הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אמות

lior_sm

משתמש מתחיל
127
7
נק' מוניטין:
7
127
7
מעוניין להתחיל לבודד אמות כי הם קטנות ביחס ליד ולדעתי זה לא אסתטי...אני עושה כרגע פטישים,דדליפט וכל התרגילים שתכלס אמורים לתת לאמות מספיק נפח ותכלס לא מרגיש שם יותר מדי את האמות,אשמח לקבל המלצה לתרגיל טוב..תודה רבה

• פותח/ת השרשור
מיותר לגמרי לדעתי....
משיכות כבדות זה מספיק...

מסכים איתך באופן כללי,אבל לי אישית זה לא מספיק....ואני יגיד לך עוד משהו הדדליפט שלי תקוע בגלל זה.....רוצה להוסיף עוד תרגיל לסדר פרופורציות

אתה יכול בפולי אמצעי להתחיל לעשות פשיטות וכפיפות של שורש כף היד..
כך בחשבון שזה לא יעשה כלום, אם תתמיד בדדליפט אז זה יהיה בסדד.. במיוחד אם אתה עושה פטישים

כמו שכבר כתבו לך האמות עובדות חזק מאוד בדדליפט, מתח, חתירות ובאימון יד קדמית. אם הייתה אומר שהאמות הם גורם מגביל בתרגילים האלו ובגללם אתה נתקע אולי היה כדי לחזק אותם באופן ספציפי, אבל אם הם לא הגורם המגביל הייתי ממליץ לך לוותר עליהם הם כנראה לא החוליה החלשה, והם יגדלו ביחד עם כל הגוף אל דאגה.

• פותח/ת השרשור
כמו שכבר כתבו לך האמות עובדות חזק מאוד בדדליפט, מתח, חתירות ובאימון יד קדמית. אם הייתה אומר שהאמות הם גורם מגביל בתרגילים האלו ובגללם אתה נתקע אולי היה כדי לחזק אותם באופן ספציפי, אבל אם הם לא הגורם המגביל הייתי ממליץ לך לוותר עליהם הם כנראה לא החוליה החלשה, והם יגדלו ביחד עם כל הגוף אל דאגה.

רשמתי באחת התגובות שהן גורם מגביל (בדדליפט למשל כדי להתקדם אני חייב רצועות אחיזה רק מהבחינה הזאת של האמות) עוד אחת מהסיבות שחשבתי להוסיף תרגיל

רשמתי באחת התגובות שהן גורם מגביל (בדדליפט למשל כדי להתקדם אני חייב רצועות אחיזה רק מהבחינה הזאת של האמות) עוד אחת מהסיבות שחשבתי להוסיף תרגיל
יש הרבה שרירים באמה:
- אחד מכופפי המרפק. (brachoradialis)
- מסובבי האמה. (לפרונציה וסופינציה)
- כופפי שורש כף היד
- פושטי שורש כף היד
- כופפי האצבעות
- פושטי האצבעות.
השרירים שעובדים קשה בדדליפט הם כופפי האצבעות. אין תרגילים נפוצים לחיזוק שלהם, אבל אתה יכול לאלתר.. תתלה על מתח והחזק כמה שיותר זמן לדוגמא.
או שפשוט תן להם להתחזק לבד 🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית