הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מקבילים עם משקל לחזה - מה נכון?

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
יש כל מיני דעות בנושא.. ובפעם האחרונה ראיתי איפשהו שהמליצו לעשות כשהידיים מאחורי הגוף וכשהגוף נוטה קדימה יותר..
ועכשיו נתקלתי בסרטון שמסביר שהידיים צריכות להיות לצידי הגוף, וגם האחיזה די רחבה אני רואה.

האם זוהי הטכניקה הכי טובה בשביל לעבוד על החזה? (ופחות להעמיס על הכתפיים)

בשביל שהמקבילים יהיו אפקטיביים לחזה התנועה שצריכה להיות היא "קירוב אופקי" במפרק הכתף, כמו שיש שלוחצים חזה\פלייס\מכונה וכ'ו
זה יתקבל רק כאשראוחזים רחב והמרפקים החוצה

במצב של מקבילים "צר" והמרפקים הולכים אחורה אין תנועה של קירוב אופקי במפרק הכתף אלא פשיטה במפרק המרפק (גם קודם יש) וככה מנטרלם כמעט הלכה למעשה עבודה על החזה ומשאירים יד אחורית בגדול.

אני אוהב להשאיר את המקבילים ליד אחורית, לחזה יש תרגילים טובים יותר

אני מסכים עם @מומין טרול על ההסבר שהוא ציין כדי לתת לחזה דגש במקבילים התנועה צריכה להיות כשהמרפקים יוצאים החוצה באחיזה רחבה, אבל לא מסכים איתו שיש תרגילים טובים יותר לחזה, מקבילים זה התרגיל שמרימים בו הכי הרבה משקל בפלג גוף עליון, אני מרים בו ביחד עם המשקל גוף שלי 125 קילו ל-8 חזרות, בבנץ אני לא קרוב לזה.. לדעתי הוא תרגיל מעולה לחזה. אבל כל אחד והתרגילים שהוא אוהב..

אני מסכים עם @מומין טרול על ההסבר שהוא ציין כדי לתת לחזה דגש במקבילים התנועה צריכה להיות כשהמרפקים יוצאים החוצה באחיזה רחבה, אבל לא מסכים איתו שיש תרגילים טובים יותר לחזה, מקבילים זה התרגיל שמרימים בו הכי הרבה משקל בפלג גוף עליון, אני מרים בו ביחד עם המשקל גוף שלי 125 קילו ל-8 חזרות, בבנץ אני לא קרוב לזה.. לדעתי הוא תרגיל מעולה לחזה. אבל כל אחד והתרגילים שהוא אוהב..
מסכים. והסיבה שאפשר להרים בו כל כך הרבה היא שהוא מפעיל גם את הרחב גבי.

אגב, אני לא מסכים שצריך להוציא את המרפקים. זה לא שונה מהוצאת מרפקים בבנץ'. עדיף עם יד כמעט צמודה לגוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית