הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אמות קורסות

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
האמות שלי כאילו די קורסת שאני עושה בנץ' פרס או INCLINE DUMBELL PRESS, איזה תרגילים אני יכול לעשות כדאי לחזק אותם בצורה הטובה ביותר ?

אין דבר כזה אמות שקורסות. תתקן טכניקה בבנצ' פרס.

או שתעשה את מה שקווגמייר עשה, אחלה עבודה לאמות >

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה אמות שקורסות. תתקן טכניקה בבנצ' פרס.

או שתעשה את מה שקווגמייר עשה, אחלה עבודה לאמות >

אחי מה יש לתקן אני מרים דאמבל אוחז אותו הכי חזק שאפשר ומיישר הכי חזק שאפשר ועדיין יש קריסה של המפרק/אמה שאני עושה תתרגיל (24 קילו דאמבל )

למה עם דאמבל? ותגדיר קריסה, אולי המשקל כבד לך מידי? כך שאתה מחפף בטכניקה בשביל להרים עוד כמה ק"ג?

אחי מה יש לתקן אני מרים דאמבל אוחז אותו הכי חזק שאפשר ומיישר הכי חזק שאפשר ועדיין יש קריסה של המפרק/אמה שאני עושה תתרגיל (24 קילו דאמבל )
תצלם כדי שנראה מה קורה, כי אני לא מצליח להבין על מה אתה מדבר.
אם שורש כף היד "נשבר" אז שים רצועות.

תצלם כדי שנראה מה קורה, כי אני לא מצליח להבין על מה אתה מדבר.
אם שורש כף היד "נשבר" אז שים רצועות.
אני לא חושב שזה השלב לשים רצועות, רצועות שמים כדי להגן על המפרק ממשקלים כבדים, לא כדי לפצות על אחיזה חלשה
צריך פשוט לשפר את האחיזה, בשלב הזה אפילו המכשיר שאתה לוחץ בשביל לחזק את האחיזה יעזור

אני לא חושב שזה השלב לשים רצועות, רצועות שמים כדי להגן על המפרק ממשקלים כבדים, לא כדי לפצות על אחיזה חלשה
צריך פשוט לשפר את האחיזה, בשלב הזה אפילו המכשיר שאתה לוחץ בשביל לחזק את האחיזה יעזור
האמירה הייתה כללית, לא הייתי ממליץ למתאמן עם 60-80 קג בנצ' לשים רצועות, אבל מצד שני אני לא יודע במה מדובר ומה זה "קריסת אמות",
אז רצועות כך או כך - זה פיתרון.
אני אישית שם רצועות כמעט תמיד בבנצ' במשקלי עבודה, וגם ללא רצועות מצליח במידה ושכחתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית