עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא סתם קוראים לי אליק יד 17לא אני לא מאונן על עצמי. אני לא חושב שהאמה בכלל גדולה
אז איך לצלם? מה זאת אומרת מצלם את המרפק?
והקוף? איך יד צריכה להיראות מה לא בסדר תגידו אתם יודעים ביקורת בונה
ההיקף יד שלך זה 17?
וזה לא הקוף זה צ'יבורשקה
🤦♂️אההה אני לא חזק באנגלית
תשקיע יותר בטרייספ התחתון, נראה שהוא בפיגורוהקוף? איך יד צריכה להיראות מה לא בסדר תגידו אתם יודעים ביקורת בונה
בדיוק ככה. זרוע, אמה, כף יד, חמש אצבעות. הכל שם.אההה אני לא חזק באנגלית אבל איך ידיים צריכות להיראות אני סקרן
מה זאת הקביעה השרירותית הזאת?בדיוק ככה. זרוע, אמה, כף יד, חמש אצבעות. הכל שם.
הידיים אמורות להיראות כמו שלי... 🥰
נקרא תסמונת ה-"יש לי ידיים של נערה בת 16 אבל וואלה אני מרים..."מה קרה עכשיו ריאנו מה אמרתי?
התכוונתי שאתם יעני עלאק מצחיקים
מה זו התסמונת הזו ?נקרא תסמונת ה-"יש לי ידיים של נערה בת 16 אבל וואלה אני מרים..."
הבעיה שאני לא מצליח להתקדם בתרגיל הזה. עשיתי פטיש 5 קילו על האצבע. עד שהיא החלימה - כבר אפילו 5 קילו לא הצלחתי להרים. הלכה לי ההתקדמות הליניארית 😭לדעתי תעשה פטישים לידיים ובפרט על האצבעות זה חשוב
כנראה התקדמת מהר מידי. תעשה ריסט גדול ותתקדם בחצי קילו לשבועהבעיה שאני לא מצליח להתקדם בתרגיל הזה. עשיתי פטיש 5 קילו על האצבע. עד שהיא החלימה - כבר אפילו 5 קילו לא הצלחתי להרים. הלכה לי ההתקדמות הליניארית 😭
זה גם מה שהאורטופד שגיבס אותי אמר! 🤯כנראה התקדמת מהר מידי. תעשה ריסט גדול ותתקדם בחצי קילו לשבוע
אתה היית ממליץ על סמולוב לפטישים ?כנראה התקדמת מהר מידי. תעשה ריסט גדול ותתקדם בחצי קילו לשבוע