הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית סרטונים

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך

temp

משתמש משקיע
6,236
8
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
38,506
6,236
8
כאן תפרסמו את כל הסרטונים של שלכם , ספורטאים , תחרויות וכו ...

watch

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מישל אתה תותח!!!

סאמק הסירטונים של הסינים השחיפים שמעיפים מאות קילוגרמים באוויר מעצבנים , אני כזה שח:(יף

כל הכבוד לה (טאכלס מה אני אומר את זה פה???). אתם אפילו לא יודעים איזה סוסה היא... ולמרות זאת אם יש לך בעיה היא מייעצת לך בטכניקה, מעודדת ועוד מלא דברים. חבל שבמדינה לא מעודדים את הענף... מפסידים פה מלא פוטנציאל.

טוב שמתי לב שחבר'ה כאן שכחו או אולי שלא מכירים את אחד הסרטונים הכי קטלניים ואכזריים ביוטוב וזה הטריילר לסרט הדוקומנטרי של ג'ו דפרנקו STRONG עם השיר הקטלני ביותר STRONGER אי אפשר לפספס סרטון כזה

ועוד סרטון משמעותי יותר נכון תחרות מדהימה שהיית לפני כמה שנים (אגב אני לא בענף הרמת משקולות פשוט יש לי המון כבוד לאתלטים המדהימים האלו) זאת התחרות של נעים סולימנוגלו לבין וולריאוס לאונידיס באולימפיאדת אתלנטה 96

באמת אחד הדברים המדהימים שקראו בעולם הרמת משקולות הסרטן מדבר יותר על מה קרה ואיך קרה ועל השיאי עולם שנשברו בכמה דקות אחדות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
Idan Golany- את הסירטון הראשון אני מכיר, מתי כבר יצא הסרט קיבינימט 😣
הסירטון השני מדהים, תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית