ייעוץ גב תחתון בדדליפט

RDX_nBq

משתמש מתחיל
268
14
נק' מוניטין:
31
268
14
שלום, היום העלתי משקלים בדדליפט והפעם המשקל היה לי קצת קשה לא יותר.
אבל הפעם הרגשתי ממש את הגב תחתון עובד,כל פעם שהרמתי את המוט ודחפתי את הרצפה עם העקבים הרגשת אותו עובד חזק.
וזה הפעם הראשונה שזה ככה בפעמים קודמות שעבדתי על טכניקה ובפעם הראשונה שהעלתי משקלים זה לא היה ככה ושקצת נהיה קשה
פתאום אני מרגיש כאילו כל העבודה היא על הגב תחתון ועל היידים.
יש עם זה בעיה?
ובמיליטרי פרס גם כשאני מרים את המוט ומביא את הגוף קדימה הגב תמיד צריך להישאר ישר?
כי מדי פעם היה לי קיעור קטן.

תודה לעוזרים!

בקשר לדדליפט, אני לא רואה שום בעיה.
בקשר לפרס, הצורה הטבעית של הגב(עמוד השדרה) היא קעורה(דומה לאינטגרל) וזו הצור שבה הגב שלך צריך להיות, ובדרך כלל לזה גם מתכוונים שאומרים "גב ישר".

• פותח/ת השרשור
בקשר לדדליפט, אני לא רואה שום בעיה.
בקשר לפרס, הצורה הטבעית של הגב(עמוד השדרה) היא קעורה(דומה לאינטגרל) וזו הצור שבה הגב שלך צריך להיות, ובדרך כלל לזה גם מתכוונים שאומרים "גב ישר".
תודה על התשובה לגבי הדדליפט.
לגבי הפרס, הרגשתי שהגב תחתון והכתפיים עובדים בו זמנית אז ביקשתי מחבר לבוא רגע ולראות עם הגב שלי ישר או שהוא קעור
והוא אמר שהוא קצת קעור ושניסיתי לישר אותו כל העבודה הייתה על הכתפיים ואז גם היה לי קצת יותר קשה.

שלום, היום העלתי משקלים בדדליפט והפעם המשקל היה לי קצת קשה לא יותר.
אבל הפעם הרגשתי ממש את הגב תחתון עובד,כל פעם שהרמתי את המוט ודחפתי את הרצפה עם העקבים הרגשת אותו עובד חזק.
וזה הפעם הראשונה שזה ככה בפעמים קודמות שעבדתי על טכניקה ובפעם הראשונה שהעלתי משקלים זה לא היה ככה ושקצת נהיה קשה
פתאום אני מרגיש כאילו כל העבודה היא על הגב תחתון ועל היידים.
יש עם זה בעיה?
ובמיליטרי פרס גם כשאני מרים את המוט ומביא את הגוף קדימה הגב תמיד צריך להישאר ישר?
כי מדי פעם היה לי קיעור קטן.

תודה לעוזרים!
בקשר לדדיפט זה בסדר, אתה סוף סוף מתחיל לעבוד על הוזקפי גו בצורה אינטנסיבית אז טבעי שתרגיש אותם
לגבי הפרס, ברגע שהמוט עבר את הראש הגב צריך לחזור קדימה למנח הטבעי (ניטרלי)

• פותח/ת השרשור
בקשר לדדיפט זה בסדר, אתה סוף סוף מתחיל לעבוד על הוזקפי גו בצורה אינטנסיבית אז טבעי שתרגיש אותם
לגבי הפרס, ברגע שהמוט עבר את הראש הגב צריך לחזור קדימה למנח הטבעי (ניטרלי)
אוקיי תודה רבה גבר!
סרטון בבקשה
אני יעלה סרטון ביום חמישי שאני ילך למכון כי אני יכול רק פעמיים בשבוע עד שההורים שלי ידברו עם המנהל.
אני יעלה סרטון של הטכניקה בדדליפט ובסקוואט.
תודה!

בדדליפט זה בסדר להרגיש שהשרירים עובדים. בהנחה שזה השרירים ולא כאב של פציעה.
בפרס עמוד השדרה שלך צריך להיות במנח ניטרלי לאורך כל התנועה, למרות שזווית הגב שלך לא אנכית. האיזון מתבצע ע"י כיווץ של הבטן, שיוצר סיבוב אגן (PPT - Posterior Pelvic Tiltׂׂ), שהוא למעשה מה שמשאיר את עמוד השדרה במנח ניטרלי למרות היותו לא-אנכי.
בדיוק ההיפך מAPT (Anterior Pelvic Tilt), שמבוצע בדדליפט - שבו רוכנים קדימה ולכן האיזון מבוצע בעזרת APT.

• פותח/ת השרשור
בדדליפט זה בסדר להרגיש שהשרירים עובדים. בהנחה שזה השרירים ולא כאב של פציעה.
בפרס עמוד השדרה שלך צריך להיות במנח ניטרלי לאורך כל התנועה, למרות שזווית הגב שלך לא אנכית. האיזון מתבצע ע"י כיווץ של הבטן, שיוצר סיבוב אגן (PPT - Posterior Pelvic Tiltׂׂ), שהוא למעשה מה שמשאיר את עמוד השדרה במנח ניטרלי למרות היותו לא-אנכי.
בדיוק ההיפך מAPT (Anterior Pelvic Tilt), שמבוצע בדדליפט - שבו רוכנים קדימה ולכן האיזון מבוצע בעזרת APT.
אוקיי תודה אחי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית