הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טיפים לבנץ

Daniel83

משתמש פעיל
546
14
נק' מוניטין:
38
546
14
מישהו יכול לתת לי טיפים לשיפור הבנץ?
אולי משהו שהוא ניסה וזה עבד גם טוב
נתונים 1.76 משקל 76 גם לא מעט אחוז שומן

הבנתי שהתחת צריך להיות צמוד לספסל..

"תראה טוב בחוף, בחדר-כושר אתה בא לעבוד"

הוא מדבר כמו ליצן,
לא הייתי מתסמך על סרטונים כאלה..

אבל- אני משתדל לשמור על התחת על הכסא ושרק הגב יהיה מקומר.

הוא מדבר כמו ליצן,

זה כבר נשמע יותר טוב... בכל מקרה אני לא מבין את האנשים שמנסים למצוא שיטות להרים כמה שיותר משקל, ולהרים את הישבן, המטרה היא לא להרים כמה שיותר משקל, המטרה היא לעבוד כמה שיותר חזק על החזה.. אולי שאתה בתחרות או פאורליפט תעשה את זה, אבל שאתה מתאמן ממוצע לא צריך לעשות את זה..לפי דעתי כמובן..

זה כבר נשמע יותר טוב... בכל מקרה אני לא מבין את האנשים שמנסים למצוא שיטות להרים כמה שיותר משקל, ולהרים את הישבן, המטרה היא לא להרים כמה שיותר משקל, המטרה היא לעבוד כמה שיותר חזק על החזה.. אולי שאתה בתחרות או פאורליפט תעשה את זה, אבל שאתה מתאמן ממוצע לא צריך לעשות את זה..לפי דעתי כמובן..
להרים יותר משקל = לעבוד חזק יותר על החזה. 🤫

חחחחחחחח איזה שטויות נסרטון הראשון נו באמת!
הסיבה שאנשים מקמרים את הגב זה כי זה הופך את התנועה לתנועה בין מישורית, בין קירוב אופקי לקירוב מה שגורם לרחב גבי להיות חלק מהתנועה ונותן לחזה התחתון שבו רוב המסה של החזה לעבוד חזק יותר ולכן להרים יותר. אין סיבה לעשות זאת בחדר כושר, פשוט תעשה לחיצת חזה בשיפוע שלילי זה אותו אפקט בלי כל הטכניקה הזאת אלא אם כן אתה מתחרה בפאוורליפטינג.
הוא מדבר כמו ליצן,

כנ"ל לגביך.

להרים יותר משקל = לעבוד חזק יותר על החזה. 🤫
אלא אם קיצרת את טווח התנועה כדי להרים יותר משקל.
הסיבה שאנשים מקמרים את הגב זה כי זה הופך את התנועה לתנועה בין מישורית, בין קירוב אופקי לקירוב מה שגורם לרחב גבי להיות חלק מהתנועה ונותן לחזה התחתון שבו רוב המסה של החזה לעבוד חזק יותר ולכן להרים יותר. אין סיבה לעשות זאת בחדר כושר, פשוט תעשה לחיצת חזה בשיפוע שלילי זה אותו אפקט בלי כל הטכניקה הזאת אלא אם כן אתה מתחרה בפאוורליפטינג.
זה נכון חלקית. הסיבה היותר חשובה היא לשמור על כיווץ בכל הגוף, שיאפשר לחיצה מבסיס יציב יותר. בשביל זה, כמובן, לא צריך קימור של מתעמלת רומניה, אבל צריך קימור מסוים.

כנ"ל לגביך.

שאני אבין,
קראת לי ליצן?
אלא אם קיצרת את טווח התנועה כדי להרים יותר משקל.

זה נכון חלקית. הסיבה היותר חשובה היא לשמור על כיווץ בכל הגוף, שיאפשר לחיצה מבסיס יציב יותר. בשביל זה, כמובן, לא צריך קימור של מתעמלת רומניה, אבל צריך קימור מסוים.

אתה טועה עחי,
עדיף בנצ' בשיפוע שלילי.
😵

כנ"ל לגביך.

קודם כל, תלמד להתבטא.
דבר שני - קימור בגב חשוב לא רק מבחינת האלמנט של הלג דרייב ומעורבות של הרחב הגבי בתנועה, אלא גם כדי לעזור להימנע מפציעת כתפיים. בכל מקרה, התחת לא צריך להתרומם מהספסל, וזה פסול גם בתחרות פאוורליפטינג.

שאני אבין,
קראת לי ליצן?

אתה טועה עחי,
עדיף בנצ' בשיפוע שלילי.
😵
שאני אבין,
קראת לי ליצן?
😵
לא קראתי לך ליצן, התכוונתי כנ"ל לגביך מה שכתבתי לגבי הקימור בגב. סליחה אם אתה חושב שהתנשאתי עליך זאת לא הכוונה שלי.

קודם כל, תלמד להתבטא.
דבר שני - קימור בגב חשוב לא רק מבחינת האלמנט של הלג דרייב ומעורבות של הרחב הגבי בתנועה, אלא גם כדי לעזור להימנע מפציעת כתפיים. בכל מקרה, התחת לא צריך להתרומם מהספסל, וזה פסול גם בתחרות פאוורליפטינג.
אני יקח לצומת הלב את ההתבטאות, נכון כי אם התחת יעלה זה פסול בפאוור ליפטינג מהסיבה שזה כבר הופך להיות תנועה שקרובה לתנועה במקבילים אפשר להרים הרבה יותר משקל. לגבי המניעה בפציעה בכתף. אשמח לדעת איך זה בדיוק מונע פציעת כתף?

אשמח לדעת איך זה בדיוק מונע פציעת כתף?
זה מאפשר הצמדת שכמות, באופן שאי אפשר לעשות אם הגב התחתון רפוי וישר על הספסל. והצמדת השכמות מכניסה את הכתפיים ומצמידה אותן לאחור, כך שהמעורבות שלהן בלחיצה קטנה, והיציאה של המרפקים מהגוף היא בזוית קטנה יותר.

זה מאפשר הצמדת שכמות, באופן שאי אפשר לעשות אם הגב התחתון רפוי וישר על הספסל. והצמדת השכמות מכניסה את הכתפיים ומצמידה אותן לאחור, כך שהמעורבות שלהן בלחיצה קטנה, והיציאה של המרפקים מהגוף היא בזוית קטנה יותר.
יש הגיון בזה, התנועה בשכמות שתהיה קטנה יותר במנח הזה, תודה על העשרת הידע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית