את השיטה? אני ניסיתי ואני בטוח שבתקופה שעשיתי זאת רמות הטסט עזרה לי לרדת לאחוז שומן חד ספרתי כמעט בלי אירובי- ולשמור על מסת שריר קיימת. עצוב שהמחקר "החשוב" בתחום נעשה רק בשנת 88 ומאז אף אחד לא ניסע לשחזר את התוצאות.
קיימים הרבה מקרים בהם אנשים עשו בדיקות טסט וגילו שהם צדקו בעניין הצום.
לדוגמא בחור שטוען שהגיע לרמות טסט כוללות של: 1507 ng/dl
http://anabolicmen.com/increase-hgh-in-24-hours/

אפשר להגיד שאי אפשר לדעת אם עליה מינורית\בינונית של הורמונים אנאבוליים משפיעה בטווח רחוק במחקר אבל בשטח יש הרבה אנשים שמדווחים תוצאות חיוביות מהניסוי. לא רפרנס "מקצועי" אלא יותר עבודה בשטח, כי הרי השיטה דורשת לפחות 3 שבועות.

• פותח/ת השרשור
גם לייל מציין באחד מהספרים שלו, UD2 אם אני לא טועה, שיש עליה של הורמון גדילה במצב של גירעון קלורי ו"הרעבה".
שורה תחתונה- זה עובד, כוח לא איבדתי בינתיים כמו מאות האנשים בפורומים בחו"ל שעשו PSMF כמו שצריך וIF זה סה"כ שיטה לחילוק הארוחות שפשוט יותר נוחה לי, הן מבחינת העבודה במשמרות והן מבחינת השליטה ברעב. 16 שעות בלי להכניס גרגר אוכל לפה ואני לא רעב- שניסיתי PSMF רגיל מחולק ל4 ארוחות ביום הרעב גמר אותי ולא הצלחתי להתמיד מעבר ל3 ימים.
אני רואה את עצמי ממשיך עם IF עד סוף החיטוב וכנראה גם במסה שתבוא אחריו.
יש יתרונות מסוימות לIF שאי אפשר להכחיש כמו למשל שליטה ברמות הסוכר בדם והרגישות לאינסולין, פרופיל שומנים בדם ועוד'.

אין שום מחקר שמוכיח שעליה בטסטוסטרון (מתאמן טבעי ) בהכרח מביאה ליותר מסת שריר או כוח.
מצד שני כן יש מחקרים שמראים שאדם בעל טסטוסטרון גבוה יצליח לעמוד על אחוזי שומן יותר נמוכים

אתה ניסית את השיטה? אני ניסיתי ואני בטוח שבתקופה שעשיתי זאת רמות הטסט עזרה לי לרדת לאחוז שומן חד ספרתי כמעט בלי אירובי- ולשמור על מסת שריר קיימת. עצוב שהמחקר "החשוב" בתחום נעשה רק בשנת 88 ומאז אף אחד לא ניסע לשחזר את התוצאות.
קיימים הרבה מקרים בהם אנשים עשו בדיקות טסט וגילו שהם צדקו בעניין הצום.
לדוגמא בחור שטוען שהגיע לרמות טסט כוללות של: 1507 ng/dl
http://anabolicmen.com/increase-hgh-in-24-hours/

אפשר להגיד שאי אפשר לדעת אם עליה מינורית\בינונית של הורמונים אנאבוליים משפיעה בטווח רחוק במחקר אבל בשטח יש הרבה אנשים שמדווחים תוצאות חיוביות מהניסוי. לא רפרנס "מקצועי" אלא יותר עבודה בשטח, כי הרי השיטה דורשת לפחות 3 שבועות.
אנשים יכולים לדווח מה שהם רוצים. לאנשים יש נטייה גם לשקר והשלחי של ישבן אחת מחוררת והשנייה טוענת שלא זו הבעיה הגדולה בכל הסיפור ולכן צריך מחקרים. ד״א רמה של 1500 זה בדיחה ביחס לסייקל טסט במינון נמוך/התחלתי של 500 מ״ג בשבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית