הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב מתכון לחזה עוף בדחיפות

dolevm2

משתמש פעיל
478
42
נק' מוניטין:
416
478
42
אנרג׳י
אני עושה psmf אז חייב שהחזה עוף יהיה עם כמה שפחות שמן ובלי תוספת של פחמימות וסוכרים למינהם מכל סוג.
כל ארוחה אני מקבל ריפלקסים של הקאה כבר מהחזה עוף היבש עם המלח פלפל על המחבט פסים\פלנצ'ה

בלי שומן, בלי פחמימה - מה בדיוק נשאר להמליץ לך, להוסיף חלבון?
שים קצת פפריקה חריפה, תנסה לטפטף לימון אחרי האפיה.
אולי תחתוך קצת בצל אל המחבת, תחתוך גם את החזה עוף לקוביות גדולות, ובערך באמצע הצליה שים צילי חריף או רוטב חריף אחר.

נשמע כאילו האפשרות היחידה היא שתוסיף אבקת חלבון חח
אתה יכול להוסיף כמה לבן ביצה ולעשות מזה חביתה של חזה עוף רק לגיוון..

לחזה עוף עסיסי הייתי ממליץ על 2 דרכים :
1. לאדות אותו בסיר אידוי מבמבוק ואז הוא יוצא רך מאוד ולא יבש
2. לאפות אותו בתבנית מכוסה בנייר כסף - אפשר להניח אותו על עשבי תיבול\ לפזר תבלינים לבחירתך (מלח ממליץ להוסיף לאחר הבישול לפני האכילה)

אפשר בשביל הגיוון להכין מרק צח - חזה עוף\סלרי\ בצל שלם +גזר (להוציא אחר הבישול) פטרוזיליה\שמיר \שום ותבלינים
תוציא את החזה עוף אחרי שהמרק התבשל ותפרק אותו עם מזלג לרצועות בכיוון הסיבים ותוסיף חזרה למרק.

אם באלך סתם לשים אותו על מחבת טיגון ולצלות, תשרה לפחות יממה במים עם מלח מעט, יעשה את זה עסיסי יותר.
או במרינדה מרטבים שאתה בוחר שאין בהם פחמימות או שומנים.

תתבלן בקארי, כמון.. יתן לזה קצת טעם
תנסה מתכון לעל האש (תנסה על מחבת פסים -לא יצא אותו טעם אבל גם טוב) תתבלן בקצת חרדלת מיונז וקארי מלח יוצא אששש

פשוט תבשל עם מכסה על המחבת. יוצא רך מאוד.
וקנה תבלינים שאתה אוהב.

אני חושב שבpsmf סויה זה חוקי אז פשוט תוסיף לקראת סוף הטיגון זה אחלה..

Back
למעלה תחתית